caut medic Ginecolog in Cluj
Buna ziua. Mi-am descris problema la "dupa sarcina oprita in evolutie la 37 de saptamani". Deoarece banuiesc ca sunt din nou insarcinata si nu gasesc un medic in Cluj care sa simt ca doreste sa se implice si sa se ocupe cu adevarat de mine dupa ce am patit cu preeclampsia, intreb aici, poate este vreun medic din Cluj ginecolog care citeste randurile mele, si doreste sa ma ajute. Intreb aici franc deoarece este mai greu sa intrebi un medic fata in fata asa ceva, eu asa am observat din pacate. Imi platesc consultatiile si tot ce trebuie dar astept interes si devotament, nu fusareala de care am avut parte pana acum.. Nu inteleg de ce un medic mi-a spus ca nu e o placere sa te legi la cap cu paciente cu diagnostic in antecedent de preeclampsie cand ar trebui sa fie o provocare profesionala.
Va multumesc si daca am fost prea directa, imi cer scuze dar ma simt rau ca nu gasesc un medic acum ca am nevoie si imi doresc un copil sanatos mai mult decat imi doresc sa respir.
Va multumesc si daca am fost prea directa, imi cer scuze dar ma simt rau ca nu gasesc un medic acum ca am nevoie si imi doresc un copil sanatos mai mult decat imi doresc sa respir.
2 comentarii
doctorita Fulga de la stanca este foarte buna
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3nelamurir dupa vizita la ginecolog
- 4marie stops - sfaturi
- 3infectie vaginala!
- 4Examen ginecologic - medicamente Zanocin si Fasigyn
- 3ginecolog timisoara
- 3am si eu o intrebare
- 3Analize ginecologie
- 3prima data la ginecolog
- 3prima vizita la medic... sarcina 5 saptamani
- 13care e diferenta ecografie vaginala si abdominala?
- 3Pot merge fara parinti la un control ginecologic?
- 9Prescrierea anticonceptionalelor
- 3se poate stabili prin examen varsta la care s-a produs o dezvirginare?
- 4efectele adverse ale anticonceptionalelor
- 0Cabinet ginecologic Iasi - recomandare?
- 1analize gineco
- 0Recomandare medic ginecolog in Constanta !!!
- 1Ginecolog
Mai multe informații despre: Vizita la ginecolog controlul ginecologic
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: