AJUTOR!!!!! Nu scap de candidoza.
Buna ziua! Am si eu o mare problema: am o candida mai veche de 10 ani si nu mai pot sa scap de ea. Pot sa spun ca ma simt foarte rau din acest motiv:candida, am dureri abdominale, gaze abdominale, indigestii, constipatie, alergii multiple la alimente, oboseala anormala, nervozitate nejustificata, ameteala, depresie, rateuri de memorie, insomnie, minte incetosata, dureri de cap, pofta de dulce, infectii urinare/vaginale, pierderea interesului pentru sex, mincarime anala si vaginala, psoriasis, infectii la unghiile de la picioare, ochii iritati. Va rog mult sa ma ajute si pe mine cineva care poate sa imi recomande un tratament ceva ca nu mai pot sa suport. Mentionez ca am mai luat diferite tratamente cu Nistatin-pastile, Clotrimazol sau Cervucid-ovule si spalaturi vaginale cu ceai de galbenele si apa cu bicarbonat dar fara nici un rezultat. Multumesc mult.
2 comentarii
Daca aveti aceasta candidoza rebela este indicat sa faceti culturi cu antifungigrama din secretia vaginala.Astefl veti sti ce medicamnet trebuie administrat.Deasemenea va recomand sa faceti si un consult dermatologic pentru celelalte afectiuni pe care le aveti.
Toate cele bune.
Toate cele bune.
Cred ca o cauza a afectiunilor mentionate este si perturbarea sistemului imun;Ca adjuvant la tratamentul recomandat de medic, preparate pe baza de echinaceea, vorbiti cu medicul curant si daca ar fi indicat si Cantastimul( este produs de Institutul Cantacuzino);numai bine
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1ciuperca in zona inghinala
- 12Candidoza la barbati
- 0herpes genital si candida
- 6candida la copii.
- 6candidoza in zona genitala
- 23candidoza cam de 10 ani
- 3Candidoza la barbati
- 8Remediu homeopat candida
- 6Candida SPP - ce semnifica?
- 0ciuperca la capul penisului
- 2cum scap de candida spp si staphilococcus aureus?
- 4Secretii albe penis
- 3tratament candida
- 1candidoza
- 0candida genitala
- 0Urolog sau dermatolog pentru o posibilă candidoza
- 1Nu mai scap de candidoza !!!
- 0Tavanic 500mg
- 5Candida
- 4Candidoza recurenta de 2 ani de zile !
Mai multe informații despre: Candidoza genitala Candidoza
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: