perioada alaptarii si cadere masiva de par
D-le sau D-na doctor
Va rog sa ma ajutati urgent !! Sunt mamica de 4 luni si alaptez la san.Am inceput sa pierd par masiv, desi de o perioada iau vitamine ( Oligovit), pur si simplu parul meu curge de pe cap.Va rog sa ma ajutati cu un sfat!! Va multumesc si astept raspuns!
Cu stima Angel27 !!
Va rog sa ma ajutati urgent !! Sunt mamica de 4 luni si alaptez la san.Am inceput sa pierd par masiv, desi de o perioada iau vitamine ( Oligovit), pur si simplu parul meu curge de pe cap.Va rog sa ma ajutati cu un sfat!! Va multumesc si astept raspuns!
Cu stima Angel27 !!
2 comentarii
Este ceva des intalnit in ziua de azi dupa nasteri si se poate vindeca NUMAI cu ajutorul unui remediu homeopat. Mergeti la un medic homeopat cu experienta...si daca nu puteti contactati-ma pe messenger (dati un cllick aici pe id-ul meu) si va ajut. Este usor si eficient.
m inceput tratam pt tbc de 7 luni..cam de 2 luni imi pica f f f mult par mai bine de jumate am pierdut intr o perioada f scurta de timp..medicul mi a zis ca nu e din cauza tratamentului cu sinerdol si izoniazida pe care il iau.va rog raspundeti mi daca v ati mai confruntat cu asa ceva
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Caderea parului
- 2cadere par & alaptarea
- 5dupa o luna de la nastere a aflat ca are gonoree
- 3Caderea parului - cauza endocrina?
- 3Cade parul f rau, am 16 ani
- 6caderea parului..apa dura?
- 3cadere excesiva a parului
- 7imi cade parul exagerat
- 1Caderea parului
- 0Caderea parului..mostenire sau stres?
- 6bebelus 3 luni - alaptat + formule de lapte.
- 1Nelamurire!
- 5sunt disperata!
- 3Netiapin si caderea parului
- 2Chelie la o vârstă frageda
- 1Pierdere par
- 1Desimea parului
- 0Soluție topica pentru căderea părului(GFM).
Mai multe informații despre: Alaptarea Caderea parului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: