caninul meu nu e in rand cu ceilalti dinti
caninul drept e foarte iesit afara.este foarte inestetic felul in care arata. ca sa se trateze trebuie sa port aparat dentar insa nu cred ca rezist cu el multa vreme.se poate recurge la chirurgie pt repararea lui?
3 comentarii
daca nu vrei sa urmezi un tratament ortodontic (cel mai indicat in acest caz), dintele se poate "alinia" protetic cu ceilalti dinti: adica va fi slefuit (poate i se va scoate si nervul, depinde cat de mult trebuie slefuit) si i se va aplica o coronita. dar esti sigur ca vrei sa renunti la coroana naturala a dintelui tau care presupun ca este si integru?
nu cred ca alinierea protetica este de dorit, poate chiar este imposibila avand in vedere faptul ca dintele..."caninul drept e foarte iesit afara"...deci axul de insertie nu permite, doar poate cu RCR, adica pacientul sa ramana doar cu radacina si apoi sa se rezolve protetic. Sacrificiul dentar este fff mare !!! Asa ca v-as sfatui sa faceti un efort si sa purtati un aparat.
sunt foarte de acord cu cele doua mesaje iar daca te consoleaza sa sti ca am purtat aparat fix momentan port doua aparate mobile am supravietuit iar efortul merita cu siguranta
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5punte dentara: da sau nu?
- 9caninul si gingie umflata mai tot timpul
- 44Canini strambi - aparat dentar sau extractie?
- 6la 22 ani mi-a cazut un canin. sa fac implant?
- 4Canin inestetic
- 5va taia lucrarea? va scoate doar coronita sau/si pivotul?
- 4Durere canin
- 4canin incarnat
- 8canin ramas in gingie
- 3as vrea sa imi indrept dintii, mai exact incisivii laterali...
- 1Canin lateral de jos ciobitura
- 2caninul drept crescut in sus
- 3canin de lapte
- 2extracţie canini
- 3Canin crescut in gingie
- 2Dinti drepti pentru o zi
- 8Canin crescut in gingie
Mai multe informații despre: Indreptarea dintilor caninul