Candidoza la barbati
Buna ziua, am facut si eu in urma unui tratament cu antibiotice, candidoza in zona genitala ( mai exact pe penis). am luat tratament, dar dupa sapte zile pielea preputului inca este stransa si nu pot decalota. va rog sa ma ajutati cu un raspuns la intrebarea: cam in cat timp revii la normal sau am suferit eu vreo complicatie (gen fimoza)
3 comentarii
Luati trimitere de la medicul de familie si mergeti la Urolog. Numai dupa examenul clinic Urologul va poate spune daca e fimoza sau nu.
Atentie la igiena zilnica !
Atentie la igiena zilnica !
mentionez ca am fost operat de fimoza in tinerete, acum doar pielea preputului este intarita, nu mai este rlestica sa alunece in jos
Buna ziua,
as vrea in primul cit mai discret posibil deorece am o virsta si un statut social care ma obliga.
Deci intrebarile mele :
1- Pot aparea semnele unei candidoze( gen prurit-mincarimi, roseata pe preput, etc), dupa 2 saptamini, de la contactul sexual ?
2- Din documentarile de pe net citind si pe forumul ROMEDI.RO, tind sa cred ca am luat o candidoza, de la partenera mea, care pretinde insa ca Ea nu are nimic.
- ESTE POSIBIL ASA CEVA ?.ca Eu sa am simptomele unei candidoze si EA sa nu aibe nimic, sau nu e constienta ?...
3- Rog recomandati un tratament prezumtiv cit de cit, caci sincer nu am de gind sa ma duc nici la urolog si nici la dermato venerice, desi a inceput sa ma usture cind urinez, si e o stare nasoala de disconfort in aces sens.
Precize ca atit Eu cit si partenera mea suntem persoane mature, curate, cu igiena personala la zi si care nu umblam din floare in floare si totusi am reusit sa iau candidoza !..Va rog sa imi raspundeti D-le Doctor si sa ma ajutati, preferabil pe adresa mea personal de e-mail daca s-ar putea. Va multumesc anticipat. RDO
as vrea in primul cit mai discret posibil deorece am o virsta si un statut social care ma obliga.
Deci intrebarile mele :
1- Pot aparea semnele unei candidoze( gen prurit-mincarimi, roseata pe preput, etc), dupa 2 saptamini, de la contactul sexual ?
2- Din documentarile de pe net citind si pe forumul ROMEDI.RO, tind sa cred ca am luat o candidoza, de la partenera mea, care pretinde insa ca Ea nu are nimic.
- ESTE POSIBIL ASA CEVA ?.ca Eu sa am simptomele unei candidoze si EA sa nu aibe nimic, sau nu e constienta ?...
3- Rog recomandati un tratament prezumtiv cit de cit, caci sincer nu am de gind sa ma duc nici la urolog si nici la dermato venerice, desi a inceput sa ma usture cind urinez, si e o stare nasoala de disconfort in aces sens.
Precize ca atit Eu cit si partenera mea suntem persoane mature, curate, cu igiena personala la zi si care nu umblam din floare in floare si totusi am reusit sa iau candidoza !..Va rog sa imi raspundeti D-le Doctor si sa ma ajutati, preferabil pe adresa mea personal de e-mail daca s-ar putea. Va multumesc anticipat. RDO
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3candidoza frecventa
- 2am candida, dupa cat timp pot sa raman insarcinata?
- 36Candidoza- - dusmanul- vietii sexuale
- 7Gardnerella vaginalis
- 7candidoza generalizata
- 8candidozele vaginale
- 3candidoza la barbati
- 7Candida reaparuta
- 4candidoza la femei
- 5testul papanicolau, vaginoza bacteriana, candida
- 1Branza pe penis urmata de uscare
- 1Tratament pentru posibile simptome de candidoza?
- 3Am nevoie de parerea unui medic.. candidoza genitala
- 7Candida ce tratament sa mai incerc?
- 1Candida genitala
- 1Menstruatie prelungita si abundenta
- 3Test de secretie pentru candida
- 0candidoza..
- 0Candidoza barbati
- 4Candidoza recurenta de 2 ani de zile !
Mai multe informații despre: Candidoza genitala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: