buba rosie pe scrot

09-03-2009
raul raul
Nu este medic/terapeut
raul raul
buna ziua...am nevoie de sfatul dumneavoastra.de circa o luna mi-a iesit pe testicul o buba rosie ce imi provoaca mancarime. se simte tare la pipait si pielea devine mai creata in zona respectiva.mentionez ca e doar una, nu se prezinta sub forma de besica..nu e purulenta...doar imi provoaca mancarime...si e rosie. va multumesc anticipat
5 comentarii
0
10-03-2009, ora 20:45
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Foloseste cateva zile Nidoflor crema -te dai de doua ori pe zi, dupa ce te speli- si cumpara-ti si cateva pastile de Aerius sau Claritine si ia una pe zi.Daca dupa 4-5 zile nu-ti trece trebuie sa te vada un dermatolog.Numai bine!
0
10-03-2009, ora 21:13
raul raul
Nu este medic/terapeut
raul raul
multumesc foarte mult pentru raspuns. voi urma sfatul dumneavoastra.sunt totusi foarte nedumerit...de la ce e posibil sa fi aparut?ce poate fi? cat e de grav? as aprecia mult sa primesc raspuns si inteleg totodata ca trebuie vazuta buba ca sa primesc raspuns cat mai exact..
0
11-03-2009, ora 06:33
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Poate fi o simpla iritatie, inflamatie localizata scrotala sau e o reactie alergica la ceva.Trebuie examinata regiunea nu se poate sti daca nu e nevoie si de antibiotic.Dar deocamdata ia ce ti-am spus eu cateva zile si daca vezi ca nu are nici un efect, mergi cu trimitere la dermatologie.Nu este ceva grav.
0
11-03-2009, ora 09:23
raul raul
Nu este medic/terapeut
raul raul
multumesc foarte mult.o zi buna
0
06-08-2012, ora 23:57
theorghe
Nu este medic/terapeut
theorghe
Buna seara, am si eu o problema, mi-a aparut de cateva zile o buba rosie pe scrot care are un lichid alb in ea, si imi provoaca mancarimi. puteti sa ma ajutati cu un raspuns ?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.