Alunita rupta
![Cosmina123](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna ziua!Am nevoie urgent de un sfat.Astazi mi am rupt cu unghiile o alunita, cred ca aparuta de la soare, nu tin minte sa o fi avut, crezand ca sunt murdara, ea fiind situata pe spate si am observat-o cu ajutorul unei oglinzi.A ramas un mic crater, nu a curs sange si cred ca a mai ramas putin sau o fi alta langa..habar nu am...Sunt plecata din tara si nu pot ajunge la doctor, peste tot am citit ca duce la cancer.Stiu ca nu e ok, dupa ce mi am dat seama de prostia facuta m am speriat ingrozitor dar chiar asa de grav e?La ce sa fiu atenta cu privire la locul unde a fost alunita?cred ca se formeaza coaja, din cate pot vedea si simt ca o arsura usoara la atingere dar nimic mai mult.Multumesc daca ma puteti ajuta cu un raspuns, o zi frumoasa.
1 comentarii
![clara_p](/arata_img.php?img=cont_10875.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Nu se face cancer din orice alunita rupta.
Dezinfectati cu alcool si ungeti macar cu o crema de galbenele care e cicatrizanta. Ganditi-va ca multi se duc la medic si isi scot alunitele.
Cand puteti sa platiti o consultatie (probabil ca e in jur de 50 de euro) e bine sa va vada un medic dermatolog.
Dezinfectati cu alcool si ungeti macar cu o crema de galbenele care e cicatrizanta. Ganditi-va ca multi se duc la medic si isi scot alunitele.
Cand puteti sa platiti o consultatie (probabil ca e in jur de 50 de euro) e bine sa va vada un medic dermatolog.
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2alunita
- 56Alunita taiata
- 5alunita rupta
- 5Alunita pe gat care tot se inegreste
- 40Pete albe in jurul alunitelor
- 8Mi-am rupt o parte dintr-o alunita, din greseala
- 3alunite in zona genitala
- 3am multe alunite pe gat si expunerea la soare
- 0alunita din carne pe sfarc...ajutor!
- 0Mi s-a rupt o alunita acum un an e frunte...
- 1alunita din nastere
- 1Alunita excizata - imunohistochimie
- 2Alunita rupta
- 1Alunita cu probleme
- 2Cancer de piele
- 1Nev acromic
- 1Tatuaj peste alunite
- 1Alunita - punctulete negre și scoarta
- 1Alunițe posibil periculoase?
Mai multe informații despre: Alunitele alunita rupta
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: