Ganglioni inflamați gat lateral !!!
Buna ziua,
In urma cu 3 luni mi-au aparut niste ganglioni la gat, mai exact laterali si sunt putin dureroși! Ma doare toti mușchi de la gat si durerea se Lasa spre clavicula !
Tin sa precizez ca am fost la mai multi doctori am fost la hematolog si ORL mai exact la spitalul Colțea niste doctori de nota 10+ !! Mi-au fost făcute analize la sange si serologice ! Ecografie cervicala care a iesit ca, ganglioni sunt beligni !! Si mi-au spus sa nu imi fac griji si sa revin intr-o luna !!! Problema mea este ca inca ma doare gâtul si durerea se Lasa spre clavicula si nu stiu ce sa mai fac !!
In urma cu 3 luni mi-au aparut niste ganglioni la gat, mai exact laterali si sunt putin dureroși! Ma doare toti mușchi de la gat si durerea se Lasa spre clavicula !
Tin sa precizez ca am fost la mai multi doctori am fost la hematolog si ORL mai exact la spitalul Colțea niste doctori de nota 10+ !! Mi-au fost făcute analize la sange si serologice ! Ecografie cervicala care a iesit ca, ganglioni sunt beligni !! Si mi-au spus sa nu imi fac griji si sa revin intr-o luna !!! Problema mea este ca inca ma doare gâtul si durerea se Lasa spre clavicula si nu stiu ce sa mai fac !!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3gingivita si ganglioni gat
- 3ganglioni mariti la gat si in zona inghinala
- 2Dureri mari la gat, sub maxilar.
- 8ameteli si un ganglion pe gat
- 4ganglion in sub maxilarul dreapt
- 3Ganglioni mariti la gat
- 11Umflatura sub falca
- 8Ganglioni inflamati
- 4analize
- 2problema ureche ganglion umflat fara diagnostic
- 1CT ganglioni in zona gatului
- 4toxoplasmoza?sau altceva?
- 1Ganglioni submandibulari inflamati
- 7Ganglioni retroauriculari
- 1Ganglion mare, durere gat!
- 0Cauze ganglioni ureche?
- 2Ganglion inflamat submandibular
- 0Durere amigdala sublinguala???
- 1Ganglionii inflamati
- 0Ganglion inflamat
Mai multe informații despre: ganglioni umflati la gat ganglioni inflamati la gat
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: