Caderea parului si subtierea firului de par

08-10-2010
alice_aelyen
Nu este medic/terapeut
alice_aelyen
am vazut multe topicuri despre aceasta tema; din pacate aceeasi problema ma framanta: caderea parului; la mine ce-i drept nu este excesiva dar am observat ca in zona bretonului s-a subtiat foarte tare firul de par(adica este mai rar decat in rest pot spune mult mai rar)Am parul lung, nevopsit minim de 5 ani, varsta 24 ani, f.As dori sa incerc niste tratamente dar sincer nu stiu la ce sa ma incumet-din pacate la dermatologie ti se prescriu niste tratamente cam acelesi la toata lumea in fctie de dermatalogul la care mergi iar consultatia e circa 80 lei.As dori sa va intreb daca este ok oare sa incerc hairgrow 5% si lotiune tonica plantur 39( tin sa precizez ca mama are probleme cu parul si de aceea pt mine a devenit o obsesie deja aceasta tema) sau ar fi mai ok si ceva naturale: gen gerovital, vivanatura:|(as merge si la un dermatolog dar am 3 prietene care merg la acelasi dermatolog si toate au primit acelasi tratament forcapil+plantur+hairgrow il folosesc abia de circa 1 luna si efectele se vad abia mai incolo).va multumesc!
2 comentarii
0
14-11-2010, ora 20:43
private love
Nu este medic/terapeut
private love
Vreau sa ma ajute cineva!!!! Imi cade foarte mult par...mi-e teama sa nu am leucemie! Ce sa fac??? Ce am?? :((
0
26-03-2012, ora 23:51
aliscami79
Nu este medic/terapeut
aliscami79
Hairgrow functioneaza dar trebuie reluat tratamentul, la cateva luni.altfel cade din nou. La mine a mers, a stopat caderea, si o oarecare regenerare, putin dar suficient cat sa fiu multumita. efectele se vad in timp. Dar functioneaza; opreste caderea parului. Garantat. In special se piele capului este curata, adica nu exista boli de piele. Din cate am inteles cam din toate produsele existente cele pe baza de minoxidil functioneaza cel mai bine. Cica ar mai fi un produs miraculos, exista marturii...RICAPIL rapid 3 in 1. Costa la ve-o 30- 40 euro dar ar fi foarte bun. Sunt persoane care declara ca li s-a schimbat viata de cand il folosesc. E un produs care poate fi folosit atat de femei cat si de barbati. O spuma care se aplica foarte lejer. Merita incercat.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Îndreptarea permanentă a părului
  • Căderea părului
  • MIT: Căderea părului se intensifică iarna
  • De ce chimioterapia produce căderea părului?
  • De ce testosteronul influențează pilozitatea?
  • A fost identificată cauza genetică a albirii părului și a calviției
  • Cât de mult păr e normal să cadă pe zi?
  • Substanțele care pot face ca parfumul șamponului să reziste mai mult timp pe păr
  • Tratamente pentru păr făcute acasă
  •