Ganglioni inflamați gat lateral !!!
Buna ziua,
In urma cu 3 luni mi-au aparut niste ganglioni la gat, mai exact laterali si sunt putin dureroși! Ma doare toti mușchi de la gat si durerea se Lasa spre clavicula !
Tin sa precizez ca am fost la mai multi doctori am fost la hematolog si ORL mai exact la spitalul Colțea niste doctori de nota 10+ !! Mi-au fost făcute analize la sange si serologice ! Ecografie cervicala care a iesit ca, ganglioni sunt beligni !! Si mi-au spus sa nu imi fac griji si sa revin intr-o luna !!! Problema mea este ca inca ma doare gâtul si durerea se Lasa spre clavicula si nu stiu ce sa mai fac !!
In urma cu 3 luni mi-au aparut niste ganglioni la gat, mai exact laterali si sunt putin dureroși! Ma doare toti mușchi de la gat si durerea se Lasa spre clavicula !
Tin sa precizez ca am fost la mai multi doctori am fost la hematolog si ORL mai exact la spitalul Colțea niste doctori de nota 10+ !! Mi-au fost făcute analize la sange si serologice ! Ecografie cervicala care a iesit ca, ganglioni sunt beligni !! Si mi-au spus sa nu imi fac griji si sa revin intr-o luna !!! Problema mea este ca inca ma doare gâtul si durerea se Lasa spre clavicula si nu stiu ce sa mai fac !!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3ganglioni mariti la gat si in zona inghinala
- 3amigdalele marite, ganglionii submandibulari durerosi si mariti
- 8ganglioni inflamati
- 9Dilatare vena jugulara interna la copil 3 ani
- 4mi-au aparut un fel de 'galme' (nu stiu cum se numesc)
- 5Ganglion inflamat sub maxilar
- 1ecografie cervicala
- 1Ganglioni submandibulari inflamati
- 15Umflătură partea dreaptă!
- 1Ganglion mărit..
- 0Cauze ganglioni ureche?
- 0umflatura ca un nod pe gat
- 2Ganglioni mariti
- 9Ganglioni limfatici laterocervicali mariti
- 1Ganglion marit si limfocite in exces
- 1Ganglion inflamat
- 1Ganglioni gât
- 0Ganglion zona laterala a gatului
- 0Ganglion umflat enteroviroza cu febra
- 7Posibil Hiv?
Mai multe informații despre: ganglioni umflati la gat ganglioni inflamati la gat
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: