După ghips ..cand merge laba piciorul se înroșește

În urma unei fracturi de tibie si peroneu băiețelul meu a stat în ghips prima data 2 săptămâni ..după care 2 săptămâni repaus..după acele 2 săptămâni a început sa calce dar avea dureri..După care am fost la alt medic..și am avut noroc mare ca nu l au operat..i au mai pus piciorul iar în ghips pentru încă 3 săptămâni..Totul bn după acele 3 săptămâni..iar cu 2 săptămâni repaus..de câteva zile a început sa meargă calca pe picior ..dar doar ajutat cu carje..zice ca nu îl doare..doar ca nu are stabilitate pe picior..cat timp merge laba piciorul se înroșește..Ce ar trebui sa facem ? O recuperare? Poate ca din cauza ca nu a mai mers de trei luni încă ii este frică..menționez ca din luna iulie de când sa întâmplat de-abia acum o săptămână început sa meargă pe el.Multumesc
3 comentarii

Buna seara,
Raspunsul depinde, evident, de tipul fracturii (exista mii de tipuri diferite de fracturi ale gambei).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Institutul Piciorului
Raspunsul depinde, evident, de tipul fracturii (exista mii de tipuri diferite de fracturi ale gambei).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Institutul Piciorului

A avut 1/3 distala tibie si peroneu stang. Va mulțumesc

Exista nenumarate tipuri de fracturi in 1/3 distala a gambei.
Raspunsul depinde, evident, de examinarea clinica si de studierea radiografiilor.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Institutul Piciorului
Raspunsul depinde, evident, de examinarea clinica si de studierea radiografiilor.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Institutul Piciorului

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 24fractura tibie+peroneu nu caluseaza
- 9Accident moto
- 13Fractura tibie
- 6fractura platoul tibial.. cam cat timp mai trebuie sa stau fara sa pun in pamant piciorul?
- 6recuperare dupa fractura de tibie si peroneu
- 3fractura de tibie
- 11Fractura inchisa tibie si 2 rupuri de peroneu
- 0Recuperarea dupa scoaterea unui ghips
- 7Fractura TIbie si Peroneu
- 3Durere genunchi după ghips
- 7Fractura picior
- 6durere calcai copil
- 0Fractura tibie si peroneu deschisa
- 5Fractura tibie și peroneu cu deplasare
- 0Fractura tibie+fibula 1/3 distala
- 2E normal sa mi se umfle piciorul in ghips?
- 1Înlăturare ghips fără radiografie
- 1Tibie fisurata
- 3Fractura tibie și peroneu
- 0Recuperare-osteosinteza cu tija a tibiei/ planificare sarcina inainte/dupa inalturare a ti
Mai multe informații despre: fractura de tibie piciorul in ghips fractura de peroneu fractura tibiei fractura peroneu
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: