Bubite Sangerii pe piept dupa Tomograf
Buna ziua,
In urma unui City Tomograf efectuat anul trecut (in urma unui accident), m-am ales cu o multime de bubitze sangerii pe piept. Bubitzele au aparut a doua zi dupa efecturaea tomografului. Am fost la medic si mi s-a spus ca este posibil sa fie o alergie de la substanta de contrast si sa stau linistit ca-mi va trece (si pielea in jurul lor era rosie).
Abia dupa cca trei luni culoarea pielii a revenit la normal dar bubitzele au ramas (seamana cu angioamele).
Mentionez ca nu ma dor, nu ma mananca, nu surupeaza si cu exceptia uneia singura (care a crescut in marime), restul si-au pastrat forma si culoarea pana ieri cand vad ca toate au defenit vinetzii (asta in urma unei expunerii la soare pe litoral).
Multumesc
In urma unui City Tomograf efectuat anul trecut (in urma unui accident), m-am ales cu o multime de bubitze sangerii pe piept. Bubitzele au aparut a doua zi dupa efecturaea tomografului. Am fost la medic si mi s-a spus ca este posibil sa fie o alergie de la substanta de contrast si sa stau linistit ca-mi va trece (si pielea in jurul lor era rosie).
Abia dupa cca trei luni culoarea pielii a revenit la normal dar bubitzele au ramas (seamana cu angioamele).
Mentionez ca nu ma dor, nu ma mananca, nu surupeaza si cu exceptia uneia singura (care a crescut in marime), restul si-au pastrat forma si culoarea pana ieri cand vad ca toate au defenit vinetzii (asta in urma unei expunerii la soare pe litoral).
Multumesc
1 comentarii
Este posibil sa existe o reactie alergica la substanta de contrast, dar de obicei ea apare imediat dupa injectare. Daca o sa mai aveti nevoie in viitor de examinari imagistice cu substanta de contrast, sa precizati acest episod si eventual sa faceti o testare in prealabil la substanta de contrast care urmeaza sa fie administrata.
Pentru problema dvs actuala, consultati medicul dermatolog pentru a stabili un diagnostic de certitudine si o conduita terapeutica adecvata.
Pentru problema dvs actuala, consultati medicul dermatolog pentru a stabili un diagnostic de certitudine si o conduita terapeutica adecvata.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7aloe vera buna pt alergia la acarieni
- 3alergie la prezervative
- 6Pete pe fata - alergie la alcool?
- 8buze umflate, alergie la ce ?
- 8mancarimi in plamani
- 39alergie la toti alergenii posibili
- 9O alergie sau urticarie păcătoasă provocata de ce...?
- 3Alergie, laringita cronica si fata foarte umflata
- 3Alergie proteina lapte de vaca?
- 3alergie sau bts
- 3Alergie probabil
- 3alergie intoxicatie
- 4Explorare CT
- 4Alergie la aluminiu?
- 0Tomografie CT
- 2Intrerupere sarcina dupa CT cu substanta de contrast
- 1Acupunctura si Termografia !
- 1Ajutati-ma, va rog. Reactii alergice
- 0Computer tomograf in primele saptamani de sarcina
- 4Arsuri, iritații, alergie - de ce mi-a prescris antibiotic?
Mai multe informații despre: Reactia alergica tomografia computerizata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: