Candida
Buna, ma numesc Ana, am ovarul drep inflamat, medicul mio prescris klion-d 100 ovule, in urma acestui tratament pot sa fac candidoza, ca am mai avut cu 6 luni in urma si mii frica din nou sa numi apara, am avut si probleme mari cu flora intestinala, am avut si clostridium de la antibiotice, acuma inainte ca sami introdc ovulul iau probiotice LINEX.Doar vreau sa stiu daca dupa acest tratament pot sa ma infectez din nou de candida?
1 comentarii
Buna ziua,
Aparitia candidei nu este data in mod special doar de utilizarea antibioticelor si nu apare doar la nivelul vaginului, ea fiind prezenta tot timpul la nivelul vaginului. In momentul in care valoarea sa creste atunci secretia prezinta modificari.
O zi placuta!
Aparitia candidei nu este data in mod special doar de utilizarea antibioticelor si nu apare doar la nivelul vaginului, ea fiind prezenta tot timpul la nivelul vaginului. In momentul in care valoarea sa creste atunci secretia prezinta modificari.
O zi placuta!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4candida si stafilococ alb nehemolitic
- 5nu stiu ce sa fac.. candidoza a reaparut
- 7Gardnerella vaginalis
- 8candidozele vaginale
- 3Candida genitala?
- 3Tratament eficient candidoza
- 5senzatia de arsura continua in gat
- 7Candida genitala - fara contact sexual
- 7urinari dese (20-30 ori), candida genitala+posibil si orala, oboseala continua
- 7Candidoza
- 6infectie genitala - recomandare crema
- 4Candida sau Gardnerella Vaginalis?
- 24Candida! ajutor!
- 3Tratament CANDIDA
- 1Vulvovaginita Candidozica + menstruatie
- 0Candida
- 2Transmitere și tratament candida
- 1Candidoza
- 0Candidoza la partener. Ce e de facut?
- 0Candida - Urocultura
Mai multe informații despre: Candidoza genitala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: