Candida ce tratament sa mai incerc? | Forumul Medical ROmedic

Candida ce tratament sa mai incerc?

16-04-2014
Andreirr
Nu este medic/terapeut
Andreirr
Buna ziua am o problema, pe marginea glandului mi-au aparut niste bubite albe, am mancarimi pe toata baza penisului inclusiv pe uretra, am incercat sa iau fara rezultat urmatoarele medicamente Fluconazal(pastila), Lomexim crema, la Canesten si Clotrimazol mi-au aparut in partea de sus a glandului niste pete cu bubite rosii semn probabil al alergiei al alcoolului din ele..M-am dat cateva zile cu Lomexim au disparut petele rosii dar a inceput sa se inroseasca partea de jos a glandului (pielea)...Ce tratamente sa mai iau ca numai stiu...Astept raspuns, multumesc.
7 comentarii
0
18-04-2014, ora 13:10
Andra Constantin
Nu este medic/terapeut
Andra Constantin
la medic ai incercat sa mergi? sau el ti-a dat aceste tratamente? foarte greu se scapa de candida. ai grija macar sa n-o transmiti mai departe
0
18-04-2014, ora 14:04
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Medicul iti schimba tratamentele.
Tine si dieta pentru candida.
0
18-04-2014, ora 18:19
Andreirr
Nu este medic/terapeut
Andreirr
Stiu sigur ca asta e pentru ca prietena mea a fost la medic si cu asta a fost gasita :)Am citit si despre usturoi si m-am dat cu el si vad ca e ok nu ma mai mananca dar nu prea se retrag bubitele de pe margine, ma dau cu el de vreo 2 zile..Si da am inceput si o dieta..
0
20-04-2014, ora 09:52
Psiholog Stefan Liviu
Psihologie, PloieÅŸti
Psiholog Stefan Liviu
Un coleg de-al meu are Diabet zaharat insulinonecesitant; sotia lui nu face insulina. Pare logic?
Consulta un medic dermatolog!
Si... pune usturoiul la friptura.
0
21-04-2014, ora 21:40
Andreirr
Nu este medic/terapeut
Andreirr
Liviu mam dat cu creme nu prea au avut efect..mam dat cu usturoi si imd au dat inapoi si aproape au disparut pentru ca este antifungic la mine da randamente bune ma si calmeaza daca ma mananca e foarte bun si intrece cremele, acum poate nu da randament la toti dar depinde de organism si de cat de avansata e candida..la medic nu mai are rost sa ma duc ca problema dispare si inainte sa incerc ceea ce am luat m-am interesat destul de mult si de bine, m-am apucat si de dieta pentru candida si e din ce in ce mai bine :)
0
22-04-2014, ora 13:39
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ Andrei23432432423

Usturoiul tre sa il mananci, nu sa te dai cu el. Schimba PH-ul din corp si face organismul sa lupte impotriva candidei.
0
22-04-2014, ora 14:15
Andreirr
Nu este medic/terapeut
Andreirr
'Usturoi - usturoiul contine o serie de compusi antifungici care distrug rapid fungii. Acesta stimuleaza functia imunitara si este benefic in tratamentul pe termen lung, pentru manifestarile candidozei cronice.

Exista doua moduri de utilizare a acestui tratament. Taiati un usturoi in jumatate si frecati zonele afectate. Acest lucru poate provoca arsuri si intepaturi. Daca reactiile sunt prea intense, taiati trei catei de usturoi si introduceti-i in jumatate de ceasca de ulei de masline pentru cel putin 24 de ore. Utilizati compozitia rezultata pe zonele afectate de pana la trei ori pe zi.' Si pe langa asta se si mananca :)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: