Dintisor de lapte | Forumul Medical ROmedic

Dintisor de lapte

27-08-2022
Larysast
Nu este medic/terapeut
Larysast
Buna seara.Am o fetita de 6 anisori care sa lovit la dintisor.Acesta a cazut doar ca o parte din radacina a ramas inauntru.Ce ma sfatuiti sa fac?este ceva grav ii poate afecta cu ceva dintisorul definitiv?Si cum se procedeaza cu acel coltisor care a ramas in gingie?Mentionez ca inca nu a inceput sa i se schimbe dintisorii.La medic am sunat si mi sa spus ca nui problema ca este dintisorul de lapte.A ramas sa ma contacteze cand are loc liber pentru consut.
2 comentarii
1
28-08-2022, ora 20:21
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Buna ziua, aveti poza cu dintele cazul? In principiu, nu este grav, el oricum s-ar fi schimbat in jurul varstei de 7 ani. Va fi nevoie de o radiografie sa vedem daca a ramas parte din radacina sau a iesit cu totul si atitudinea poate fi - expectativa- cateva luni sau se extrage in caz de nevoie( complicatii ). Daca puteti, postati o poza cu dintele cazut.
0
28-08-2022, ora 23:04
Larysast
Nu este medic/terapeut
Larysast
Buna seara.Nu stiu de ce nu reusesc sa va trimit poza cu dintisorul cazut
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • DinÈ›ii primari pot oferi informaÈ›ii esenÈ›iale cu privire la greutatea din timpul copilăriei
  • Patologii frecvente ale dinÈ›ilor temporari
  •