de cateva zile am anumite mancarimi in zona vaginului
de kteva zile am anumite mancarimi in zona vaginului, nu am scurgeri urat mirositoare deloc ce se intampla?:(tind sa va spun ca mi-am inceput viata sexuala, iar ca metoda de contraceptie folosesc anticonceptionalele:(va multumesc
4 comentarii
buna.vreau sa iti spun ca si eu am trecut prin asta.exista diferite motive, poate fi parul pubian, pantaloni prea stransi in acea zona, poate fi o boala cu transmitere sexuala sau poate fi pur si simplu din cauza actului sexual.ai grija cu protectia.daca partenerul tau nu se ingrijeste sau are par in jona intima sau e recent ras si incepe sa-i creasca te poate irita ceea ce iti provoaca mancarimile.sfatul meu e sa consulti un ginecolog pt linistea ta.pupici
Mergi la ginecolog ! Poate fi tricomoniaza sau candidoza sau un inceput de herpes, toate sunt BTS-uri (boli cu transmitere sexuala).
Sunt tratabile mai putin herpesul care poate fi doar controlat si mai mult nu.
Nu astepta si scurgerile si mergi la medic.
Nu fa spalaturi vaginale, sunt niste mituri si iti distrug flora vaginala si pot deregla tot sistemul!
Si incearca de acum sa folosesti prezervativul, anticnceptionalele nu te vor ajuta decat impotriva unei sarcini nedorite.
Sunt tratabile mai putin herpesul care poate fi doar controlat si mai mult nu.
Nu astepta si scurgerile si mergi la medic.
Nu fa spalaturi vaginale, sunt niste mituri si iti distrug flora vaginala si pot deregla tot sistemul!
Si incearca de acum sa folosesti prezervativul, anticnceptionalele nu te vor ajuta decat impotriva unei sarcini nedorite.
ms mult.am aflat ce am era o candidoza genitala kre mi-a trekut in 3 zile si asta ptr k, mi-a zs mediku, k am fst din timp al doktor...adik imediat ce am avut aceste reactii...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 15O recomandare si un sfat
- 2de o saptamana am mancarimi in zona vaginului
- 3infectie vaginala
- 6am o mancarime a labiilor de cateva luni
- 4imi e frica sa merg la doctor.. mi-au iesit negii in zona vaginului
- 9ajutor urgente si intrebarea de jos cu himenul
- 0cred ca am candida...
- 4Usturimi si mancarimi in zona vaginala
- 72Pot ramane insarcinata daca sunt virgina?
- 1Mancarime iritatii in zona genitala.
- 3Mancarimi in zona intima !!
- 0mâncărimi în zona inghinală
- 0Problema testicule
- 0Mincarime si intepaturi in zona genitala
- 2infectie vaginala
- 0Mâncărimi, roseata
- 0Ce se întâmplă dacă am mâncărimi genitale si usoare dureri in partea de jos a abdomenului?
- 1Infecție, problema sau ceva?
- 2Ajutati-ma ! am fost diagnosticata cu condiloame genitale.
- 1Candida se tot repeta!
Mai multe informații despre: Vaginul mancarimile in zona genitala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: