Intrebare despre hiperaciditate
Buna ziua, am 25 de ani si din pacate sufar de hiperaciditate. De la o vreme nu mai pot sa beau nici macar cafea. Acum beau doar apa, si din cand in cand ceai. Sucuri (cola sau pepsi) nici nu poate fi vorba. De curand am aflat de niste sucuri carbogazoase BIO. Poate cineva sa-mi spuna ceva despre ele? as vrea sa stiu cum sunt. Aici le-am gasit plantesiceaiuri.ro, a mai gasit cineva in alta parte cu niste comentarii eventual?
5 comentarii
daca sunt carbogazoase precis fac rau la hiperaciditate, iar de cola si cafea nu ma mir ca va fac rau, ele fac rau oricui, dar-mi-te cuiva care sufera de hiperaciditate.
beti apa plata, ceai de galbenele si mai vorbiti si cu medicul, va va recomanda ce sa mancati si sa beti.
sanatate!
beti apa plata, ceai de galbenele si mai vorbiti si cu medicul, va va recomanda ce sa mancati si sa beti.
sanatate!
si eu am aceeasi problema si este ingrozitor, eu am 21 de ani si am problema asta de un an.am fost la medic si mi-a recomandat sa nu mananc fructe si legume crude si incearca sa bei multe ceaiuri
incercati o cura cu tinctura de propolis cite 20 picaturi pe stomacul gol
0
12-07-2009, ora 14:36
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Pt hiperaciditate este foarte bun ceaiul de salcam in combinatie cu frunze de zmeur, de asemenea cura cu apa de tarate este foarte buna pt ca are un ph alcalin.
Sucurile carbonatate de orice natura (naturale, cvasi-naturale sau complet sintetice) sunt nocive pt sistemul digestiv!
Numai Bine!
Sucurile carbonatate de orice natura (naturale, cvasi-naturale sau complet sintetice) sunt nocive pt sistemul digestiv!
Numai Bine!
Hiperaciditatea de care vorbesti este o problema pe care ar trebui sa o investighezi mai amanuntit adresandu-te unui medic gastroenterolog, pentru a beneficia de un diagnostic corect si de o dieta adecvata.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10ameteli puternice
- 3diabet, tigari, cafea... infectie masea
- 3tulburari digestive dupa ce am baut o cafea pe stomacul gol
- 5tremuratul mainilor dimineata daca beau cafea si fumez pe stomacul gol
- 4Cafeaua in locul tigarilor
- 4Probleme cu ficatul...ajutor urgent va rog
- 1De ce nu mai pot sa beau cafea deloc.. cum beau in 2-3 minute nu mai am aer si tremur
- 1pastile de dormit si cafea, ce se intimpla?
- 0cafeaua si rinichii
- 30anxiolitice si cafea?
- 5Crize de spasmofilie?!
- 5Consumul de ness la cardiaci
- 0Consum de cafea
- 2mierea de albine sau orice alt dulce da senzatie de acreala
- 4Cafeaua
Mai multe informații despre: Cafeaua hiperaciditatea gastrica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: