acum 3 ani am fost diagnosticata cu sifilis...
acum 3 ani am fost diagnosticata cu sifilis. am facut un tratament cu eritromicina pentru ca sunt alergica la penicilina. dupa multe analize TPH -ul a iesit negativ. din pacate a trebuie sa ma mut in alt oras si nu am mai fost sa-mi fac alte analize. acum sunt insarcinata si mi-e frica sa nu iasa TPH-ul pozitiv. exista aceasta sansa?
5 comentarii
ma poate ajuta si pe mine cineva cu un raspuns?
gabriela, din cate am citit eu pe net, tpha poate iesi pozitiv toata viata. Aceste teste pt sifilis iti gasesc in sange anticorpii, nu bacteria. Prin urmare, daca ai avut aceasta boala, anticorpii raman acolo uneori toata viata. Fa-ti din nou TPHA si vezi cum stai cu titrul. Un medic iti spune cel mai bine. Eu mai stiu de un test FTA-abs, se numeste, care cred ca iti poate confirma daca ai scapat de aceasta boala si ai ramas cu imunitatea. BAfta!
buna seara. am si eu o antrebare.am facut 3 saptamani tratament pentru sifilis, acum fac pauza de 3 saptamani dar eu ma aflu an germania si trebuie sa repet analizele. problema e ca mie frica daca analizele ies pozitiv medicii de aici ma vor interna an spital sau ma vor lasa sa fac tratamentu acasa? multumesc mult
Cum sa te interneze? Pentru ce? E boala cu transmitere sexuala nu "contagioasa". Si tratamentul este acelasi doar probabil difera dozajul in cazul in care nu au scazut de 4 ori valorile.
multumesc mult mam mai linistit. maine merg sa iau rezultatele. multa sanatate va doresc la toti
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 116scurgeri maronii in sarcina - semn de ingrijorare?
- 7Sifilis secundar - ce pot face?
- 8vreau un sfat... sunt insarcinata?
- 2analize sifils
- 5micoza sau sifilis?
- 4tinea cruris insarcinata
- 4capsula de slabit la gravide
- 55Analize sifilis
- 7Am candida - pot sa am un copil?
- 3boala sifilis
- 6esecul prezervativului. va rog frumos sa ma lamuriti. multumesc!
- 42frica de sarcina..ajutor
- 1Sarcină sau nu?
- 2Pot ramane insarcinarta?
- 1noduli la san si sarcina
- 2Trompe legate si sarcina
- 1miere de manuka in timpul sarcinii
- 2Ganglioni inflamati dupa tratament sifilis
- 2Analize Sifilis aproape de limite
- 0Ajutor va rog. Credeti ca mi-a dat sifilis prin saliva ei?
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: