Imi cade parul
Buna ziua! Folosesc sampon recomandat de dermatolog pentru caderea parului, alpecin si (aminexil, derivat din minoxidil, cu vitamine b uri de la vichy). Nu ma ajuta. iau si suplimente cu vitamine si aminoacizi. Degeaba. Iau pastile antistres, extraveral, anxiar, fevarin, nu este de la stres...
Cred ca este de cauza hormonala. Eu am testo scazut oricum, dar imi este ca DHT se poate mari, din cauza conversiei androgenilor in acest metabolit. Specific ca sunt femeie trans, nascuta barbat, dar ma identific ca femeie. Tratamentul meu hormonal cu estrogeni nu are cum sa mi dauneze in sensul asta, din contra. iau si anti androgeni deci n ar trebui sa se intample asta. As dori sa incerc Propecia dar dermatologul meu il da doar cheliosilor si nu mi a spsus daca se compenseaza sau nu. As dori sa stiu daca cu reteta de la medic se reduce, caci este destul de scump 1mg de finasterida(Propecia 28 comprimate), caci proscar cand am folosit imi era ok dar era prea dur, fiind de 5 ori dozajul mai mare de finasterida. si avand in vedere ca se ia pe termen lung...as dori ca Propecia sa fie redus la pret. In alte tari se vinde finasterida gel, se aplica local, pe scalp...la noi pana si pastilele care intra in tot sistemul sunt scumpe.
Cred ca este de cauza hormonala. Eu am testo scazut oricum, dar imi este ca DHT se poate mari, din cauza conversiei androgenilor in acest metabolit. Specific ca sunt femeie trans, nascuta barbat, dar ma identific ca femeie. Tratamentul meu hormonal cu estrogeni nu are cum sa mi dauneze in sensul asta, din contra. iau si anti androgeni deci n ar trebui sa se intample asta. As dori sa incerc Propecia dar dermatologul meu il da doar cheliosilor si nu mi a spsus daca se compenseaza sau nu. As dori sa stiu daca cu reteta de la medic se reduce, caci este destul de scump 1mg de finasterida(Propecia 28 comprimate), caci proscar cand am folosit imi era ok dar era prea dur, fiind de 5 ori dozajul mai mare de finasterida. si avand in vedere ca se ia pe termen lung...as dori ca Propecia sa fie redus la pret. In alte tari se vinde finasterida gel, se aplica local, pe scalp...la noi pana si pastilele care intra in tot sistemul sunt scumpe.
4 comentarii
Sapun moale vegetal si lotiunea Chelstop de la Hofigal. 30 lei in total.
Buna ziua,
Propecia nu se compenseaza.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie
medic primar dermatolog
Propecia nu se compenseaza.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie
medic primar dermatolog
Buna dimineata! Ce imi puteti spune de proscar/propecia? Stiu ca ambele contin finasterida de 5 respectiv 1mg dar vreau sa stiu daca e posibil sa atrofieze organele geniale. Chiar dacă sunt femeie trans, nu vreau sa devin impotenta. Eu sunt si activa.
Proscar de 5 mg ajuta la o creștere mai rapida a părului?
Proscar de 5 mg ajuta la o creștere mai rapida a părului?
Mie mi-a stopat caderea parului si chiar mi s-a regenerat dupa 1 luna de la utilizarea unidozelor Doppelherz Kollagen Beauty. Chiar nu ma asteptam la asemenea rezultate.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12pelada - tratament
- 3vitamine care stopeaza caderea parului
- 5imi cade parul in partea din spate, a urechii stangi
- 25caderea parului in mod excesiv
- 22Subtierea parului
- 5Cadere de par normala sau pot interveni cumva sa o opresc?
- 3unde sa merg pentru un control impotriva caderii parului?
- 8expunerea la soare si caderea parului
- 7imi cade parul exagerat
- 4nu stiu ce sa fac mi-i frica sa nu ramin fara par in cap
- 3O sa imi cada parul?
- 1Caderea parului din cauze hormonale
- 3imi cade parul ft tare pe scalp nu mai am par deloc
- 2Caderea parului
- 1Caderea parului la barbati.
- 1Probleme cu caderea parului de la pastile de slabit
- 0Imi cade parul
- 1Minoxidil pentru caderea parului si regenerare.
- 0Caderea părului după operație de micșorare a stomacului
- 4Imi cade parul
Mai multe informații despre: Caderea parului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: