Mi-am rupt o alunita!

01-04-2012
FastDr1v3r
Nu este medic/terapeut
FastDr1v3r
Mi-am rupt o alunita (din greseala, nici nu s-a rupt toata. s-a rupt doar pe jumatate) si nici nu cred ca era mai mare de 1milimetru. Nu a curs sange deloc si nici pielea nu s-a inrosit in jurul ei... e ceva grav daca s-a rupt doar pe jumatate?
Mi se pare ca am mai rupt-o odata tot pe jumatate si s-a refacut la loc.
Mentionez ca alunita avea culoarea pielii ci nu culoarea maronie... credeti ca e alunita??? e ceva grav???
3 comentarii
0
01-04-2012, ora 18:36
nekunoskuta
Nu este medic/terapeut
nekunoskuta
Am patit si eu la fel. Am pus un plasture peste ca sa nu mai am accidente si dupa o zi am observat ca s-a uscat toata si a cazut. Sincer nu stiu ce sunt dar am cateva pe corp, au culoarea pielii, sunt mici-mici ca si diametru dar lungi. Nu am avut niciodata probleme cu ele (nu au crescut, nu s-au inflamat) si am ales sa le las in pace.
0
02-04-2012, ora 14:34
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Buna ziua! Atitudinea terapeutica in cazul nevilor traumatizati ( sau a papiloamelor traumatizate, acestea sunt de culoarea pielii ) consta in excizia lor, excizie in limitele sigurantei oncologice si examen histopatologic ( precizeaza cu certitudine ce este formatiunea excizata ). Pentru ca rezultatul exciziei sa fie estetic, iti recomand sa mergi la o Clinica de Chirurgie Plastica; numai bine
0
24-07-2017, ora 18:20
Alice13580
Nu este medic/terapeut
Alice13580
Buna ziua, am si eu o intrebare. Am niste taieturi pe piciorul stang si imi este frica ca acolo unde sunt zgariata, am avut inainte una sau mai multe alunite f mici (cum mai am pe picioare sau pe maini). In cazul in care intr-adevar am fost zgariata peste o mica alunita, si nu mi am dat seama pentru ca normal, toata zgarietura a sangerat, ar trebui sa-mi fac in vreun fel griji? Aceste taieturi le am din ianuarie si sunt videcate de mult, dar au fost destul de adanci, ca urmare mi-ai ramas cicatrici.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Mit: dacă rupi o aluniță faci cancer - adevărat sau fals?
  • Aluniță ruptă
  •