Alunita inflamata

Buna ziua,
Am o alunita pe triceps ul drept din totdeauna. Acum vreo luna m am atins cu zona respectiva si am avut o mica rana pe alunita. La inceput au fost 2 puncte rosii ca de sange, insa nu a curs deloc.
Ulterior alunita s a inflamat si prezinta niste puroi in jurul ei. Pe parcursul evoluției aceasta s a mai uscat, dar puroiul a revenit.
Alunita are cam 0.7cm in diametru. Am facut si cateva poze pe parcursul evoluției insa nu le pot atasa aici.
Am facut o programare la dermato pentru sapt viitoare, insa nu as vrea sa mai astept pana atunci si as dori parerea voastra.
Multumesc! O zi buna!
Am o alunita pe triceps ul drept din totdeauna. Acum vreo luna m am atins cu zona respectiva si am avut o mica rana pe alunita. La inceput au fost 2 puncte rosii ca de sange, insa nu a curs deloc.
Ulterior alunita s a inflamat si prezinta niste puroi in jurul ei. Pe parcursul evoluției aceasta s a mai uscat, dar puroiul a revenit.
Alunita are cam 0.7cm in diametru. Am facut si cateva poze pe parcursul evoluției insa nu le pot atasa aici.
Am facut o programare la dermato pentru sapt viitoare, insa nu as vrea sa mai astept pana atunci si as dori parerea voastra.
Multumesc! O zi buna!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1alunita smulsa
- 1alunite albe sau negi
- 26Nev - Alunita. Sfaturi
- 6Alunita rupta... urgent
- 2alunita
- 1alunita ciudata
- 17o alunita diagnosticata ca fiind melanom malign
- 17Alunite rosii pe tot corpul
- 7Alunita la nivelul pieli rupta
- 2Alunita la subrat
- 1imi apar tot mai multe alunite pe corp, cum se le opresc?
- 1Angiom
- 1Alunita
- 1Alunita rănită
- 1Alunita
- 1Nev acromic
- 3Poate fi vorba de vreun tip de cancer de piele?
- 3Alunita ciudata
- 2Aluniță rupta
- 0Un neg mic pe gât ce avea un coş infectat sub el
Mai multe informații despre: Alunitele alunita rupta
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: