Am observat o pata, alba, cam cat o unghie pe un perete lateral al gatului, cred ca e candidoza
Buna, astazi in timp ce ma uitam in gatul meu sa vad daca mai este rosu am observat o pata, alba, cam cat o unghie pe un perete lateral al gatului, cred ca este o canditoza, acum 3 zile am fost la spital avand gatul praf din cauza bauturilor reci, doctorul mi.a dat o reteta in care era antibioticul augmentin, am citit prospetul in care scria candidoza reactie adversa si cred ca asa am facut.o... nu am mai avut niciodata o buda sau o ciuperca in mine este dezgustatoare si vreau sa scap cat mai repede de ea... am facut gargara cu bicarbonat de sodiu (am inteles ca este bun impotrica candidoza, la fel ca usturoiu) ca sa nu se intinda...
Va rog frumos sa.mi spuneti cum o pot trata si ce face aceasta ciuperca sau fung.
Multumesc!
Va rog frumos sa.mi spuneti cum o pot trata si ce face aceasta ciuperca sau fung.
Multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2dupa un tratament pt albirea dintilor mi-a aparut o forma de candidoza orala
- 5limba incarcata...
- 5Candidoza pe limba si afte
- 8candidoza bucala- te duci la dermatologie sau med interna
- 4candida bucala
- 9candidoza bucala
- 9m-am pricopsit cu o candidoza oro-faringo-traheala
- 4ciuperca in gura in urma antibioticelor folosite
- 3Candidoza faringiana
- 6Am 3 zile de cand folosesc Corsodyl iar limba albicioasa a primit o culoare maronie, e normal?
- 9probleme fiere sau candida bucala ?
- 5Ce este ciuperca in gat si simptomele ei
- 6Limba alba, saliva galbena, respiratie urat mirositoare
- 3am o limba incarcata mai ales dimineata cand ma trezesc si ca am unele pete albe in lateral pe limba
- 3Candida bucala de vreo 5 ani
- 1candida bucala bebe
- 4Candidoza bucala
- 1Candidoza bucală
- 1Ajutati-ma va rog: dureri intestinale in special dupa mese
Mai multe informații despre: Candidoza orala candidoza bucala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: