candidoza frecventa
Locuiesc in Japonia si tratamentele pe care le fac aici nu ma ajuta sa scap de candidoza. In ultimele 2 luni mi-a aparut de 3 ori. Am facut analize si de sange si totul este normal. As dori sa imi recomandati un tratament pe care l-as putea achizitiona din Romania. Consider ca exista o diferenta de concetrantie din medicamentele din Japonia si Romania. Ca mentiune, am facut tratament inainte de menstruatie, iar dupa menstruatie a reaparut.
3 comentarii
Tratamentele pe care le-ai facut au fost sub supravegherea unui ginecolog??? Ce tip de flora ti-a iesit la secretia vaginala??
Sunt mai multe scheme de tratament pe care poti sa le urmezi, dar foarte important este schimbarea Ph-ului vaginal, poti face spalaturi cu bicarbonat in aceasta privinta, si tot odata ovule intravaginale (Clotrimazol de exemplu) pe care poti sa le introduci dimineata si seara (durata este in functie de rezultatul secretiei). Foarte important este sa se trateze si partenerul, folosind acelasi produs dar unguient si pe toata durata tratamentului sa nu aveti contact sexual. sfatul meu este sa consulti un medic si daca ai mai incercat aceata formula de tratament cu siguranta iti va recomanda alta. Nu cred ca dozele si faprul ca locuiesti in Japonia are vre-o legatura cu faptul ca ceea ce ai urmat pana acum nu a avut succes.
Sunt mai multe scheme de tratament pe care poti sa le urmezi, dar foarte important este schimbarea Ph-ului vaginal, poti face spalaturi cu bicarbonat in aceasta privinta, si tot odata ovule intravaginale (Clotrimazol de exemplu) pe care poti sa le introduci dimineata si seara (durata este in functie de rezultatul secretiei). Foarte important este sa se trateze si partenerul, folosind acelasi produs dar unguient si pe toata durata tratamentului sa nu aveti contact sexual. sfatul meu este sa consulti un medic si daca ai mai incercat aceata formula de tratament cu siguranta iti va recomanda alta. Nu cred ca dozele si faprul ca locuiesti in Japonia are vre-o legatura cu faptul ca ceea ce ai urmat pana acum nu a avut succes.
Multumesc mult pentru raspuns. Bineinteles ca m-a tratat un ginecolog, si nu numai unul... Ce fel de flora mi-a iesit nu stiu sa spun, doar ca pe hartia cu rezultatul scrie "Candida sp (1+)" si "cultura bacteriana negativ" (traduc din japoneza asa ca nu stiu daca traducerea e perfecta) si altele negative... eu nu pot lua aici nimic fara prescriptie medicala, si nici macar ovulele nu se prea dau pentru a ma trata singura, ci se face la cabinetul medical. Cert este ca secretia mea vaginala nu a revenit la forma incolora dupa nici unul dintre tratamentele urmate.
Mi-e foarte greu sa comunic cu medicii japonezi pentru ca nu cunosc terminologia medicala, iar ei sunt slabi la engleza.. deci nu prea ne intelegem. Ca exemplu, nici unul dintre medici nu mi-a spus ca si partenerul trebuie sa se trateze... Iar in Romania nu ajung mai curand de august, cand voi merge la un medic. Dar pana atunci as avea nevoie de un sfat mai exact cu ce mi s-ar putea trimite din Romania sau cumpara de pe internet.
Multumesc anticipat
Mi-e foarte greu sa comunic cu medicii japonezi pentru ca nu cunosc terminologia medicala, iar ei sunt slabi la engleza.. deci nu prea ne intelegem. Ca exemplu, nici unul dintre medici nu mi-a spus ca si partenerul trebuie sa se trateze... Iar in Romania nu ajung mai curand de august, cand voi merge la un medic. Dar pana atunci as avea nevoie de un sfat mai exact cu ce mi s-ar putea trimite din Romania sau cumpara de pe internet.
Multumesc anticipat
Secretia vaginala nu trebuie sa fie incolora poate fi alba cremoasa, alba pastoasa sau la ovulatie poate avea aspectul unui albus de ou, trebuie doar sa nu miroasa. In candidoza secretia este alba grunjoasa, acida, si de cele mai multe ori foarte abundenta. Mediul acid al vaginului este mediul favorabil candidozei. 90 % din gravide, cat si pacientele care folosesc des antibiotice fac candidoza. Nu trebuie sa intri in panica, dar este necesar sa o tratezi. Faptul ca ti-a iesit "cultura bacteriana negativ" - este bine. Incearca sa schimbi ph-ul vaginal, cu un sapun cu ph alcalin, sau mai practic cu spalaturi cu bicarbonat. Cat despre faptul ca doresti sa achizitionezi un produs farmaceutic de pe net - habar nu am daca poti sa o faci de acolo de unde esti, Clotrimazolul (clotrimazolum) este cel mai utilizat produs in tratarea candidozei, ovule introduse dimineata si seara timp de 6-12 zile, dar atentie este contraindicat in caz de alergie la clotrimazol; prudenta in timpul sarcinii, mai ales in primul trimestru. Eu cred ca ovulele cu clotrimazol le gasesti oriunde in lume tinand cont ca substanta activa este aceeasi
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5colpita mixta cu candida.. cand pot sa-mi reiau viata sexuala?
- 12sexul anal = alte boli?
- 12Candidoza la barbati
- 16antimicotice !
- 4candidoza la femei
- 5tratament candida
- 4Candida flucovim 10 zile
- 9Candida genitala - tratament
- 3Cum se vac spalarile interne inainte sau dupa introducerea ovulului?
- 1Branza pe penis urmata de uscare
- 4sunt simptome de candida sau poate fi ceva mai grav?
- 2Candidoza si Trichomonas
- 7Candida ce tratament sa mai incerc?
- 1Am nevoie de o parere macar
- 1Vulvovaginita Candidozica + menstruatie
- 1Menstruatie prelungita si abundenta
- 1Candidoza
- 2Ajutati-ma. Secretie vaginala ca o branza
- 5Candida
- 1Candidoza vaginala, tratament Flucoric
Mai multe informații despre: Candidoza genitala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: