Dinte ciobit
Tocmai ce mi-am ciobit dintele in furculita.Din punct de vedere estetic ciobitura e nesemnificativa dar cum pot sa evaluez gravitatea situatiei din punct de vedere al sanatatii dentare? De exemplu cum pot sa-mi dau seama daca e doar putin smalt care a cazut sau a ajuns chiar si la dentina ?
2 comentarii
Buna ziua. Mergeti la un medic stomatolog pentru a evalua. Chiar daca este o leziune mica, este necesar fie a finisa/ netezi marginea, fie a completa defectul. Numai bine!
Buna ziua!
asa cum a zis si colega mea ideal ar fi sa mergeti la un medic stomatolog care sa va repare dintele indiferent ca e sarit doar smaltul sau a ajuns la dentina.E cel mai bine asa pentru sanatatea dintelui dumneavoastra pe termen lung.Poate au aparut si alte microfisuri in smalt care nu le vedeti inca si pot da probleme peste ceva vreme.
Multumesc!
O zi frumoasa!
asa cum a zis si colega mea ideal ar fi sa mergeti la un medic stomatolog care sa va repare dintele indiferent ca e sarit doar smaltul sau a ajuns la dentina.E cel mai bine asa pentru sanatatea dintelui dumneavoastra pe termen lung.Poate au aparut si alte microfisuri in smalt care nu le vedeti inca si pot da probleme peste ceva vreme.
Multumesc!
O zi frumoasa!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4masele foarte cariate, una rupta si la alta i-a picat plomba
- 6mi se rup bucati din dinti
- 7Dinte ciobit
- 5cand am picat jos mi s-a rupt pe jumatate un dinte din fata
- 4Am un dinte rupt. Ce sa fac?
- 1Cron provizoriu, sangerare dupa operatie
- 2dinte rupt cred
- 2Dinte rupt fracturat
- 4Ciobire dinte
- 1Dinte care s-a rupt
- 2Dinte spart
- 4Masea rupta pana la gingie
- 1Recomandare dinte rupt
- 1O măsea stricată mă doare de câteva luni, miroase extraordinar de urât.
- 1Măsea găurită/perforata
- 3Canin cazut
- 3Masea cu 5 plombe partial rupta pana la gingie
- 2Dintisor de lapte
- 1Masea rupta
Mai multe informații despre: dinte rupt