Cancer de piele
Buna ziua. Acum 3 zile mi-am zgariat o alunita in somn, nu am observat daca a sangerat sau nu. Ideea este ca am mai rănit în trecut aceasta alunita acum 2 ani, am fost la dermatolog si mi-a spus că nu este nimic cu ea atunci..
Acum am observat ca alunita mea s-a uscat și a căzut partea pe care am rupt-o si in urma ei a rămas o pată maronie. Imi poate da cineva un sfat? O sa imi fac programare si la dermato pt zilele următoare dar sunt foarte îngrijorată. Momentan alunita nu s-a modificat nu ma mănâncă nu e rosie.. nimic.schimbat. o părere ma poate ajuta. Multumesc
Acum am observat ca alunita mea s-a uscat și a căzut partea pe care am rupt-o si in urma ei a rămas o pată maronie. Imi poate da cineva un sfat? O sa imi fac programare si la dermato pt zilele următoare dar sunt foarte îngrijorată. Momentan alunita nu s-a modificat nu ma mănâncă nu e rosie.. nimic.schimbat. o părere ma poate ajuta. Multumesc
2 comentarii
buna ziua,
Traumatismul nu provoaca cancer de piele in cateva zile. Alunita respectiva trebuie urmarita.
o zi buna,
dr Claudia Artenie
medic primar dermatolog
Traumatismul nu provoaca cancer de piele in cateva zile. Alunita respectiva trebuie urmarita.
o zi buna,
dr Claudia Artenie
medic primar dermatolog
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1melanom, dupa ce observasem o modificare a unei alunite
- 4epilarea in zona genitala... bubite asemanatoare cu niste alunite
- 7urgent alunita desprinsa
- 8Nu stiu ce este?
- 34alunita rupta
- 17alunite
- 6Alunita rupta... urgent
- 1Alunita inestetica
- 3un fel de alunite pe penis
- 1alunite pe penis si iritatii in jurul lor
- 1alunite
- 2alunite ciudate
- 2Alunita sau melanom?
- 4Alunita mi s-a desprins partial de piele si a curs putin sange - ce sa fac?
- 1Aluna/neg pe spate
- 1Coagulare aluniță
- 2Alunita zgariata
- 1Alunita
- 1Alunițe roșii
- 2Aluniță dureroasa
Mai multe informații despre: Alunitele alunita rupta
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: