ajutati-ma: mi-au aparut niste bubite rosi pe corp inclusiv pe testicole si pe penis

Buna ziua ma numes robert am 25 de ani si asi dori sa va adresez o intrebare..acum 2 saptamani miau aparut niste bubite rosi pe corp inclusiv pe testicole si pe penis...si in zona anusului ce poate fi ? Va multumesc
3 comentarii

Buna seara. In dermatologie sunt sute de boli care ar putea fi descrise ca "bubite rosii pe corp". Poate ar fi utile niste poze de rezolutie buna.

Va mutumesc ca miat raspuns momentan nu pot face poze dar pot sa vadau mici detali despre bubite..sunt rosi si deasuora au o cojita suptire iar in momentul can ma spal cojita dispare si ramane decat roseala si nu ma mananca de loc...ce poate fi ?Va multumesc mult.

Trebuie sa luati trimitere de la medicul de familie si sa va consulte un medic Dermatolog.
Nu stiu ce boala aveti, dar va informez ca bolile cu transmitere sexuala netratate duc la sterilitate iar pentru ca 80 % dintre barbati nu si le trateaza fenomenul sterilitatii la barbati in tara noastra a crescut foarte mult. Sunt baieti care isi fac spermograma si la 20 de ani sunt deja sterili.
Mergeti frumusel si tratati-va.
Daca nu aveti asigurare medicala, sunati la o Policlinica de stat direct, luati nr de pe net, platiti in jur de 50 lei consultatia si va rezolvati problema.
Nu stiu ce boala aveti, dar va informez ca bolile cu transmitere sexuala netratate duc la sterilitate iar pentru ca 80 % dintre barbati nu si le trateaza fenomenul sterilitatii la barbati in tara noastra a crescut foarte mult. Sunt baieti care isi fac spermograma si la 20 de ani sunt deja sterili.
Mergeti frumusel si tratati-va.
Daca nu aveti asigurare medicala, sunati la o Policlinica de stat direct, luati nr de pe net, platiti in jur de 50 lei consultatia si va rezolvati problema.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5de un an mi-au aparut niste bubite pe penis, cum scap de acestea?
- 89Am niste bubite foarte mici sub pielea penisului
- 3acum 2-3 luni, mi-a aparut o blanda pe scrot, care dupa ceva timp a facut o coaja neagra
- 2am de vreo 3-4 ani niste bubite marunte la baza pielii penisului
- 6Rog seriozitate - Bubitze rosii-rozalii in jurul penisului.
- 0ajutor.. bubite de culoare rosie pe capul penisului
- 10Bubite rosii pe capul penisului
- 3Am niste bubitze albe in zona genitala mai exact sub capui penisului
- 4va rog mult, astept un sfat
- 0buba rosie pe penis
- 0formatiuni rosii pe penis, usturime si bubite pe limba
- 0bubite rosi pe capul penisului
- 0bubite pe pielea de pe penis
- 1penis stramb, bubite rosii pe capul acestuia
- 1Bubite rosii, dese pe capul penisului si pe pielea penisului
- 0puncte albe pe penis si depigmentare
- 5Problema la penis, am bubite din are ies fire de par si s-au inmultit foarte tare.
Mai multe informații despre: bubite rosii pe penis bubite pe penis
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: