mamica care alapteaza cu puroi la amigdale

19-10-2009
d_girl7
Nu este medic/terapeut
d_girl7
buna seara. anul trecut de craciun, fiind insarcinata am racit si m-a durut ff tare in gat. m-am tratat cu ceaiuri si vit. c, neputand sa iau medicamente si prin luna marie am descoperit niste bobite mici, alb-galbui si foarte urat mirositoare udeva in spatele amigdalelor iar cand le apasam ieseau afara. la un control orl mi s-a spus ca e puroi inchistat si ca am o amigdalita cronica care nu se trateaza mediamentos, mai ales fiind insarcinata. dupa ce am nascut am mers iar la control, puroil fiind tot acolo, m-au trimis sa fac un exudat la care nu a iesit nimic si mi s-a spus iar ca nu exista medicamente, sa repet exudatul lunar pana se dezvola un microb pe care sa-l tratam cu antibiotic. si pana atunci... vit c cu propolis. intrebarea este: chiar nu se poate trata boala asta, sa nu mai apara puroiul acolo? eu il scot mai mereu dar el se formeaza iar. este foarte deranjant fiindca imi da si un miros urat gurii, eu neavand nici o carie si o igiena orala fff buna. si cel mai important: il afeteaza chestia asta pe copil, eu vorbind mereu cu el, pupandul si alaptandul?
4 comentarii
0
20-10-2009, ora 00:01
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Mergeti la un medic homeopat. Se poate vindeca usor cu ajutorul remediilor homeopate care nu au nici un efect advers.
0
20-10-2009, ora 17:49
crinaL
Nu este medic/terapeut
crinaL
buna
si eu am avut aceasi problema. am fost diagnosticata in urma cu 8 ani cu amigdalita cronica criptica. am facut tratament mai indelungat cu moldamin. (6 luni).insa fara rezultat...
vreau sa-ti spun ca mi-a trecut de la sine...pur si simplu nu mi-au mai aparut acele bobite de puroi de aproximativ 3 ani. multa sanatate!
0
21-10-2009, ora 14:51
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
da, timpul vindeca mai bine decat moldaminul co...
0
10-07-2012, ora 19:04
natya286
Nu este medic/terapeut
natya286
Buna ziua!
Am exact aceeasi problema ca dumneavoatra cu bobitele de puroi ce se incapataneaza sa apara de ani de zile. am perioade cand nu apare si apoi bum: pe fiecare luna. nu ma doare nu fac febra dar tot e groaznic. din fericire nu sunt insarcinata insa e tare enervant sa iti miroasa gura desi tu faci tot ce e posibil sa mentii o igiena orala buna si in plus consecintele pe termen lung sunt de luat in serios.
am observat ca scarface recomanda tratamentul homeopat insa eu nu sunt in tara. stie cineva ce presupune acest tratament homeopat? as putea face rost de tratament din tara insa nu pot ajunge la un doctor homeopat asa ca ar fi grozav daca m-ati putea lamuri.
Multumesc frumos!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Caracteristicile laptelui matern
  • Alimentația mamei în perioada alăptării
  • Sfaturi pentru alăptarea la sân
  • Pompele de sân
  • Alăptarea și cofeina
  • Alăptarea în sarcină
  • Alăptarea după cezariană
  • Amigdalele, folosite în teste de laborator pentru analiza efectului medicamentelor asupra celulelor imune
  • Amigdalele umane absorb nanoplasticele, sugerează cercetătorii
  •