Rog sfaturi!! Veruga vulgară fetita 5 ani; HPV parinte - are legatura?
Buna ziua!
Sunt mama unei fetite de 5 ani!
In luna ianuarie am fost depistată cu virusul hpv! Aveam un condilom mic in zona genitala iar testarea hpv a iesit fara celule canceroase!
Am urmat un tratament cu Shiitake Maitake 3 luni iar in aceasta luna am repetat restul papanicolau si a iesit bine! A dispărut si acel condilom!
Sunt un părinte grijuliu cu fetita mea! Avem prosoape separate, este curata si bine ingrijita! Am fost foarte speriată cand am aflat iar din acel moment am fost si mai precauta!
In luna septembrie i-a aparut in palma un mic neg, initial am crezut ca este o ciupitura! Am vz ca nu trece si am dus-O la dermatologie! Mi s-a spus ca este o veriga vulgară si am decis ca este mai bn sa il cauterizam! Ajungând acasa am citit pe internet ca aceasta apare ca urmare a infectarii cu HPV!
Are vreo legatura cu ceea ce am eu? Trebuie sa-i mai fac vreo investigație?
Sunt mama unei fetite de 5 ani!
In luna ianuarie am fost depistată cu virusul hpv! Aveam un condilom mic in zona genitala iar testarea hpv a iesit fara celule canceroase!
Am urmat un tratament cu Shiitake Maitake 3 luni iar in aceasta luna am repetat restul papanicolau si a iesit bine! A dispărut si acel condilom!
Sunt un părinte grijuliu cu fetita mea! Avem prosoape separate, este curata si bine ingrijita! Am fost foarte speriată cand am aflat iar din acel moment am fost si mai precauta!
In luna septembrie i-a aparut in palma un mic neg, initial am crezut ca este o ciupitura! Am vz ca nu trece si am dus-O la dermatologie! Mi s-a spus ca este o veriga vulgară si am decis ca este mai bn sa il cauterizam! Ajungând acasa am citit pe internet ca aceasta apare ca urmare a infectarii cu HPV!
Are vreo legatura cu ceea ce am eu? Trebuie sa-i mai fac vreo investigație?
1 comentarii
Bună!In Spania este un medicament f bun atât pt copii și adulți pt virusul HPV si herpesDupă minim 6 luni de tratament virusul dispare complet.Se numeste Inmunoferon.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 53Despre mine!!! HPV
- 2HPV... la barbati se poate manifesta ca si cancer?
- 3interpretare analize-HPV
- 3HPV - tratament?
- 34Papanicolau C3 ascus posibil LSIL prin infectie HPV
- 11veruca unghie deget mana
- 10Despre HPV
- 8Scurgeri maronii, secretie mai abundenta si miros ciudat = hpv?
- 5Probleme Hpv
- 5HPV crescut... este cancer?
- 13HPV dupa 10 ani de relatie?
- 3hpv si alaptarea
- 7Papiloame si HPV pozitiv
- 1buna ziua!! am o intrebare.. virusul hpv se poate vindeca?
- 2AHCC ajuta impotriva HPV?
- 3Vreau sa stiu daca sunt infectat cu HPV?
- 3Rolul Probioticelor in Negativizarea HPV 18 si ameliorare CIN2
- 5Virusul HPV
- 1Displazie cervicala ușoară, hpv 51 și 66
Mai multe informații despre: Verucile infectia cu hpv
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: