Recuperare-osteosinteza cu tija a tibiei/ planificare sarcina inainte/dupa inalturare a ti

29-04-2023
Silverdef
Nu este medic/terapeut
Silverdef
Buna,
Am avut o fractura pe 16 ianuarie a tibiei si fibulei, am avut o interventie in care mi-a fost pusa tija de titan in tibie cu 3 suruburi.
Acum, dupa 3 luni jumate de la accident deja merg fara carje si baston. Mentionez ca la 3 luni dupa operatie medicul mi-a confirmat ca se formeaza deja calus si pot trece la baston si treptat sa refuz la el, mi-a luat 2 zile cred si nu ii simt nevoia.
Medicul mi-a zis ca nu am nevoie de kineto precum fac toate miscarile ca si cu piciorul sanatos, pot face sport :) Dar nu pot sa inteleg ca sport cu siguranta nu ma simt ok sa fac. ce sfaturi ati putea sa imi dati pentru ca sa imi revin cat mai curand.
Inainte de fractura planificam al 2 lea copil si nici nu sunt sigura cand am putea sa il planificam? Cum credeti e mai bine sa asteptam un an ca sa scot tija si dupa sa ne gandim la sarcina, sau daca cu ajutorul lui Dumnezeu reusim sa avem un bebe e ok acesta sa fie inalturata peste vreo 2 ani? Nu va fi prea tarziu?
Mersi anticipat de ajutor
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: