Pastila de a doua zi
Salut, am o intrebare. Pe data de 5 august am avut ultima zi a menstruatiei, mentionez ca am un ciclu regulat de 28-29 zile, iar luni 7 august, in urma unui contact sexual protejat, dar care a esuat, s-a rupt prezervativul, dar ejacularea nu a vut loc in interior, peste 15 ore de la accident am luat pastila de a doua zi ( escapelle). Am citit cu atentie prospectul, nu am avut reactii adverse, doar dupa 3 ore au inceput dureri ale rinichiului drept, astazi 10 august toyul este bine, dar ma ingrioreaza faptul daca a avut efect pastila si daca e posibil sa fiu insarcinata. Va rog mult, ajutati-ma cu un sfat
5 comentarii
Va rog mult.sunt foarte ingrijorata, macar cineva raspundeti-mi
Va rog frumos, am nevoie de un un raspuns, ma simt foarte ingrijorata, sunt foarte nelinistita
Contraceptia de urgenta nu e 100% eficienta dar in contextual dat fara ejaculare si cu escapelle probabilitatea unei sarcini e aproape nula.
Daca de exemplu, dupa administrarea escapellei nu au existat reactii adverse, daca nu au fost scurgeri, sau daca menstruatia a venit la timpul potrivit, inseamna ca pastila a avut efect sau nu?
Eficienta nu e legata de reactiile adverse si nici sangerarea nu e criteriu de siguranta 100% doar ca o sangerarea abundenta scade probabilitatea unei sarcini.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1contraceptia de urgenta cu Postinor2
- 1contraceptia de urgenta si pilulele contraceptive
- 4am luat postinor, fara sa mi dau seama ca in urma unui alt contact ramasesem deja insarcinata
- 5contraceptia de urgenta se elibereaza pe baza de reteta?
- 5mai pot lua contraceptive de urgenta desi am mai luat in urma cu o luna si 4 zile?
- 5Am nevoie urgenta de ajutor! Administrarea Postinorului in mod repetat
- 5am uitat sa iau pilula. Astept raspuns, va rog.
- 5dupa 24 de ore am luat prima pastila de postinor 2 si a doua cu 12 ore... exista vreun risc?
- 3Postinor - efecte secundare
- 5postinor 2 de doua ori in aceeasi luna?
- 3prezervativul a alunecat in vagin... la cat timp trebuie sa iau postinor sau escapelle?
- 5Postinor 2 dupa 26 ore si celalalta dupa 9 ore...
- 4simptome postinor 2. E normal daca nu am sangerare intre menstruatii?
- 5cat de des se poate lua postinor?
- 8Contraceptia de urgenta, postinor 2
- 5help! despre efectele pastilei POSTINOR!
- 5am uitat sa iau pastila si la 3 ore dupa contact am luat postinor 2
- 4Prezervativul s-a rupt, trebuie sa iau pilula de a doua zi?
- 0Am luat medabon singura
Mai multe informații despre: Contraceptia de urgenta
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: