Problema in zona intima.
Cu respect va salut si imi cer scuze ca va intreb si eu dar vreau un raspuns specific problemei mele.
Sunt cu o fata de cativa ani, nu am avut pana acum nici un fel de probleme sexuale, folosim prezervativ... nu mereu deci antoconceptionale nu ia. Acum 3 zile din senin mi-a zis ca are niste mancarimi in zona intima, seara am incercat sa facem sex neprotejat, dupa cateva secunde a zis ca nu poate. Ziua a 2-a am observat ca am si eu mancarimi, ieri am observat ¨branza¨ in cantitati mari, piele de la varful penisului inrosita si un pic dureros la decalotare si o mica taietura la ata penisului. Mentionez ca eu am mai avut relati si cu altele dar in urma cu peste 5-6 ani.
Va preamultumesc!
Sunt cu o fata de cativa ani, nu am avut pana acum nici un fel de probleme sexuale, folosim prezervativ... nu mereu deci antoconceptionale nu ia. Acum 3 zile din senin mi-a zis ca are niste mancarimi in zona intima, seara am incercat sa facem sex neprotejat, dupa cateva secunde a zis ca nu poate. Ziua a 2-a am observat ca am si eu mancarimi, ieri am observat ¨branza¨ in cantitati mari, piele de la varful penisului inrosita si un pic dureros la decalotare si o mica taietura la ata penisului. Mentionez ca eu am mai avut relati si cu altele dar in urma cu peste 5-6 ani.
Va preamultumesc!
5 comentarii
sa mearga la ginecolog, e posibil sa aiba candida...cu tratamentul corespunzator trece. cred ca 90% dintre femei au candidoza la un moment dat.
Se pare ca lucrurile se mai indreapta, se poate sa treaca de la sine candida?
Buna seara, am fost la farmacie si ne-a dat Lemexin si mie si ei. Aparent ne-a trecut, dar mie mi se pare ca pielea nu mai are aceiasi elasticitate, parca e mai fina si parca ma strange la decalotare. Daca insist la decalotare apar parca niste crapaturi. Ar putea fii de la Lomexin sau sa nu fii trecut total candida sau mai grav sa fie altceva? In cat timp trece candida 2-3 zile sau 1-2 saptamani. Am fol Lemximul maxim de 2 ori pe zii si numai dupa idiena locala.
Rog un medic sa imi spuna ce parere are.
Multumesc.
Rog un medic sa imi spuna ce parere are.
Multumesc.
salut zxcvbn, am aceeasi problema ca si tine, folosesc si eu tot lomexin crema, dar parca tot degeaba, din contra cred ca am facut o alergie la el pt ca mi-au iesit niste bube si pe corp( maini, coate si chiar genunchi) sunt curios daca ai scapat de aceasta problema si cum ai reusit, ti-as fi recunoscator dacca mi-ai putea raspunde
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 25infectie urinara asociat cu candidoza vaginala
- 4candida si stafilococ alb nehemolitic
- 3candidoza... si intarzierea menstruatiei
- 5tratament candida
- 1colpita micotica, candida si inflamatie
- 2am candida?
- 2Este oare candida?
- 7Candidoza
- 4Intarziere mestruatie
- 6candidoza + erectie slaba?
- 7Candida ce tratament sa mai incerc?
- 2cum scap de candida spp si staphilococcus aureus?
- 3Tratament CANDIDA
- 0Infectie urinara sau Candida?
- 1Menstruatie prelungita si abundenta
- 10Candidoza barbati tratament
- 2Ajutati-ma. Secretie vaginala ca o branza
- 0Candida la ochi
- 0Candidoza
- 5Ginecologie
Mai multe informații despre: Candidoza genitala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: