Astm și xanax
Am un astm alergic și de fiecare data când ma ia cate o criza fac și atacuri de panica. Întrebarea mea este daca xanax poate fi luat în situații de genul? Afecteaza xanax astmul?
3 comentarii
Xanaxul e un produs prea usor pt atacurile de panica. Adresati-va medicului psihiatru sa va prescrie tratament pt atacurile de panica.
Va intereseaza doar sa blocati simptomele sau sa gasiti cauza problemelor si sa rezolvati difiinitiv problema?
asa ca o sugestie...
si astmul si depresia si atacuriel de panica si alte probleme din corp au ca si origine... probleme gastro-intestinale, intoleranta al anumite alimente..si ca urmare intestine nefunctionele, organism intoxicat, calitate sange proasta si oxigenare proasta cerebrala
asa ca o sugestie...
si astmul si depresia si atacuriel de panica si alte probleme din corp au ca si origine... probleme gastro-intestinale, intoleranta al anumite alimente..si ca urmare intestine nefunctionele, organism intoxicat, calitate sange proasta si oxigenare proasta cerebrala
Buna ziua! Domnule doctor Flueraru, ce ar trebui sa facem in acest caz? Eu am BPOC si in 2014 am facut atac de panica. Multumesc!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2sunt studenta in ultimul an si nu mai pot sa invat
- 3dureri de cap, infucienta respiratorie, atac de panica
- 4sufar de atac de panica
- 9Am atacuri de panica, agorafobie. Astept un raspuns!
- 9atacuri de panica si sarcina
- 10Nu pot dormi noaptea
- 8Atacuri de panica sau probleme de sanatate?
- 6In fiecare zi vreau nu doar sa 'respir' vreau sa ma bucur de viata din nou
- 6anxietatea, lesin, glicemie scazuta, teama
- 30anxiolitice si cafea?
- 1Lipsa de aer
- 6Anxietate... Va sfatuiesc pe toti sa faceti psihoterapie cognitiv-comportamentala
- 5Anxietate si atacuri de panica
- 2Va cer ajutor disperat!!! atacuri de panica
- 7Atacuri de panica
- 15Anxietate
- 10Am stări foarte rele
- 35Atacuri de panica
- 7Intepaturi pectoral stâng.
- 1Anxietate și atacuri de panică
Mai multe informații despre: Atacurile de panica Criza de astm
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: