Candidoza doar cu iritatie fara scurgeri sau alte probleme cu penisul?
Poate sa fie candidoza doar cu iritatia pielii in zona dintre picioare, langa scrot si poate si pe el, (zona inghinala.. cred) fara nici un fel de scurgeri sau alte probleme cu penisul?
2 comentarii
candidoza poate fi si cutanata...deci raspunsul este da, insa diagnosticul de certitudine il poate pune doar medicul dermatolog
o sa trec si pe la medic, din pacate acum nu pot, dar stiu ca doar candidoza poate fi, pt ca am majoritatea simptomelor de cateva luni, si antibiotice am luat mai mult decat 10 oameni intr-o viata, aveam ani in care luam antibiotice puternice la intervale de o luna sau si mai putin(am avut multe probleme, acuma parca s-au mai calmat). care este cea mai indicata crema pt candidoza cutanta? cre ca am si candidoza bucala, limba mi-e mereu alba si nu-i fina, are ca un fel de spori albi si nu se curata, am si un gust amar in gura tot timpul. Care este numele complet al medicamentului acidophillus? va multumesc mult!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4rezultate gresite?
- 3colul uterin.. scurgere vagina + candidoza
- 4candida si stafilococ alb nehemolitic
- 4Dureri si usturimi in timpul actului sexual
- 4candidoza la barbati! - urgent!
- 3vaginita, candida...?
- 2Candida
- 6rana pe col uterin la 18 ani
- 3prietena mea are candida si urmeaza un tratament cu ovule, cand putem face sex?
- 4Urinari dese (20-30 ori zi), candida, oboseala.
- 2candida sau iritatie
- 2tratament diaree cu candida
- 3Candida? Herpes?
- 4sunt simptome de candida sau poate fi ceva mai grav?
- 7Eterna candida - a treia incercare
- 4Pete albe penis
- 1Candidoza
- 2Candidoza
- 0Candidoza barbati
Mai multe informații despre: Candidoza genitala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: