Buna Dimineata va invit la o cafea | Forumul Medical ROmedic

Buna Dimineata va invit la o cafea

844 comentarii 1 2 ..... 567 ..... 28 29 ÃŽnainte ›
0
11-09-2009, ora 19:53
tania62
Nu este medic/terapeut
tania62
Multumesc, Mr. NICK! Chiar spre 48!... si dv la fel :) !
Serviciile mele... nu-s usoare si-mi ocupa mult timp, dar cand pot mai dau cate-o raita (virtuala) prin diverse locuri. V-am mai intalnit (si citit!), dar n-am vorbit niciodata, asa ca... chiar ma bucur!
Stiu ca lumea-i ocupata, dar uneori te mai relaxeaza o raza de soare, un hohot de ras, cativa pasi pe jos, cateva cuvinte schimbate cu cineva. Altfel... eu, cel putin, nu rezist! si, uite-asa, vine si lumina !!!
O toamna superba si dv !
0
27-09-2009, ora 13:35
Terapeut Holistic Niculae NicuÅŸor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Sărut mâna! Abia acum am văzut răspunsul dumneavoastră, cam tardiv, dar mai bine mai târziu decât niciodată! Mulţi înainteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, şi Bunul Dumnezeu să vă dăruiască tot ce crede de cuviinţă că va face bine...da, interacţiunea dintre oameni sau interacţiunea unei persoane cu natura este esenţială pentru echilibrul mentalo-psiho-spiritual...eu ador lumina şi urăsc întunericul...toamna este anotimpul meu preferat datorită colorimetriei foarte variate a naturii...mulţumesc pt. cuvintele frumoase, m-au binedispus; o zi luminată de iubire şi o toamnă serenică!!!

Multă sănătate!

Cu deosebit de multă plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
0
26-10-2009, ora 15:42
andora
Nu este medic/terapeut
andora
Nu am mai fost demult pe aici.dar ma reintorc cu mult drag.si va ofer o cafeluta.cu toate ca de majoritatea nu mai stiu nimic.
0
26-10-2009, ora 22:39
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
andooooooooooooooooooooooooo, care majoritatea fataaaa??Ca ne sufocam pe mess de la atatea taclale! hahaha Poate vrei sa zici ry si are, ca ele ne-au dat uitarii!! :(
Bine ai revenit!!Tu esti gazda, asa ca eu nu beau cafea dupa cum prea bine stii, dar accept un ceai cald! :D
Ii urez un bun venit si Taniei!! :)
0
28-10-2009, ora 15:47
tania62
Nu este medic/terapeut
tania62
Multumesc pt urarea de bun venit !!! Am mai trecut pe aici, dar am baut cafeaua mai mult cu Nick, voi disparuserati ! ;)
Ma bucur ca v-ati intors pe acest topic, noroc cu timpul care s-a mai racit, si de aici si cheful pt bauturi calde sau fierbinti ! :))
Jaqui, tu si cu Nick imi descretiti fruntea de fiecare data cand va gasesc pe forum - voi, veteranii :))
Ma bucur ca ai capatat incredere in Scarface. Poate vei scapa de problemele de sanatate.
Tot binele din lume tuturor, si la cat mai multe bauturi calde !!!
0
31-10-2009, ora 19:42
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Tania, eu si Nick avem simtul umorului foarte ridicat! :D Peste limita admisa! :))))))))))) Nici nu ai idee cat pot sa rad cu el atunci cand vb pe mess.Nici ando nu e mai prejos!! :P
Oricum, la cate confruntari avem pe forum, cred ca este singurul lucru care ne face sa uitam de spusele unora...Pana acum slava Domnului, nu ne-a facut nimeni fata! :D Sper ca nici de acum incolo...Nu ne dam batuti asa cu una cu doua!
Cat despre scarface, nu era vorba neaparat ca nu aveam incredere in el, eu nu aveam incredere in homeopatie, cel putin in cazul meu, pentru ca am folosit de cateva ori remedii homeopate, dar la mine nu au avut niciun efect...Si am fost si la un medic homeopat, care nu m-a facut cu nimic mai bine...Vorba ceea: "m-am dus vaca si am plecat bou"! ;)))))))))))))))))))) Oricum sunt dispusa sa incerc din nou. :)
Va pup pe toti
0
31-10-2009, ora 19:58
andora
Nu este medic/terapeut
andora
buna tuturor.am intrat sa va salut.imi pare bine ca mai treceti pe aici.o sa-mi bag si eu nasaul mai des de acum oricum ma bucur ca a venit Tania.multumesc pentru raspuns si dincolo.
Acum e sambata seara, nu bem cafea.un pahar cu vin.fierbinte ori nu.si un 15, 18.20 sau.
cat o fi pentru fiecare.
Cine nu intelege dau detalii in privat.ha.ha.ha.puuuuuuup
0
01-11-2009, ora 00:47
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Bine ai revenit ando!Era si cazul sa treci mai des pe-aici, ca doar este spatiul tau si tre" sa te ocupi de oaspeti. :D Nici alcool nu beau, tot un ceai prefer sau apa plata, ca nu ruginesc. :) Mai nou cred ca ma trec pe ceai verde, ca am citit pe net, ca este foarte bun in prevenirea cancerului mamar!
Aoleu ando, cine vede numerele alea, o sa se creada ca am jucat la loterie!! ;))))))))))))))))))))))
Ce detalii fata sa dai in privat??Vrei sa ne divulgi secretele?? :D
0
01-11-2009, ora 10:32
tania62
Nu este medic/terapeut
tania62
Buna dimineata ! Ai grija totusi cu ceaiul verde, jaqui, nu exagera - e cam periculos in cantitati mari. Dar unul-doua asa... mai rarut... merg !
Eu mi-am facut o ciocolata calda cu putin cappucino, ca vazui ca nu prea le aveti cu cafeaua ;) Iar diseara, o tuica fiarta sau un vin fiert (si fierbinte) cu cuisoare si scortisoara... ca a intrat timpul rece tare peste noi...
Apropo de vin... stiti de ce intre Parkinson si Alzheimer, e de preferat Parkinson (vorba vine) ?
Pt ca, mai bine versi o jumatate de pahar decat sa uiti unde-ai pus toata sticla !...
In rest... raman deocamdata la... de doua ori 24 =))
Numai bine !
0
01-11-2009, ora 16:35
Hello!

"o tuica fiarta sau un vin fiert (si fierbinte) cu cuisoare si scortisoara..."
CUIŞOARE am făcut eu astăzi de la frig :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

"Apropo de vin... stiti de ce intre Parkinson si Alzheimer, e de preferat Parkinson (vorba vine) ?
Pt ca, mai bine versi o jumatate de pahar decat sa uiti unde-ai pus toata sticla !..."

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) dar este şi de plâns :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

"Vorba ceea: "m-am dus vaca si am plecat bou"!" - :)))))))))))))))))))))))))))))))))) Offf, leşin de râs, noroc că, momentan molărelul meu insolent nu mă mai doare :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Vă pup doamnelor, o seară bună!

P.S. Ţineţi-mi pumnii, mâine îmi fac dozările hormonale pentru tiroidă (iar îmi recoltează 3 tone de sânge, iar la cele 50 de kg ale mele.zombilet scrie pe mine :))))))))) )!
0
01-11-2009, ora 21:59
tania62
Nu este medic/terapeut
tania62
Normal ca-ti tinem pumnii stransi-stransi! Si rezolva si cu molarelul tau cel insolent... desi, la cat si cum te doare, eu zic ca-i de-a dreptul molaroi...
Asteptam sa revii si sa ne spui ca ti-e mai bine !!! Oricum, iti doresc asta din tot sufletul!
Noapte buna tuturor ! Si vise frumoaaaaaaaaseeeeeee...
0
01-11-2009, ora 22:12
tania62
Nu este medic/terapeut
tania62
Aaa. era sa uit.
"CUIŞOARE am făcut eu astăzi de la frig :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) "
Nick, enuntul tau are vreo legatura cu criogenia ?. intreb si eu.?!...
0
02-11-2009, ora 19:12
andora
Nu este medic/terapeut
andora
heeeei.eu muncesc seara asta.aviz amatorilor.
Nu beai ceai iar cuisoarele le folosesc cu placere.mai intep pe careva.Tania ma bucur ca treci pe la noi.Nik normal ca iti tinem pumnii sa faci ceva cu hopotiroidia ta.cred ca despre ea e vorba.
Cat despre moral.ce sa zic oriunde ma intorc nu scap de el.dar incerc sa-l controlez eu pe el si nu el pe mine.
Jaqui daca intri sti unde ma gasesti.
oricum pupici la toti si o seara linistita.
0
02-11-2009, ora 19:52
Hello, hello doamnelor ;)

Heiiiiiiiiiiiii, nu am reuşit să fac nimic astăzi - am nevoie de programare. Ca să leşinaţi vă informez că numai analizele (dozare hormonală, ecografie tiroidiană şi ecografie nazalo-faringo-laringiană) mă costă aproximativ 600 Ron :((((((((((( Noroc că nu sunt fată, altfel leşinam instantaneu (nu că băieţii nu pot leşina...) :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Dnă Tania, da, enunţul meu este perfect convergent cu criogenia (dacă aveam lângă mine azot lichid...criogenie profesională făceam)...

Cu stomatologul, la fel, n-am rezolvat nimic - am nevoie de programare, dar cu RECOMANDARE (am găsit recomandant), iar operaţia costă cel puţin 300 Ron. Făcând un calcul simplu, părinţii mei...Dumnezeu să-i binecuvânteze, sunt minunaţi - nu mă înţeleg ei pe mine mai deloc, dar asta este (sunt făcut din acelaşi aluat, dar am câteva ingrediente în plus...mă tem că sunt condimente) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Vă pup, o seara serenică şi o noapte revigorantă!
0
05-11-2009, ora 14:50
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Buna dragilor!!
Iaca aparui si eu :D, pt.ca au trecut ceva zile de cand nu am mai intrat pe forum...
Tania, de ce zici ca nu este bun ceaiul verde?Eu citisem pe net ca e bun in prevenirea cancerului mamar, dar acum m-ai facut curioasa cu ceea ce ai zis!
De ceai alb ati auzit?La noi aici a aparut ceaiul alb, si se spune ca este facut special pt femei, insa il pot consuma si barbatii daca doresc.Este bun pt stres. ;)
ando, nu am mai reusit sa intru pe mess, imi cam face figuri, nu stiu ce are...Sper sa isi revina si sa recuperam din urma!! :P
Nick, sunt destul de costisitoare acele dozari si investigatii, ca sa nu mai zic de dentist!!Pfff, dar unde este clinica asta, in Anglia?Daca vrei iti recomand eu o dr.stomatolog foarte buna, la care am fost si eu in urma cu vreo 3 ani.Are o mana super usoara, iar preturile sunt acceptabile!
Va pupacesc! :*
0
05-11-2009, ora 20:00
tania62
Nu este medic/terapeut
tania62
Buna seara ! La noi sunt probleme cu net-ul de cateva zile, si rar de tot il prind in stare de functionare :D.
Jaqui (nu te superi ca-ti spun asa, nu ? e nitel mai scurtulet), medicul meu de familie mi-a zis de riscuri referitor la ceaiul verde - consumat in fiecare zi, mai mult de 2-3 cesti, provoaca eliminarea mineralelor, in special cele continute de oase. Vroiam sa ma apuc de o cura de slabire cu ceai verde... si am renun tat. Dar ai dreptate, are mult mai multe beneficii.
Am auzit de ceaiul alb Pai Mu Tan, produs de austrieci, pe la noi n-am gasit. Am inteles ca distruge rapid unii virusi bacterieni. Incearca-l !
Nick... chiar nu stiu ce sa-ti spun ! E ceva de groaza cu preturile astea. Si cand ma gandesc ca platim ani de zile CAS-ul (si nu-i deloc putin !!! la mine-s 120 RON/luna), absolut DEGEABA !!! Iar cand ai nevoie... analizele trebuie platite plus si ce mai vine dupa ele... Ce lume urata...
Oricum, n-ai ce face !!!
Apropo, ai inceput tratamentul recomandat de Gabriel? poate da rezultate !...
Va urez o seara linistita si zile frumoase si insorite (la figurat !... ca la propriu... de cand cu toamna asta gri si umeda... si rece... si enervanta.. si... si...)...
Poooooooooooooooooooooooooooooooop !
0
06-11-2009, ora 09:45
Bună dimineaţa d-nelor!

Sunt zombi, mă simt foarte rău şi am şi o indispoziţie psihică destul de accentuată...Jackie, clinica este germană (particulară) - datorită faptului că intervenţia chirurgicală este foarte laborioasă am decis să merg aici - am fost fost la un alt stomatolog şi după ce a văzut radiografia mi-a spus din star că nu este de competenţa lui - mulţumesc pentru amabilitatea de a-mi recomanda o d-nă stomatolog, dar deja m-am programat, astăzi chiar va trebui să vb cu d-nul doctor la telefon (sper să vorbească fluent lb. română, să înţeleg şi eu ceva...) Şi eu te pupăcesc!

D-nă Tania, ce tratament recomandat? Gabriel nu mi-a recomandat niciun tratament (s-ar putea totuşi să-mi fi recomandat, dar acum sunt la ora în care lapsusurile primează!). Pupici şi pt dvs.!

Toate cele bune şi o zi călduroasă şi luminoasă!
0
06-11-2009, ora 15:55
tania62
Nu este medic/terapeut
tania62
Nick, imi pare tare rau sa aud ca nu te simti bine. Starile astea nu sunt deloc normale pt varsta ta (varsta la care ar trebui sa zburzi :D). Te rog, ia legatura cu Gabriel, fa-ti anamneza in mod serios, si poate vei scapa de probleme. Poate a fost chiar voia Celui de Sus sa va "impungeti" asa pe forum [mai ales tu ;)] iar apoi sa va schimbati impresia unul despre celalalt. Poate te poate ajuta - a ajutat pe multi. De ce nu incerci ? Oricum, un tratament de acest gen nu are cum sa-ti faca rau, doar bine, mai ales daca-si da seama ce anume ti se potriveste. Ai incercat atatea pana acum, de cand te stii ; mai fa si pasul asta !!! Tare fericita as fi sa stiu ca ai putea fi mai bine !
Hai sa-ti spun o gluma - apropo de ce zici tu despre suferinte si de faptul ca le induri cu stoicism.

"Satul era amenintat de viitura. Toata lumea alerga disperata sa-si salveze bunurile si pe ei insisi din calea prapadului, numai Ion, mai credincios din fire, nu se agita deloc. Vecinii lui il intreaba :
- Ce faci, Ioane? Nu vezi ca vin apele peste noi? Fugi, salveaza-te!
- Nici nu ma gandesc! Eu stau aici cuminte, ca ma salveaza Dumnezeu...
Zis si facut. Vin suvoaiele peste sat. Ion se urca pe acoperisul casei si sta si asteapta. Un grup de oameni trece pe langa casa lui intr-o barca de salvare.
- Ce faci, Ioane, acolo sus? Sari in barca, ca ai sa te ineci !
- Nu, raman aici! Dumnezeu e mare si puternic si ma va salva!
- Treaba ta!
Mai sta ce mai sta, trece si cea de-a doua barca pe langa el.
- Hai, omule, sari in barca si salveaza-te!
- Nu, nu! Dumnezeu e mare si ma va salva!
- Mai crestine, hai odata, ca te ia apa!
- Nu!
Pleaca si a doua barca. La cea de a treia barca, povestea se repeta.
Apoi, Ion moare inecat si ajunge in Rai. Ajuns la portile Raiului, furios nevoie mare, bate cu putere si cere sa fie lasat sa vorbeasca cu Dumnezeu.
- Pai bine, Doamne! Eu ma rog atata la tine... iti dau toata increderea mea, si Tu ma lasi sa mor?!?
- Cum te cheama? intreaba Dumnezeu.
- Ion !
Cauta Dumnezeu in registrul Lui si-i gaseste numele.
- Apoi, mai Ioane, nu stiu cum sa-ti spun... dar la mine aici scrie ca esti singurul caruia i-am trimis trei barci !..."

Sper sa nu te supere glumita asta. Vorbind serios acum, cu siguranta si Dumnezeu cred ca e de acord sa incercam sa ne vindecam ! Mai ales cei care merita asta. De unde stii ca ziua aia in care sa te simti bine de dimineata, si nu doar pana seara, ci din acel moment inainte, nu este aproape, dar asteapta sa preiei initiativa ?...
Sanatate muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuulta !!! Si o gramada de pupicei pt vechii si noii prieteni !!!!
0
06-11-2009, ora 18:30
;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Foarte interesant bancul, iar morala este cu direcţie către mine, am înţeles-o (am eu lacune cerebrale, dar nu tot timpul :)) )!
Am luat şi preparate homeopate, dar foarte puţin timp - am să apelez şi la ajutorul lui Scarface, dar momentan nu am cum...da, ne-am împuns rău de tot - eu şi Jackie l-am împuns cât am putut :))))))))))))))))))) Jackie la un moment dat chiar l-a făcut, puţin indirect, şi vrăjitor :))))))) Iar eu...no comment!

O să am iar probleme cu netul, vin cei de la Romtelecom să-l debranşeze - avem de plătit şi aici nu mai puţin de 200 de euro (peste 800 Ron); am hotărât să renunţ la contractul cu ei, pentru că şi-au bătut joc cât au putut de mine şi de bunătatea mea (mă conectez la reţeaua din oraş - este de 5 ori mai eficace).

P.S. Nu m-a supărat glumiţa, pentru că-L pune pe Dumnezeu într-o postură bună!
Mulţumesc pentru sprijin. Pupici!
0
07-11-2009, ora 20:13
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Buna copii!!Bine v-am gasit din nou!
Eu nu ma simt foarte bine...Vorba zicalei: "cand de fund, cand de cap", eu sunt! :D
Tania, poti sa imi spui cum vrei, de obicei prietenii foarte buni imi spun jackie! :D
M-am interesat pe net despre ceaiul alb si ceaiul verde, ambele au foarte mari beneficii, insa nu trebuiesc consumate in cantitati mari.Eu cred ca de 3/4 ori pe saptamana merge...
Va las linkul, este interesant!! :)
http://ro.wikipedia.org/wiki/Ceai
Printre tarile enumerate acolo, ca fiind cele mai mari consumatoare de ceai, se afla si tara unde ma aflu eu! :D Cine stie, cunoaste! ;)
Va pupacesc pe toti!
0
07-11-2009, ora 20:48
tania62
Nu este medic/terapeut
tania62
Buna seara, buna seara !!!!!! Ce faceti voi ? Vreau sa spuneti ca, bine !!!
Offff, jackie (dupa cum vezi, ma bag si eu virtual in sufletul tau :D :D). Imi pare tare rau pt tine (am vazut si pe h.pilori). Incearca sa respecti tratamentul homeopat, asa cum iti spune scarface sa-l iei. Poate reusesti sa-ti fie mai bine. Mersic pt link. Cred ca trec si eu pe ceai verde =)).
Nick... cata-l rapid pe scarface! Nu e suparat pe tine, la cum il stiu eu. Din contra, se va bucura sa poata sa te ajute. Din punctul asta de vedere, semanati amandoi. Uneori, tratamentul lui face minuni. Eu am devenit fanul lui no.1 :)) - am scapat de conjunctivita (dupa 3 luni de medicamente), o raceala puternica a fiicei mele a cedat dupa doar 2 granule, plus ca medicul de familie ii "descoperise" zona zoster la aparitia unor pustule, care au disparut dupa 1 (UNA) granula. Eu am incredere in el. Ar trebui sa incercati si voi, n-are cum sa va faca rau, poate reusiti sa scapati de chinul asta !!! Tare mult as vrea sa va vad sanatosi si linistiti !
Pana data viitoare, ... stolul obisnuit de pupicei si ganduri bune !
0
08-11-2009, ora 16:48
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Eu am intrat in posesia remediilor homeopate, si-a revenit vad si messul, insa nu dau de scarface, i-am lasat un mesaj privat pe forum dar nu mi-a raspuns, iar pe mess...ori are probleme cu netul, ori nu a vrut sa imi raspunda! :D Oricum mai insist...
Tania, am mai gasit un link interesant despre ceaiul alb!!
http://sanatate.acasa.ro/articole/sanatate/Ceaiu-alb-antiviral-si-antimicrobial
Nick, tu cum te mai simti??
Pupici
0
08-11-2009, ora 17:35
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Gata copii, incepand de azi incep tratamentul homeopat! :)
L-am gasit in sfarsit pe scarface, fusese plecat si din cauza asta nu mi-a raspuns.Tineti-mi pumnii, ca eu vreau sa ma vindec!!
Va tin la curent.
Apropo, azi e ziua lui de nume! :)
Pup
0
08-11-2009, ora 19:28
Hello!

Doamneeeeee, sistemul sanitar din România este efectiv 0 barat. Ajung cu sufletul la gură la sediul din Pipera al clinicii Medicover (pentru endoscopia trans-nazală (nazalo-faringo-laringiană) şi mi se spune verde-n faţă că nu au cheia de la camera unde se află endoscopul şi că trebuia să-mi fac programare marţi sau joi, nu sâmbătă - dar oare doamnele care mi-au făcut programarea nu trebuiau să cunoască acest inconvenient strict particular care ţine de politica Medicover-ului??? Sau eu trebuia să le cunosc organigrama? Nu m-am supărat absolut deloc, dar doar datorită d-nei doctor orelist, care a fost foarte drăguţă, imposibil de drăguţă...în schimb doamnele de la recepţie (uffff), erau cu capul în troposferă, să nu spun în astenosferă (adică-n pământ)... :((((...oricum nu sunt supărăcilă (în general)... :))))))))))))))))))))))

D-nă Tania, eu am mare încredere în Scarface, dar în acest moment nu mă simt în stare să completez imensitatea aceea de anamneză (este gigantă!!!)...în plus, mi-e cam jenă să-l deranjez pe Scarface nu problemele mele, cu siguranţă are tone de chestiuni pe cap...dar cu toate aceste inadvertenţe, tot îţ voi deranja - în curând!

Jackie, mult succes cu tratamentul homeopat, Doamne ajută!

"se afla si tara unde ma aflu eu! :D Cine stie, cunoaste! ;)" - :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Mulţumesc pentru porţia de râs!
Eu mă simt...n-aţi vrea să ştiţi şi nici să simţiţi, dar sunt bucuros, asta este - cu cât este furtuna mai puternică, cu atât soarele de după ea este şi mai luminos - I am more than sure ;)
Ştiu că este ziua lui Scarface, i-am trimis mesaj privat ;)

P.S. Las că mă voi face eu bine - trebuie - am mult prea multe obligaţii pentru a rămâne doar letargic!

P.P.S Apropo, nu ştiu dacă v-am spus, dar la anu (nu ştiu când) se va lansa cartea mea - titlul încă nu este 100% stabilit, dar o notă din el se va numi aşa: " Expozit, culminanţe şi meta-defianţă", adciă-n traducere liberă - Inceput, punct culminant, dincolo de credinţă! Va conţine: poezii, aforisme şi câteva SURPRIZE (poeziile şi aforismele sunt scrise cu ajutorul LUI...cu siguranţă vă vor fi pe plac).
Vă las şi câteva titluri de poezii, vă rog spuneţi-vă părerea (negativă sau pozitivă) cu privire la acest nou proiect al meu.
Titluri:
- Am fost, fiind...un nou început (este poemul vieţii mele - conţine peste 110 strofe);
- Îţi aparţin, îţi aparţine! ;
- Nu pot, nu vreau, eu nu concep;
- Tu ai avut;
- Plânsul imperfecţiunii;
- Nu mă lăsa să te las;
- Te-am ales pe Tine;
- Meta-colir;
- Vrea să te las;
- Sentimente etc. etc. etc.

Vreau părerea voastră sinceră şi mai vreau şi multă, multă, multă vibraţie pozitivăăăăăăăă!

Pupici! Noapte bună...
0
08-11-2009, ora 22:45
andora
Nu este medic/terapeut
andora
neeeeeeeata.va salut asa pentru ca probabil o sa vedeti maine dimineata cand va fi cafeaua, ceaiul.ignatia.etc.gata
Pentru ce iei fata tratament homeopat.ca eu pe asta n-o stiu.?
Eu oricum am mai zis nu cred in asa ceva
fiicamea are rinita alergica de 3 ani
nu o pot controla cu nimic, e alergica la praf
am fost la un homeopat si mi-a dat asa.de fapt la doi
tinctura de coacaz negru, capsule de prepelita japoneza si ceva din trei frati patati.am facut asa zisul trat cu multa daruire dar nici o ameliorare.adica nici mai bine nici mai rau.asa ca.
Sunt de acord cu voi si sistemul sanitar.dar cum se face ca pentru asta nu sunt niciodata bani?
Nik te rog sa ma ierti daca voi fi dura.dar mai citeste lumea azi? Mai avem timp pentru suflet?
Raspunsul in stilul vostru ar fi.se merita daca macar va face bine unui singur om.eu din pacate am devenit mai cinica.sper sa ma iertati
Pe mine personal m-ai facut curioasa si o sa citesc cu mare drag.dar am o idee asta numai daca vreti...intrand dimineata.sau care intra primul aici poate lasa cateva versuri sau macar asa un motoo al zilei.
Rasarit sunt eu.mereu
Emotie tu.de ce nu?
Candizi suntem noi.in doi
Licar in noapte
Ascunsi printre soapte
Minune a firii.si a iubirii
Amagire in fapte.iluzii in noapte
Va puuuuuuuuuuuuuup
0
09-11-2009, ora 11:15
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Hellooooooooooo!! (vb lui Nick :D ) Ia uite ce de poeti avem printre noi!! :* :* :*
Ce mai faceti dragilor??Eu sunt super happy ca am inceput trat.homeopat! :) Dar trebuie sa am rabdare...incepem prima data cu detoxifierea organismului, apoi tratam stomacul.
Nick, se anunta super interesanta cartea ta, abia astept sa o termini!!Eu am avut rabdare mai putina decat tine si am terminat cartea in 2 luni, insa mi-au iesit peri albi, pt ca am stat zi si noapte pana am terminat-o.Succes cu cartea! :*
Nick, stii cat am completat eu la anamneza?O zi si-o noapte! :D Bine, eu am completat doua, ca prima care o completasem, nu era completa, a mai adaugat scarface ceva, si a trebuit sa iau de la inceput totul.
ando fata, pai la ce homeopat ai fost, ca tratamentele alea care le-ai enumerat tu acolo, sunt naturiste, nicidecum homeopate!!Ori poate ma insel eu...dar remediile homeopate sunt sub forma de granule!Vreau sa spun ca eu am remedii si pt rinita mea hipertrofica, insa o sa incep tratamentul cand o sa imi spuna scarface.Mi-a luat fratele meu 9 remedii homeopate, la recomandarea lui scarface.

Va pupacesc de nu va vedeti!! :*

PS.Nick, ti-am lasat un offline! ;)
0
09-11-2009, ora 19:51
Hello! Moto-ul zilei: "Nu te preocupa excesiv de acţiunile celuilalt, reacţiunile te pot emfaza!"

Andora, cine nu-şi face timp pentru suflet să-l ierte Dumnezeu. Eu am să fac tot posibilul ca viitoarea carte să fie suficient de ieftină pentru a putea fi achiziţionată de majoritatea persoanelor şi suficient de atractivă pentru cei care doresc să-şi hrănească şi sufletul, nu numai pământul vin din care suntem făcuţi - trupul!

Jackie, eu nu voi completa anamneza. Îl voi ruga pe Scarface să mă ajute doar punctual. În niciun caz nu voi da atât de multe detalii. M-am uitat şi eu superficial pe acea anamneză, este foarte interesantă şi excelent concepută...Scarface este o persoană foarte bine documentată; a citit foarte multă literatură homeopată!
Mult succes cu tratamentele, Jackie, Doamne ajută!

-

Viaţa este o "plimbare",
În care-există orice "floare"
Depinde ce vrei să "culegi",
Iubire trebuie-nţelegi?

Eu am "cules" ÅŸi altceva,
Şi-acum regret, regret că...da!
Tristeţe am cules, şi oare,
Scăparea mai există-n zare?

Cer albastru, translucid,
Tristeţe, sentiment avid
Ea vrea cu multă obstinare,
Să mă "piardă" pe-o "cărare". Strofe care fac parte din poezia - Am fost, fiind...un nou început!

-

Plânge, plânge, lăcrimează,
Mintea mea reverberează
Gânduri multe dispersează,
"Zgomotul" lor mă-mpilează,
Emfazează, reprimează
Însă-ncerc sănaintez,
Pe drumul ce îl "pictez"
Este El, drumul iubirii,
Este drumul fericirii
Cu-a Ta voie-al mântuirii. Strofă care face parte din poezia - Nu pot, nu vreau, eu nu concep!

-

Reminişcenţele pătrund,
Pătrund în inimă, în gând
Mă fac să simt protuberanţe,
De-ntinăciune cu nuanţe. Strofă care face parte din poezia - Tu ai avut!

-

Vremea trece, eu nu ÅŸtiu, nu ÅŸtiu...
De ce-am pierdut atâta timp,
Cu inepţii, greşeli şi-asentiment
Nu te-am simţit de la-nceput,
"Ceva" m-a sabotat demult
Acum eu ştiu ce s-a-ntâmplat,
Şi-Ţi mulţumesc că m-ai salvat,
M-ai acceptat, Tu m-ai iertat.

Am fost o pasăre rănită,
Cu-o aripă total zdrobită,
Tu ai venit, m-ai vindecat
Ai apărut într-un moment,
În care eu puteam să-mi pierd
Şi aripa cea sănătoasă,
Dar totuşi, şi ea păcătoasă
Îţi aparţin, Îţi aparţine...
Acum eu pot să "zbor" în voie,
Să "zbor" spre cerul străveziu
Să-Ţi mulţumesc din inimă,
Că m-ai "trezit" într-un târziu." Strofe care fac parte din poezia - Îţi aparţin, Îţi aparţine!

-

Vă pup, o seară strălucitor de frumoasă!

P.S. Mulţumesc pt msj offline, Jackie, eşti o drăguţă cu D mare! ;)))
0
09-11-2009, ora 20:02
andora
Nu este medic/terapeut
andora
Ma plec in fata ta.fara emoticoane fara cuvinte.doar.multumesc ca mi-ai permis sa citesc.ar putea fi un soi de cafenea si literara.versurile sunt remediu pentru suflet nu-i asa?
Jaqui e randul tau cred cu motoul de maine.mie cel de azi mi s-a potrivit manusa.dar cum nu cred ca veti intra careva de dimineata., il voi zice eu pe cel de maine.
Viata e ceea ce ti se intampla in timp ce esti ocupat sa-ti faci alte planuri.Jhon Lenonn.
Va puuup
0
09-11-2009, ora 20:53
Cu mare plăcere. (Nu numai pământul viu - scuze, acum am văzut greşeala).
Versurile sunt cel mult o "dulceaţă" pentru unele suflete, care vor să fie edulcorate de ea...remedii pentru suflet sunt doar LUMINA şi IUBIREA, adică EL!

Tot ce va conţine cartea va fi numai pentru latura spirituală, 99% din informaţii aparţinându-mi (restul de 1% sunt nişte sfaturi preluate de la câţiva sfinţi...)...apropo, toate motto-urile îmi aparţin, le-am scris cu mâna mea, dar asta nu înseamnă că eu le-am gândit (nu tot ce-ţi trece prin cap este şi gândit de tine - alt motto)...la fel şi cu poeziile...

Nu luaţi în seamă eventualele greşeli gramaticale - am probleme cu tastatura, tastează câteodată eronat şi nu am timp să verific fiecare propoziţie şi frază, în parte!

Mulţumesc pentru motto-ul dsp viaţă, am să vă scriu şi eu unul, sper să vă placă (tuturor):

"Viaţă este un puzzle; piesele nu sunt prestabilite, îţi sunt doar puse la dispoziţie. Alegi ce doreşti, şi poziţionezi piesele cum doreşti (piesele sunt şi luminate, dar şi întunecate). Erorile de poziţionare şi viciile de refracţie îţi aparţin în totalitate!" - acest motto este special conceput pentru cei care încă mai cred că există predestinare...destin...

Vă puuuuuuuuuuuuuuup timp de 30 de minute! ;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
0
09-11-2009, ora 21:33
tania62
Nu este medic/terapeut
tania62
Buna seara, celor din cafeneaua literara !!!!
Daca tot nu mai avem voie sa bem cafea (si nici ceai verde :( ), ... macar mai dam cate-o tura pe-aici.
Andora, homeopatia, aplicata cum trebuie, vindeca in multe cazuri si trupul, si sufletul...
Jackie... succes ! Iti doresc sa-ti fi gasit Scarface remediul potrivit, si sa-ti rezolvi problemele.
Nick... esti minunat ca intotdeauna. Nu am cuvinte... chiar m-ai emotionat. Mult succes cu cartea !
Tu, Jackie, ce carte scrii / ai scris ? versuri, proza, pt copii ? ca... cine nu stie, nu cunoaste !. :(
Eu sunt obosita... pulbere. Tocmai ce m-am intors de la al 2-lea job, si-mi vine sa vorbesc cu peretii... si, colac peste pupaza, mi-am gasit si pisica intrata proaspat in calduri... am un adevarat concert de apartament...
Las si eu cateva versuri pt voi - nu creatie proprie. Daca va intereseaza si asta, ... data viitoare.
Stiu bine : cei de-afara vad ziduri cenusii,
nebanuind gradina in care m-am inchis...
dar pentru tine singur, ce nu port sa nu vii,
copacii mei din suflet spre ceruri i-am trimis !...
:-* :-* :-* Somn usor !... si o zi senina maine !
Adaugă un comentariu / răspuns
844 comentarii 1 2 ..... 567 ..... 28 29 ÃŽnainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul