Probleme respiratie, de pe la varsta de 15 ani
Bună seara,
De pe la varsta de 15 ani, acum am 21, ma confrunt cu o candida si cu un miros urat al gurii (limbii, am observat) aproape tot timpul, cu toate ca am o igiena orala stricta. Dupa o interventie la stomatolog mi-a aparut aceasta candida, de care nu mai reusesc sa scap !!!! Tot de atunci am obsevat ca ma balonez uneori, gaze multe si urat mirositoare, bolboroseli ale stomacului/intestinelor, crampe abdominale, cateodata o arsura la stomac (foarte usoara ca intensitate, ce dispare repede), iar unele alimente/condimente imi provoaca scaune diareice ( de exemplu piperul/ardeiul iute)... in rest ma simt foarte bine. Citisem undeva ca daca ai candida ai imunitate scazuta... nu stiu daca de atunci si pana acum am racit de 5 ori, in total... este posibil sa am helicobacter pylori? nici un medic la care am fost pana acum nu mi-a recomandat aceasta analiza...
De pe la varsta de 15 ani, acum am 21, ma confrunt cu o candida si cu un miros urat al gurii (limbii, am observat) aproape tot timpul, cu toate ca am o igiena orala stricta. Dupa o interventie la stomatolog mi-a aparut aceasta candida, de care nu mai reusesc sa scap !!!! Tot de atunci am obsevat ca ma balonez uneori, gaze multe si urat mirositoare, bolboroseli ale stomacului/intestinelor, crampe abdominale, cateodata o arsura la stomac (foarte usoara ca intensitate, ce dispare repede), iar unele alimente/condimente imi provoaca scaune diareice ( de exemplu piperul/ardeiul iute)... in rest ma simt foarte bine. Citisem undeva ca daca ai candida ai imunitate scazuta... nu stiu daca de atunci si pana acum am racit de 5 ori, in total... este posibil sa am helicobacter pylori? nici un medic la care am fost pana acum nu mi-a recomandat aceasta analiza...
3 comentarii
De mentionat ca, in acea perioada cred ca am luat 20 de pastile de aspirina ( netamponata) + tratament cu antibiotic amoxicilina intr-un interval de o saptamana la recomandarea medicului stomatoloc pentru o durere infernala de masea.
1 am scris mult pe forum despre faptul ca problemele gastro-intestinale afectea a direct sau indirect si caviatatea bucala
2 este cazul de facut tratament complet la stomatolog
3 investigatii si tratament la gastrologie
4 regim corect alimentar pe tot restul vietii
2 este cazul de facut tratament complet la stomatolog
3 investigatii si tratament la gastrologie
4 regim corect alimentar pe tot restul vietii
Buna seara domnule doctor ma numesc angela am 31 ani si 66kg de cand am ramas in sarcinata cu baietelul meu am inceput sa respir foarte greu am senzatia ca nu imi ajunge aierul in piept trebuie sa oftez sau sa trag foarte puternic aier in piept baietelul meu are acum trei ani cam de atata timp ma confrunt cu aceste senzatii de respiratie grea sumt ca ma sufoc ce sa fac in plus mai am si ameteala zilnic am avut maltofer 3 luni si cavinton 6 luni dar ameteala nu a diparut de anu trecut dun august am fost si la orele a spus ca am unlichid in urechea stanga care imi apasa pe timpan si de asta ametesc mi a dat tratament parasinus 4 zile si bixtonim silo 4 zile sprei dar degeaba vajiala nu dispare si tot ametesc ce sa fac doctorul neurolog mi a spus sa fac rmn
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3disconfort in gat si greutati cu respiratia
- 7Caut un medic - am HPV/candidoza bucala
- 15dispnee care se manifesta foarte urat
- 3fetita mea respira greu noaptea si sforaie
- 4Umidificatorul aer este util in cazul dificultatii de respiratie?
- 4nas mucios de prin decembrie...
- 2Nu imi pot umple plamanii cu aer, simt ca ma sufoc
- 1Candidoza bucala sau cancer? -simptome-
- 10mi s-a facut rau la scoala
- 3De cam 1 ma chinui cu o respiratie greoaie
- 3Dificultate respiratie atat pe nas cat si pe gura
- 0probleme de respirație
- 4Respirație greoaie
- 1Respir greu si ma apasa pieptul
- 1Respiratie grea si presiune toracica
- 1Candidoza bucala
- 4Candidoza bucala
- 1Nu pot sa inspir profund, gat uscat, senzatie de sufocare
- 2Respirație grea, senzație de greutate în piept.
- 6Respiratie grea
Mai multe informații despre: Dificultatea in respiratie candidoza bucala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: