Buna seara! De 10 ani sufar de atacuri de panica
De 10 ani sufar de atacuri de panica, pana acum 1 an de zile am fost ok, dar am inceput sa fac din nou atacuri de panica foarte des, ma doare capul, ma înteapa in partea dreapta, inima imi bate repede, am stari de ameteala, frica si sunt foarte stresat, iau tratament, Dimineata1 pastila depakine, 1 escitalopram, alprazolam jumatate de pastila, la pranz nu iau nimic si seara 1 pastila mizarten, jumatate anixiar, jumatate alprazolam, ast parerea dumneavoastra.Va multumesc!
5 comentarii
Adresati-va medicului sa va schimbe tratamentul. Aveti multe optiuni cu care va puteti simti bine. Poate a cedat tratamentul.
Anxiar și alptazolam nu e buna combinația, depakine dimineața ce concentrație?nu va sedează?
Domn doctor va multumesc mult pentru raspuns, iau anixiar iau de 7 ani, depakine de 300 doar o pastila dimineata, si alprazolam luam inainte doar cand imi era rau, acum daca ma simt mereu rau iau in fiecare zi, am fost acum o luna de zile la alt doctor pshihoterapeut, mi a dat remeron, xerosat si tritico si incepusem cu acest tratament si ma m simtit mult mai rau si am revenit din nou la vechiul tratament, pot mari doza de anixiar?pe timpul tratamentului mi a facut cel ma i bn, astept raspunsul dumneavoastra.Va multumesc!
Puteți mări doza de anxiar dar ar trebui regândită schema de tratament
As dori din tot sufletu daca imi puteti spune cum sa iau doza de tratament, pana o sa gasesc un alt doctor, daca iau jumatate anixiar dimineata, jumatate pranz si seara jumatate ar fi ok?cum ati spus si dumneavoastra in combinatie cu alprazolam nu e ok si renunt la alprazolam, cu depakine e ok 1 pastila dimineata de 300?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12anxietate
- 60frica, panica ajutor!
- 1poate fi tiroida?
- 6Sa fie atac de panica?
- 5ma panichez repede... cum o controlez?
- 37anxietatea si atacul de panica
- 4atacul de panica, tratament de un an - se va face bine?
- 12650Pentru cei cu anxietate si atacuri de panica FOARTE IMPORTANT
- 6Am avut atacuri de panica si nu am stiut cum sa reactionez
- 4atac de panica, hipohondrie, depresie
- 6Euthyrox combinat cu Aspacardin si Xanax
- 4Mai poate fi anxietate?
- 12atac de panica, sufocarea
- 73Atac de panica si anxietate
- 4Extrasistole
- 2anemie sau atac de panica
- 4Ameteala, dezechilibru, atacuri de panica.
- 110 ani de axietate generalizata si atacuri de panica
- 25Atac panica, stare de panica cand ma indepartez de casa
- 30Atac de panica
Mai multe informații despre: Atacurile de panica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: