sarcina? secretie alb-transparenta gelatinoasa... este de la ovulatie?

12-06-2012
gabriela1988
Nu este medic/terapeut
gabriela1988
Buna ziua,
In urma unui contact sexual neprotejat cu sotul meu am hotarat sa iau escapelle.Dupa o saptamana de la pastila mi-a venit CM pe 22 aprilie.
Luna urmatoare pe 24 mai am avut CM timp de 5 zile.In luna iunie cand ar trebui sa am perioada fertila? Am avut contacte in perioada 1-7 iunie. Cm este de 30 de zile, nu foarte regulat 29-30 rar de tot 31. Astazi de dimineata 11 iunie mi-am facut un test care a iesit negativ.Este posibil sa fiu insarcinata ?

In aceste zile am avut o secretie alb-transparenta gelatinoasa, este de la ovulatie?
6 comentarii
0
12-06-2012, ora 12:35
raluca88
Nu este medic/terapeut
raluca88
escapelle este un contraceptiv de urgenta nu unul pe termen lung. ar trebui sa iei anticonceptionale daca nu vrei un bebe acest escapelle nu te protejeaza decat o singura data.

daca nu te ai protejat este posibil sa fi ramas insarcinata pt ca ovulatia incepe in a 14 zi de la inceperea menstruatiei asa ca... totusi anticonceptionalele nu sunt scumpe 15 lei pe luna marvelon de ex eu de asta iau si e fb. iau de 5 ani si nu am avut nici o pb. in unele cazuri aceasta secretie daca este abundenta si te sinmti tot timpul umede este semn de sarcina. eu zic sa mai astepti pana in jurul datei de 20 si pe urma sa ti faci un test. cea mai buna acuratete o au testele care sunt facute la 14-21 zile dupa posibi;a fecundatie. succes. tine-ma la curentt:* poate nu e nimik.
0
12-06-2012, ora 12:52
gabriela1988
Nu este medic/terapeut
gabriela1988
secretia nu este abundenta acum nu mai am nimic
0
12-06-2012, ora 12:54
gabriela1988
Nu este medic/terapeut
gabriela1988
am uitat sa mentionez ca nu a ejaculat in mine
0
12-06-2012, ora 13:01
raluca88
Nu este medic/terapeut
raluca88
ok atunci e bine insa nu poti uita de lichidul seminal care poate contine spermatozoizi si este premergator ejacularii. eu zic ca sa nu mai fii stresatat cu probleme de astea sa incepi sa iei anticonceptionale, daca te duci la medicul de familie le poti lua gratis. mai ateapta poate ajunge s menstruatia insa un test de sarcina nu ar strica.
0
12-06-2012, ora 13:03
gabriela1988
Nu este medic/terapeut
gabriela1988
am facut ieri un test, mai astept cateva zile sa fac altul, multumesc mult
0
12-06-2012, ora 13:07
raluca88
Nu este medic/terapeut
raluca88
dap la 14-21 de zile arata cel mai bine daca este ceva:*
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Contraceptie prin metode naturale
  • Abstinenta periodica
  • Metoda calendarului
  • Calendarul sarcinii
  • Menstruația peste sarcină
  • Manifestările comportamentale „dictate” de ciclul menstrual
  • Vaccinarea în timpul sarcinii
  • Sarcina după 35 de ani
  • Poziții de somn în sarcină
  •