Buna seara! De 10 ani sufar de atacuri de panica

De 10 ani sufar de atacuri de panica, pana acum 1 an de zile am fost ok, dar am inceput sa fac din nou atacuri de panica foarte des, ma doare capul, ma înteapa in partea dreapta, inima imi bate repede, am stari de ameteala, frica si sunt foarte stresat, iau tratament, Dimineata1 pastila depakine, 1 escitalopram, alprazolam jumatate de pastila, la pranz nu iau nimic si seara 1 pastila mizarten, jumatate anixiar, jumatate alprazolam, ast parerea dumneavoastra.Va multumesc!
5 comentarii

Adresati-va medicului sa va schimbe tratamentul. Aveti multe optiuni cu care va puteti simti bine. Poate a cedat tratamentul.

Anxiar și alptazolam nu e buna combinația, depakine dimineața ce concentrație?nu va sedează?

Domn doctor va multumesc mult pentru raspuns, iau anixiar iau de 7 ani, depakine de 300 doar o pastila dimineata, si alprazolam luam inainte doar cand imi era rau, acum daca ma simt mereu rau iau in fiecare zi, am fost acum o luna de zile la alt doctor pshihoterapeut, mi a dat remeron, xerosat si tritico si incepusem cu acest tratament si ma m simtit mult mai rau si am revenit din nou la vechiul tratament, pot mari doza de anixiar?pe timpul tratamentului mi a facut cel ma i bn, astept raspunsul dumneavoastra.Va multumesc!

Puteți mări doza de anxiar dar ar trebui regândită schema de tratament

As dori din tot sufletu daca imi puteti spune cum sa iau doza de tratament, pana o sa gasesc un alt doctor, daca iau jumatate anixiar dimineata, jumatate pranz si seara jumatate ar fi ok?cum ati spus si dumneavoastra in combinatie cu alprazolam nu e ok si renunt la alprazolam, cu depakine e ok 1 pastila dimineata de 300?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 60frica, panica ajutor!
- 8atacuri de panica sau spondiloza cervicala?
- 3frica si panica
- 6tensiunea cum scap de ea?
- 4Atac de panica|Tratament
- 19Ajutati-ma sa-mi ajut sora
- 6Cam de circa 11 luni ma aflu in Suedia si ma simt groaznic
- 12650Pentru cei cu anxietate si atacuri de panica FOARTE IMPORTANT
- 3am des atacuri de panica, stare de panica,.mai mult stari de frica cand plec undeva
- 11Recomandare medic psihiatru?
- 3Panica in timpul sexului
- 2Atacuri de panica
- 5Dupa 3 ani de chin totul a luat sfarsit. Atacuri de panica, anxietate si extrasistole
- 1oare din cauza stresului sau din cauza tigarilor??motiv d ingrijorare...
- 3Astm și xanax
- 4Ajutor! am ajuns la spital în urma unei „căderi de calciu”
- 15Anxietate
- 4Am 19 ani si cred ca as putea face infarct miocardic
- 1Probleme cu lipsa de concentrare și panică
- 1Fac mereu atac de panică atunci când vreau să merg la medic
Mai multe informații despre: Atacurile de panica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: