Zambet

31-12-2017
Nonamex1
Nu este medic/terapeut
Nonamex1
Buna seara!
Incisivii laterali sunt crescuti "in fata" " la aproximativ 45 grade. Am avut la varsta de 10 ani aparat dentar mobil pe care l-am purtat cateva luni si nu a avut niciun rezultat. La 13 ani am pus alt aparat dentar, de data aceasta fix, pe care l-am purtat 1 an. Rezultatul era impresionant, dar nepurtand gutiera regulat dupa ce am scos aparatul, dintii au inceput sa se strambe pana au ajuns la fel cum erau inainte.
Ce as putea face sa ofer zambetului meu un aspect placut fara a mai purta aparat dentar, deoarece nu sunt sigur ca rezultatul va fi de durata si nu consider ca sunt atat de constiincios sa port atata timp gutiera.
Am auzit mai multe variante: sa se polizeze dintii si apoi sa se imbrace sau sa se scoata dintii si sa se puna altii din diverse materiale. Intrebarile mele sunt: Se pot face aceste proceduri? Si daca da, asta ar insemna sa imi umble si la alti dinti in afara de cei doi 2 incisivi?
Mulțumesc anticipat!
2 comentarii
0
02-01-2018, ora 19:56
Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile
Buna seara,
da se pot imbraca dintii si astfel realiza un zambet dorit de dumneavoastra.
Greu de spus daca va fi necesar de umblat si la alti dinti, atata timp cat nu stiu cum aveti dintii.Ar fi necesar un consult, si niste modele de studiu si poze pentru a putea decide care ar fi varianta cea mai buna pentru dumneavoastra.
O seara frumoasa!
0
07-02-2018, ora 23:02
Nonamex1
Nu este medic/terapeut
Nonamex1
Mulțumesc frumos pentru răspuns!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul