Alunita inflamata
Buna ziua,
Am o alunita pe triceps ul drept din totdeauna. Acum vreo luna m am atins cu zona respectiva si am avut o mica rana pe alunita. La inceput au fost 2 puncte rosii ca de sange, insa nu a curs deloc.
Ulterior alunita s a inflamat si prezinta niste puroi in jurul ei. Pe parcursul evoluției aceasta s a mai uscat, dar puroiul a revenit.
Alunita are cam 0.7cm in diametru. Am facut si cateva poze pe parcursul evoluției insa nu le pot atasa aici.
Am facut o programare la dermato pentru sapt viitoare, insa nu as vrea sa mai astept pana atunci si as dori parerea voastra.
Multumesc! O zi buna!
Am o alunita pe triceps ul drept din totdeauna. Acum vreo luna m am atins cu zona respectiva si am avut o mica rana pe alunita. La inceput au fost 2 puncte rosii ca de sange, insa nu a curs deloc.
Ulterior alunita s a inflamat si prezinta niste puroi in jurul ei. Pe parcursul evoluției aceasta s a mai uscat, dar puroiul a revenit.
Alunita are cam 0.7cm in diametru. Am facut si cateva poze pe parcursul evoluției insa nu le pot atasa aici.
Am facut o programare la dermato pentru sapt viitoare, insa nu as vrea sa mai astept pana atunci si as dori parerea voastra.
Multumesc! O zi buna!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2alunite proeminente
- 2Operatie de alunite - examen histopatologic
- 1am multe alunite
- 17Alunite rosii pe tot corpul
- 2Alunite rosii
- 2alunita asta e sanatoasa?
- 6alunite in zona genitala
- 0Cos extrem de aproape de o alunita
- 1Alunita
- 1Răspundeți cât de urgent
- 0Am o alunita pe fata care ma deranjeaza.
- 1aluniță care se micşorează
- 4Alunita suspecta
- 1Usturoi pe alunite
- 2Alunita zgariata
- 0Alunita cu cos
- 1Nev albastru
- 4Alunita cazuta si refacuta?
- 1Alunite pe cap
- 0Rog interpretare rezultat examen histopatologic excizie 2 alunite
Mai multe informații despre: Alunitele alunita rupta
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: