candidoza sau nu?

buna ziua! am nevoie de cateva sfaturi daca aveti buna placere sa mi le oferiti... in primul rand.. de ceva timp am o scurgere vaginala abundenta tot timpul zilei iar de cateva zile sangerez la contactul sexual..(2contacte).. nu am mancarimi si nici alte simptome, ... am fost la medic si mi-a prescris: canesten gyn pentru 3 zile... canespor crema 10 mg si fluconazole teva 1 capsula, 2 cutii.. una si pentru prietenul meu... in primul rand eu una nu sunt sigura ca este candidoza desi asa mi s-a spus.. totusi inca mai am o urma de indoiala.. voi ce credeti?... a doua intrebare, astazi am cumparat acest tratament dar nu l-am inceput pentru ca mie cam maine trebuie sa-mi vina menstruatia... mi s-a spus sa incep daca nu imi vine in 3 zile.. dar n-am de unde sa stiu exact asa ca mai bine nu ma risc... intrebarea e alta dupa terminarea ciclului menstrual la cat timp pot sa incep tratamentul? multumesc anticipat!
1 comentarii

Buna ziua,
Este necesar sa faceti un examen de secretie vaginala, in urma caruia se poate afla daca este candidoza sau nu. In cazul in care este prezenta candidoza puteti incepe tratamentul imediat dupa menstruatie.
O zi placuta!
Este necesar sa faceti un examen de secretie vaginala, in urma caruia se poate afla daca este candidoza sau nu. In cazul in care este prezenta candidoza puteti incepe tratamentul imediat dupa menstruatie.
O zi placuta!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3candidoza vaginala de 3 ani jumatate
- 3tratament pentru candidoza
- 5raceli frecvente la burta
- 4tratament candida-rog doar raspuns medic!
- 16antimicotice !
- 4mi s-a descoperit rana pe col si candida
- 4infectie sau candidoza?
- 11In urma unui tratament cu antibiotice am facut candita si imediata o uretrita
- 4Candidoza genitala - tratament eficient?
- 9candida
- 0ciuperca pe penis ?
- 0poate fi candidoza?
- 4Urinari dese (20-30 ori zi), candida, oboseala.
- 4Ma poate ajuta cineva cu un raspuns..va rog
- 11Bubite usturatoare pe labiile interioare
- 2Problema mare cu secretiile :(
- 0Cum sa scap de candida ce ami apare frecvent ?
- 0acum 2-3 luni pe capul penisului mi-a aparut o substanta alba si urat mirositoare
- 8Ajutati-ma, va rog, sa scap de candida!
- 1Candidoza vaginala, tratament Flucoric
Mai multe informații despre: Candidoza genitala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: