Am schizofrenie
Buna ziua.Am fost diagnosticata cu schizofrenie paranoida in2014.Am fost internata iar dupa externare vreo6 luni nu ma simteam bine.In sensu ca nu puteam sa ma concentrez imi tremurau genunchi si umblam ca un robot.Pshihiatra ma sfatuit sa ma pensionez.Acum ma simt binenu am mai avut nici o recadere.As vrea sa ma angajez dar nu stiu ce se intampla daca renunt la pensie. Ati putea sa ma ajutati cu un sfat?
2 comentarii
Buna seara.
Daca renuntati la pensie, ramaneti doar cu salariul unde lucrati si cu asigurarea medicala de la locul de munca.
Daca veti mai avea episoade si va veti interna din nou, la cererea dv., puteti sa va pensionati din nou, in caz ca asa doriti.
Sfatul meu este sa lucrati o perioada de proba inainte de a renunta la pensie, pentru a vedea daca faceti fata unui program de lucru de 8 ore.
Mai exista optiunea se cereti de la comisie varianta de pensie de gradul III, cu 4 ore de munca.
Daca renuntati la pensie, ramaneti doar cu salariul unde lucrati si cu asigurarea medicala de la locul de munca.
Daca veti mai avea episoade si va veti interna din nou, la cererea dv., puteti sa va pensionati din nou, in caz ca asa doriti.
Sfatul meu este sa lucrati o perioada de proba inainte de a renunta la pensie, pentru a vedea daca faceti fata unui program de lucru de 8 ore.
Mai exista optiunea se cereti de la comisie varianta de pensie de gradul III, cu 4 ore de munca.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Schizofrenie paranoida de mai bine de 15 ani
- 8E posibil ca diagnosticul de schizofrenie sa nu fie corect?
- 19Schizofrenie paranoida
- 19Psihoterapia cognitiv-comportamentala
- 4anxietate depresie sau schizofrenie panaroida
- 6Ce as putea sa fac?
- 8Va rog, ajutati-ma!Am mare nevoie de ajutor!Sunt disperat.
- 0Schizofrenie paranoida
- 9Tulburare afectivă bipolara sau scrizofenie paranoidă ?
- 4Schizofrenie - ce se intampla daca voi mai avea vreun episod?
- 1Efecte secundare tratament
- 3Tratamente Schizofrenie
- 3Ce tratament urmati sau ati urmat persoanele cu schizofrenie paranoida?
- 4Numai pot.sunt la capatul puteriilor
- 3Există vreun schizofrenic paranoid care a reușit în viața?
- 3Vorbesc singur si injur oamenii pe geam
- 7Nou tratament.Lamotrigina +antidepresiv ptr TOC destul de serios?+Rispolept și Anxiar
- 10Atac de panica ce durează foarte mult, ore întregi si nu mai trece nici acum??
Mai multe informații despre: schizofrenia paranoida