Rog sfaturi!! Veruga vulgară fetita 5 ani; HPV parinte - are legatura?

Buna ziua!
Sunt mama unei fetite de 5 ani!
In luna ianuarie am fost depistată cu virusul hpv! Aveam un condilom mic in zona genitala iar testarea hpv a iesit fara celule canceroase!
Am urmat un tratament cu Shiitake Maitake 3 luni iar in aceasta luna am repetat restul papanicolau si a iesit bine! A dispărut si acel condilom!
Sunt un părinte grijuliu cu fetita mea! Avem prosoape separate, este curata si bine ingrijita! Am fost foarte speriată cand am aflat iar din acel moment am fost si mai precauta!
In luna septembrie i-a aparut in palma un mic neg, initial am crezut ca este o ciupitura! Am vz ca nu trece si am dus-O la dermatologie! Mi s-a spus ca este o veriga vulgară si am decis ca este mai bn sa il cauterizam! Ajungând acasa am citit pe internet ca aceasta apare ca urmare a infectarii cu HPV!
Are vreo legatura cu ceea ce am eu? Trebuie sa-i mai fac vreo investigație?
Sunt mama unei fetite de 5 ani!
In luna ianuarie am fost depistată cu virusul hpv! Aveam un condilom mic in zona genitala iar testarea hpv a iesit fara celule canceroase!
Am urmat un tratament cu Shiitake Maitake 3 luni iar in aceasta luna am repetat restul papanicolau si a iesit bine! A dispărut si acel condilom!
Sunt un părinte grijuliu cu fetita mea! Avem prosoape separate, este curata si bine ingrijita! Am fost foarte speriată cand am aflat iar din acel moment am fost si mai precauta!
In luna septembrie i-a aparut in palma un mic neg, initial am crezut ca este o ciupitura! Am vz ca nu trece si am dus-O la dermatologie! Mi s-a spus ca este o veriga vulgară si am decis ca este mai bn sa il cauterizam! Ajungând acasa am citit pe internet ca aceasta apare ca urmare a infectarii cu HPV!
Are vreo legatura cu ceea ce am eu? Trebuie sa-i mai fac vreo investigație?
1 comentarii

Bună!In Spania este un medicament f bun atât pt copii și adulți pt virusul HPV si herpesDupă minim 6 luni de tratament virusul dispare complet.Se numeste Inmunoferon.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3simt nevoia sa urinez des
- 11Condiloame acuminate
- 8Virusul HPV la barbati (toata lumea discuta despre HPV la femei, dar la barbati mai putin)
- 6HPV este cancerigen?
- 3analizele de sange si depistarea anticorpilor HPV
- 8Infectie sau Hpv? pls help
- 11veruca unghie deget mana
- 5displazie col CIN II
- 3Cat de grav este, mai ales daca ar fi HPV? Poate sa fie cancer?
- 0Vegetatii HPV - Va rog sa ma sfatuiti..
- 18Sunt motive de ingrijorare?
- 1Pete albe
- 1Leziuni pe col si HPV
- 3Veruca picior/insarcinata in 37 saptamani
- 3Cicatridina sau cervugid pt HPV
- 1HPVDNA1 si HPVTSO
- 1Papilocare Spray
- 0HPV :hgsil, genotiparel16
- 1Intrebare hpv
- 3Rana deschisa pe perineu (infestata cu hpv)
Mai multe informații despre: Verucile infectia cu hpv
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: