Buna Dimineata va invit la o cafea | Forumul Medical ROmedic

Buna Dimineata va invit la o cafea

844 comentarii 1 2 ..... 456 ..... 28 29 ÃŽnainte ›
0
11-04-2009, ora 15:33
nikii6
Nu este medic/terapeut
nikii6
Jaqui nu mai merg la sala, ceva nu este in regula si voi merge iar la spital, m-am ingrasat 4 kg chiar si cu sala mea.Sunt disperata, cred ca ma voi infometa dar nu stiu cat reusesc avand in vedere si problema cu stomacul.
la multi ani ando, iti trimit un mesaj cu id-ul meu chiar acum
va pup fetele
0
11-04-2009, ora 18:09
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Of are, chiar ca nu este in regula...tot tiroida este de vina mai mult ca sigur!!Nici sa nu te aud ca vb despre infometare ca ma superi rau de tot!!Ai grija de sanatatea ta si lasa kg in plus sau in minus, pt ca tu vei ramane aceeasi persoana minunata oricum!
Pupic
0
13-04-2009, ora 08:10
andora
Nu este medic/terapeut
andora
buna dimineataaaaaaaaaaa
E din nou luni, Saptamana Mare, asa ca va invit la o pauza de cafea si apoi.spor la treaba.Stiu ca e mult de lucru doar ca sper ca macar cu un gand bun sa ne intalnim.
0
13-04-2009, ora 08:40
nikii6
Nu este medic/terapeut
nikii6
Multumesc de cafea ando.eu sunt pe aici dar trebuie sa ma intorc la treaba pt ca asa cum ai spus tu este mult de lucru dar trece si apoi ne relaxam.
va pup
0
13-04-2009, ora 08:58
vmandric
Nu este medic/terapeut
vmandric
Buna dimineata, sunt ingrijorat pentru ca socrul meu, la care locuiesc provizoriu cu familia mea, se imbata zilnic provocand scandaluri in casa. Dumnealui sufera de pareza pe partea dreapta, in baza careia i s-a eliberat un certificat de handicap gr.2. As vrea sa stiu daca este normal ca socrul meu sa consume bauturi alcoolice si daca exista o procedura de anulare a certificatului de handicap.
0
15-04-2009, ora 08:15
ry
Nu este medic/terapeut
ry
Neata fetele! Ce mai faceti? N-am mai dat pe aici de ceva timp :(( uff nu stiu ce-i cu mine, nu am chef de nimeni si de nimic :((( urasc starea asta:((((((((
Sper ca voi sunteti bine :)
0
16-04-2009, ora 19:00
nikii6
Nu este medic/terapeut
nikii6
Sa aveti un Paste fericit, linistit si multa sanatate.
va pup fetele
0
17-04-2009, ora 16:52
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Buna fetele!!Ce mai faceti, cum o mai duceti?Eu sunt in razboi cu timpul ;)) Nu mai reusesc deloc sa intru asa de des ca inainte ;(
are ai fost la medic?Sau astepti sa treaca Pastele?
ry dar ce-ai patit draguta?Sa nu imi spui ca ai cazut in butoiul cu melancolie??
ando tu esti bine?Nu am mai vb de muult ;( off...mi-e dor de conversatiile noastre ;( Pe mess nu am mai intrat, sta 18 mai tot timpul pe acasa si nu mai pot sa fac nicio miscare :D
Nu cred ca voi mai reusi sa intru zilele astea pe net si pt asta va doresc de acum un Paste Fericit si fie ca lumina sfintei invieri sa va aduca multa bucurie, iubire, sanatate si caldura sufleteasca!
Va imbratisez cu drag pe toate!
0
27-04-2009, ora 15:56
nikii6
Nu este medic/terapeut
nikii6
Jaqui mai un pic merg la medic.Tu esti bine?alisuka?more ?pupici
0
29-04-2009, ora 17:16
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Eu sunt bine are, cu timpul stau foarte prost, abia daca mai reusesc sa fac fata!Sper ca nu ai nimic grav are, ca ma pui pe ganduri!! ;( Astept vesti bune de la tine!!
ando pe aici nu mai dai si tu?Ai lasat usa deschisa si ai tulit-o?
Pup
0
06-05-2009, ora 08:20
andora
Nu este medic/terapeut
andora
buna dimineataaaaaaaaa
pe unde a-ti disparut cu toatele?
Jaqui te-a omorat berbecu?
Are tu esti mereu off.pup tanti Ali.sa sti Jaqui daca intri ca a disparut Ry de o luna.o fi furat-o pupiul ei.macar de a fi asa da nu cred.cred ca i s-a strcat laptopul si nu are bani de altul.Oricum mi-e dor de sporovaiala.
0
04-06-2009, ora 16:24
Raducanu
Nu este medic/terapeut
Raducanu
Buna andora,

Ma primesti si pe mine in clubul tau, eu nu beau cafea de fel, da simpt nevoia sa vorbesc cu cineva sa mai ma distind din lumea asta rea si dura.Am vazut subiectul tau foarte buna ideia cu cafeaua nota 10 ptr asta te felicit, sunt membra a saitului de mult timp, pana acum cateva minute citeam nu mai subiecte tragice sau chiar eu postam subiecte tragice dar vad ca se poate posta si subiecte fericite.
Maine dimineata am sa vin la o ceasca de vorbe daca ma inviti, astazi am vazut tarziu subiectul.

Pupici

O zi buna!!!
0
09-06-2009, ora 08:19
andora
Nu este medic/terapeut
andora
neeeeeeeeeeeeeata.am aparut.Cu placere oricine doreste o cescuta de cafea sau de barfa e binevenit...Raspund cu intarziere ca am lipsit o perioada dar important este ca suntem bine.Si mie mie dor de sporovaiala asa ca daca intrati astept un semn.Pana atunci multi pupici si numai bine
0
21-06-2009, ora 18:20
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Salutari din departari :D
Bine ai venit printre noi Raducanu!!
andoooo ce-ai facut vineri????Fata mie imi cam face figuri messul, abia daca reusesc sa ma conectez, cred ca s-a virusat calculatorul nu stiu ce naiba are, dar daca vezi ca nu reusesc sa intru in zilele urmatoare, trimite-mi un mail si povesteste-mi ce-ai facut vineri ca lesin ;)))))))))))))))
Cred ca ai vazut si tu la stiri, ca la noi aici s-a incins tarata in unii si nu se mai intelege nimeni cu ei si cred ca din cauza asta merge si netul un pic mai greu!Zi-mi cand esti de serviciu, ca poate reusesc sa intru sa mai stam la o barfa :)))))))))))

Pupicei
0
22-06-2009, ora 08:48
andora
Nu este medic/terapeut
andora
neata dragutelor.jaqui ti-am lasat mesaj pe mess pacat ca nu l-ai vazut.Nu-s prea multe de spus doar doua cuvinte.LASITATE SI EGOISM.Iti povestesc in detaliu pe mail de nu reusesti sa intri, Puuuuuuuuup
0
29-07-2009, ora 14:14
andora
Nu este medic/terapeut
andora
heeeeei.mie dor de voi.Pe unde umblati?
Jaqiu te-am vazut mai inainte pe forum.da se pare ca nu esti si pe mess.
Ma uitam la postari vechi, chiar si la a mea ultima.si mi-au revenit in minte unele chestii.Dragostea nu vine cand o chemi.si nici nu pleaca cand o alungi.Va pupicesc si va ofer cu drag o cafeluta.Jaqui tie un ceai.Are nu esti niciodata pe mess De ce?
0
29-07-2009, ora 14:18
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Buna andoooo!!
Sunt inca pe forum, mai imi scald ochii ;)))))))))) Pe mess nu sunt, ca trebuie sa facem baitza si astept sa termine dra.Clara papica, dar am sa intru mai pe seara, poate ne intalnim!!
Ai dreptate ando cu dragostea!!Multumesc pt ceai, este bine venit!!Cu are am tinut legatura prin mail, imi spunea ca nu se simte foarte bine dpdv al sanatatii, dar si cu timpul are probleme si o sa incerce sa intre mai des!!O asteptam cu nerabdare!!
Pupici
0
29-07-2009, ora 14:29
Terapeut Holistic Niculae NicuÅŸor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Heyyyy, am intrat sa va salut si eu, nu puteam sa lipsesc! hihihi
Va pup si va doresc o zi superba;)
0
29-07-2009, ora 21:53
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Bine ai facut Nick!!
Te pupam si noi!! :*
0
29-07-2009, ora 22:47
M-am molipsit si eu de la tine cu "hihihi"... :)))))))))))))))))))))))))))))))))))
Noapte buna;)
0
29-07-2009, ora 22:51
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Nick staiiii!!Vezi ca ti-am lasat pe mess niste linkuri, care de care mai interesante!!Intra un pic sa vezi daca nu te ia durerea de cap, la al 2-lea in special!!!
Pup
0
29-07-2009, ora 23:05
Imediat verific Jackie, multumesc mult!
Sper sa nu-mi provoace cefalee...si asa ca ma ustura limba. :((((
0
29-07-2009, ora 23:07
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Nu stiu daca o sa-ti provoace cefalee, dar mie mi se pare un pic cam..nu stiu...si nu are leg cu masturbarea, ca nici eu nu sunt de acord cu asa ceva, dar comparatiile facute...atunci de ce mai ne aflam pe acest pamant?!Oare sa te casatoresti si sa ai copil este un pacat?!...
0
29-07-2009, ora 23:08
Ufffffffffffffff, deja am rsp la ambele subiecte fara sa stiu, , , multumesc inca o data...
Ce sa spun...prefer sa ma abtin din a face diagnoze cu tenta psihiatrica.am sa mai rsp la cateva subiecte si ma duc la dus. Maine am o zi f incarcata, iar "aterizez" in animalul ala de beton, adica Bucuresti...sper sa se fi cizelat mai mult...!
0
30-07-2009, ora 00:10
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Am vazut ca ai raspuns!Oricum mi se pare cam aiurea comentariile lui, in afara de cel cu masturbarea!!
Dar m-am amuzat copios la faza cu laserul!! ;)))))))))))))))))))
0
30-07-2009, ora 10:20
andora
Nu este medic/terapeut
andora
neeeeeata.gata cafeluta vad pe aici a fost activitate azi noapte.ma bucur si va pup.sa aveti o zi minunata
0
30-07-2009, ora 15:01
Andora, lasa cafelutzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, ca-i nociva! Afla-toxina bat-o vinaaaa!
Jackie, si eu m-am amuzat, dar mai mult m-au dezamagit comparatiile elucubrate! Pup
0
30-07-2009, ora 15:02
Elucubrante...sunt ametit, abia acum am ajuns acasa si...mi-e foame, pap caractere :)))))))))))))))))))))))))))))
0
11-09-2009, ora 14:24
tania62
Nu este medic/terapeut
tania62
Buna ziua tuturor! S-a terminat cafeaua ?.
Abia azi dadui de aceste pagini. N-am reusit sa citesc decat prima pagina si ceva din ultima, pt ca am venit de la primul serv pt o pauza si plec la al doilea... si din intamplare am aterizat aici! Imi place cescuta de cafea de dimineata, as mai bea una si mai tarziu dar... ce-i mult strica...! Insa o cafeluta de acest gen am savurat-o cu mare placere si... drept sa spun, m-a inviorat!
Chiar ! Unde-ati disparut cu toatele/totii din luna iulie ???? A venit septembrie cu racoare si frunze ruginii, concediile s-au cam terminat! Lasati ice tea, e mai buna o cafea fierbinte si amaruie! Sanatate tuturor!
0
11-09-2009, ora 19:20
Stimata dna Tania62, servicii usoare ;)))))))))))))))))))))))))))))))))))) Da, a venit septembrie, a venit toamna, anotimpul meu preferat (ador explozia policromatica a naturii...sublim)!!! "Lumea" este ocupata, abia daca mai pot respira...

P.S. Din id inteleg ca aveti aproximativ 46-47 de ani, asa este? Multi inainte!

O zi superba si multa lumina!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Adaugă un comentariu / răspuns
844 comentarii 1 2 ..... 456 ..... 28 29 ÃŽnainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul