bebe 9 luni tuseste!
Am o fetita de 9 luni si in dimineata asta am descoperit ca tuseste si nu sec. Adica rupe. Nu are febra. Ce sa fac?
6 comentarii
Nu ai telefonul medicului de familie sau al asistentei acestuia?Daca nu, sa ti le procuri pentru cazurile de urgenta.Daca pana maine seara face febra du-l in triajul unui spital de copii.Daca nu, luni prezinta-te cu el la doctor.
pana ajungeti la medic dati-i un siropel de tuse sau nurofen baby!!daca face febra trebuie sa mergeti la medic sa va prescrie un antibiotic!!augmentinul este foarte bun!!multa sanatate
ce face bebe? mai tuseste? ati fost la medic?
Va multumesc pentru sfaturi. Nu mai tuseste. Da am telefonul doctorului si asta a fost primul lucru pe care l-am facut. Cu acest site incerc sa gasesc alternative si sa imi dau seama daca exista solutii mai bune decat date de doctorita mea.
Problema este ca din octombrie a mai racit odata. acum avem probleme doar cu nasucul
Nu stiu ce sa-i mai fac de o saptamana jumatate are nasucul curgator si m-am saturat si eu si ea de aspirator si de pivalone si de ophtamesone. Ce sa facem sa ne treaca nasul?
Problema este ca din octombrie a mai racit odata. acum avem probleme doar cu nasucul
Nu stiu ce sa-i mai fac de o saptamana jumatate are nasucul curgator si m-am saturat si eu si ea de aspirator si de pivalone si de ophtamesone. Ce sa facem sa ne treaca nasul?
Salut!Eu am incercat cu vibrocil o picatura in fiecare nara, si a fost bun, acum depinde de la copil la copil nu merge la toti cu acelasi medicament!Multa sanatate!
Multumesc frumos. O sa-l cumpar. Sper sa mearga.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Tuse de 3 ani.. mai mult de la frig si de la tigara dar nu numai
- 11probleme tuse
- 4pneumonie copil 9 luni
- 77Tuse si nas infundat fetita de 3 ani
- 5aerosoli cu adrenalina si dexametazona, baietel 6 ani
- 1Tuse, usturime si senzatia ca mi se misca ceva in gat.
- 2Tuse urata!
- 1tusec si nu ma pot opri
- 3tusesc de aproximativ o luna
- 1tuse si nas infundat
- 4de cateva zile am o tuse care ma 'omoara'
- 0apa dupa siropul de tuse?
- 6Tuse provocata de candida bucala
- 11Buna! Am senzatia de ceva in gat in partea drepta langa amigdala
- 1Gadilat in gat, tuse si lacrimat inainte de culcare.
- 2tuse incarcata la copil si amigdalita pultacee?
- 1Viroza respiratorie sau probleme la plamani? Tuse si expectoratii cu sange
- 1Tusa pana imi vine sa vomit
- 1De 3-4 zile am inceput sa tusesc foarte tare, nu ma pot controla
- 1Tuse dimineata si seara
Mai multe informații despre: Tusea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: