candida cu sangerari

Acum cateva zile a debutat din nou: mancarimi, scurgrile alb-branzoase, usturimi la urinare..cum nu era prima data cand ma confruntam cu problema asta, am mers la farmacie cu reteta data de medicul care ma consultase data trecuta: flagyl ovule si femigin pt spalaturi.Cum nu mai aveau femigin( si am incercat la vreo 3 farmacii, pana cand farmacista mi-a spus ca nici nu crede ca se mai fabrica si ca acum exista altele: tantum rosa, septovag)am luat tantum rosa.
Problema e ca dupa prima zi de tratament, au incetat scurgerile respective, dar au aparut unele noi, galbui..iar acum, dupa al 2 lea ovul, am observat mici...sangerari cred..sau scurgeri rosii..Iar usturimile persista..si mancarimile..s-au diminuat simtitor
Sa fie o reactie adversa ? Sa fie altceva? Sa fie interactiunea dintre ovule si tantum?
Problema e ca dupa prima zi de tratament, au incetat scurgerile respective, dar au aparut unele noi, galbui..iar acum, dupa al 2 lea ovul, am observat mici...sangerari cred..sau scurgeri rosii..Iar usturimile persista..si mancarimile..s-au diminuat simtitor
Sa fie o reactie adversa ? Sa fie altceva? Sa fie interactiunea dintre ovule si tantum?
2 comentarii

1. Tantum rosa nu este echivalent cu Femigin.
2. Probabil ca randul trecut nu a fost vorba de candidoza, ci de tricomoniaza. Flagyl este folosit in tricomoniaza.
3. Nici candidoza, nici tricomoniaza nu explica in mod suficient sangerarea. Dar mai multe paciente mi-au semnalat mici sangerari de la Tantum Rosa. Verificati usor aceasta eventualitate, nemaifolosind Tantum Rosa cateva zile.
2. Probabil ca randul trecut nu a fost vorba de candidoza, ci de tricomoniaza. Flagyl este folosit in tricomoniaza.
3. Nici candidoza, nici tricomoniaza nu explica in mod suficient sangerarea. Dar mai multe paciente mi-au semnalat mici sangerari de la Tantum Rosa. Verificati usor aceasta eventualitate, nemaifolosind Tantum Rosa cateva zile.

Buna Ziua.Acum 2, 3 zile am depistat dimineata un lichid galbui pe varful penisului si usturimi la urinare, care inca persista.ce trebuie sa fac????

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3candidoza vaginala de 3 ani jumatate
- 3ce este candidoza?
- 4candida genitala la fetita de 7 ani
- 4tratament candida-rog doar raspuns medic!
- 3ciuperca genitala
- 4infectie sau candidoza?
- 3cum se ia candidoza?
- 3in urma tratamentului cu antibiotice am facut o candidoza vaginala
- 4Urinari dese (20-30 ori zi), candida, oboseala.
- 7urinari dese (20-30 ori), candida genitala+posibil si orala, oboseala continua
- 6Am o candidoza care nu se mai vindeca. Ce sa fac sau ce am?
- 3Cum se vac spalarile interne inainte sau dupa introducerea ovulului?
- 4Candida sau Gardnerella Vaginalis?
- 0acum 2-3 luni pe capul penisului mi-a aparut o substanta alba si urat mirositoare
- 3tratament candida
- 2Candida+ streptococcus
- 1Candida
- 0Probleme de sanatate, usturime si disconfort in timpul actului
- 0Urolog sau dermatolog pentru o posibilă candidoza
- 10Candidoza sau HIV?
Mai multe informații despre: Candidoza genitala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: