Bubite pe labiile mici

Buna seara, de ceva timp am o mica problema...acum 6 zile aveam mâncărimi in zona labiilor mici spre zona vaginala, am facut baie atunci am crezut ca imi trece, mentionez ca am avut contact sexual dupa acele mâncărimi...iar de azi dimineata am observat pe labiilor mici o bubită rosie si usturătoare la atingere. Mai mentionez ca am avut asa ceva acum un an, am fost la ginecolog iar dansul mi-a spus ca am vulvovaginita sau cam asa ceva nu mai tin minte bine...dansul mi-a spus să fac baie vaginala cu ceai de galbenele si mi-a dat niste pastile canesten gyn3 sunt niste pastilute care se introduc in vagin.
Intrebarea mea este. POT SĂ IAU TOT ACESTE PASTILE SAU TREBUIE SĂ MERG IAR LA MEDIC?
Intrebarea mea este. POT SĂ IAU TOT ACESTE PASTILE SAU TREBUIE SĂ MERG IAR LA MEDIC?
5 comentarii

Cel mai bine e sa mergeti la medic si sa luati tratament amandoi. Altfel recidiveaza.

Mi-am luat o crema Canesten este pentru fungii si ciuperci si dupa baie mereu dau cu ea în zona bubitei si pe ea oare e buna?

Mai trebuie ovule si tratament pentru el. Sa faceti in acelasi timp tratament.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2punctulete mici albe
- 7Mi-au iesit bubite in zona genitala si axila
- 4Infectie, bubite rosii in zona genitala, menstruatie neregulata, chisturi
- 2bubite in zona genitala care ma mananca
- 7degeratura la picior, bubite in zona genitala
- 3zona genitala
- 3Bubite si mancarimi.
- 7de vrei trei ani ma lupt cu niste bube urate in zona genitala, ce sa mai fac?
- 3Nedumerire... mi-au aparut niste bubite in zona parului pubian
- 1bubite rosii in jurul vaginului
- 0bubite in zona sexului
- 3Bubita pe labie
- 3bubite/negi zona genitala
- 0Bubite in zona genitala
- 0Bubițe mici în zona intimă
- 0Herpes genital? Ganglion limfatic inghinal dureros la afingere (Poza)
- 0Zona genitală
- 2Vezicule/bubițe la nivel pubian(muntelui Venus)
- 0Zona genitală - bubite la intrarea in vagin
- 1Problemă intimă
Mai multe informații despre: bubite in zona genitala