Cancer de piele

Buna ziua. Acum 3 zile mi-am zgariat o alunita in somn, nu am observat daca a sangerat sau nu. Ideea este ca am mai rănit în trecut aceasta alunita acum 2 ani, am fost la dermatolog si mi-a spus că nu este nimic cu ea atunci..
Acum am observat ca alunita mea s-a uscat și a căzut partea pe care am rupt-o si in urma ei a rămas o pată maronie. Imi poate da cineva un sfat? O sa imi fac programare si la dermato pt zilele următoare dar sunt foarte îngrijorată. Momentan alunita nu s-a modificat nu ma mănâncă nu e rosie.. nimic.schimbat. o părere ma poate ajuta. Multumesc
Acum am observat ca alunita mea s-a uscat și a căzut partea pe care am rupt-o si in urma ei a rămas o pată maronie. Imi poate da cineva un sfat? O sa imi fac programare si la dermato pt zilele următoare dar sunt foarte îngrijorată. Momentan alunita nu s-a modificat nu ma mănâncă nu e rosie.. nimic.schimbat. o părere ma poate ajuta. Multumesc
2 comentarii

buna ziua,
Traumatismul nu provoaca cancer de piele in cateva zile. Alunita respectiva trebuie urmarita.
o zi buna,
dr Claudia Artenie
medic primar dermatolog
Traumatismul nu provoaca cancer de piele in cateva zile. Alunita respectiva trebuie urmarita.
o zi buna,
dr Claudia Artenie
medic primar dermatolog

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6alunica mare
- 3As dori un raspuns cat mai urgent despre o alunita
- 3alunita alba pe sfarc de vreun an
- 3Am niste alunite si nu stiu ce sa fac!
- 3un fel de alunite pe penis
- 15pete pe corp
- 2Alunita pe gat.
- 3Mi-am rupt o alunita!
- 2Alunita infectata
- 4Operatie melanom
- 2Alunita sau melanom?
- 1Alunita rupta
- 1Răspundeți cât de urgent
- 1un fel de alunite rosii pe piele
- 1alunita traumatizata
- 1Alunita rănită
- 3Aluniță - dacă nu este nimic în neregulă de ce sa o scoatem?
- 2Aluniță rupta
- 0Alunita inflamata
Mai multe informații despre: Alunitele alunita rupta
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: