acum 3 ani am fost diagnosticata cu sifilis...

17-01-2008
gabriela401
Nu este medic/terapeut
gabriela401
acum 3 ani am fost diagnosticata cu sifilis. am facut un tratament cu eritromicina pentru ca sunt alergica la penicilina. dupa multe analize TPH -ul a iesit negativ. din pacate a trebuie sa ma mut in alt oras si nu am mai fost sa-mi fac alte analize. acum sunt insarcinata si mi-e frica sa nu iasa TPH-ul pozitiv. exista aceasta sansa?
5 comentarii
0
22-01-2008, ora 00:00
gabriela401
Nu este medic/terapeut
gabriela401
ma poate ajuta si pe mine cineva cu un raspuns?
0
19-03-2008, ora 00:00
karinella
Nu este medic/terapeut
karinella
gabriela, din cate am citit eu pe net, tpha poate iesi pozitiv toata viata. Aceste teste pt sifilis iti gasesc in sange anticorpii, nu bacteria. Prin urmare, daca ai avut aceasta boala, anticorpii raman acolo uneori toata viata. Fa-ti din nou TPHA si vezi cum stai cu titrul. Un medic iti spune cel mai bine. Eu mai stiu de un test FTA-abs, se numeste, care cred ca iti poate confirma daca ai scapat de aceasta boala si ai ramas cu imunitatea. BAfta!
0
18-02-2011, ora 00:14
rebeca30
Nu este medic/terapeut
rebeca30
buna seara. am si eu o antrebare.am facut 3 saptamani tratament pentru sifilis, acum fac pauza de 3 saptamani dar eu ma aflu an germania si trebuie sa repet analizele. problema e ca mie frica daca analizele ies pozitiv medicii de aici ma vor interna an spital sau ma vor lasa sa fac tratamentu acasa? multumesc mult
0
21-02-2011, ora 15:22
FaneBabanu
Nu este medic/terapeut
FaneBabanu
Cum sa te interneze? Pentru ce? E boala cu transmitere sexuala nu "contagioasa". Si tratamentul este acelasi doar probabil difera dozajul in cazul in care nu au scazut de 4 ori valorile.
0
23-02-2011, ora 16:10
rebeca30
Nu este medic/terapeut
rebeca30
multumesc mult mam mai linistit. maine merg sa iau rezultatele. multa sanatate va doresc la toti
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Vaccinarea în timpul sarcinii
  • Sarcina după 35 de ani
  • Poziții de somn în sarcină
  • Sarcina și toxoplasmoza
  • Sarcina și răceala
  • Constipația în timpul sarcinii
  • Sarcina si fericirea
  • Accesoriu smartphone diagnostichează infecţia HIV și sifilisul în 15 minute
  • Un nou studiu relevă beneficiile testării acasă pentru sifilis
  •