caninul meu nu e in rand cu ceilalti dinti

22-08-2007
baiatu
Nu este medic/terapeut
baiatu
caninul drept e foarte iesit afara.este foarte inestetic felul in care arata. ca sa se trateze trebuie sa port aparat dentar insa nu cred ca rezist cu el multa vreme.se poate recurge la chirurgie pt repararea lui?
3 comentarii
0
27-09-2007, ora 00:00
daciadentalclinic
Identitate neconfirmată
daciadentalclinic
daca nu vrei sa urmezi un tratament ortodontic (cel mai indicat in acest caz), dintele se poate "alinia" protetic cu ceilalti dinti: adica va fi slefuit (poate i se va scoate si nervul, depinde cat de mult trebuie slefuit) si i se va aplica o coronita. dar esti sigur ca vrei sa renunti la coroana naturala a dintelui tau care presupun ca este si integru?
0
09-10-2007, ora 00:00
Dr. Cosmin Marin
Stomatologie, Bucuresti, sector 6
Dr. Cosmin Marin
nu cred ca alinierea protetica este de dorit, poate chiar este imposibila avand in vedere faptul ca dintele..."caninul drept e foarte iesit afara"...deci axul de insertie nu permite, doar poate cu RCR, adica pacientul sa ramana doar cu radacina si apoi sa se rezolve protetic. Sacrificiul dentar este fff mare !!! Asa ca v-as sfatui sa faceti un efort si sa purtati un aparat.
0
06-12-2007, ora 00:00
pacurarita
Nu este medic/terapeut
pacurarita
sunt foarte de acord cu cele doua mesaje iar daca te consoleaza sa sti ca am purtat aparat fix momentan port doua aparate mobile am supravietuit iar efortul merita cu siguranta
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul