bebelus de 11 luni.. nu ii administrez tratament prea mare?
am un baietel de 11 luni si a facut traheobronsita are tratament cu cefaclor 4ml 12ore; mucosolvant 3ml de 3 ori pe zi; nurofen 2.5ml si aerosoli cu dexametazona 3pic; gentamicina dintr-un 1ml 0.3 de 2 ori pe zi si ser fiziologic 2.5ml
intrebarea este.. daca nu este prea mult pt un bebelus?
as vrea o parere domnule doctor Flueraru.
intrebarea este.. daca nu este prea mult pt un bebelus?
as vrea o parere domnule doctor Flueraru.
6 comentarii
asa fiind pur si simplu numerotate medicamentele.. DA.. pare acm exagerat.
dar nu pot sa ma pronunt despre starea copilului..si argumentatia acestui tratament
tot ce pot sa spun ca orice problema de nas, gat, urechi.. trebuie tratata numia la ORL.. nu la med. de familie
si orice problema traheo-bronsica.. trebuie tratata la medicul de la pneumo-ftizio
sau pediatru cu experienta din clinica de pediatrie
dar nu pot sa ma pronunt despre starea copilului..si argumentatia acestui tratament
tot ce pot sa spun ca orice problema de nas, gat, urechi.. trebuie tratata numia la ORL.. nu la med. de familie
si orice problema traheo-bronsica.. trebuie tratata la medicul de la pneumo-ftizio
sau pediatru cu experienta din clinica de pediatrie
buna seara.la o fetita de 1an si 5 luni cu otita la urechea dreapta si tratament augmentin3ml12ore si spalat in ureche cu apa oxigenata este ok?ii curge urechea ceva maroniu dar nu miroase si face febra si o doare.am fost la doct de familie ca un doct orl maine il gasim.voiam sa va cer parerea.multumesc
poate fi doar Dop de cerumen.. care intradevar poate fi inmuiat cu apa oxigenata
Este obligatoriu consult la ORL
Este obligatoriu consult la ORL
buna seara
am o fetita de 1an si 6luni si azi a fost diagnosticata cu faringotraheita cu tratament ceclor 3.5ml12ore, sirop de patlagina 5ml3zi, nurofen 3ml, sterimar si vaporub pt frecti.ca simtome tuse productiva si o raguseala, si fara febra pt ca in gat nu are nimic.intrebarea mea este daca ar merge si fara antibiotic.va multumesc
am o fetita de 1an si 6luni si azi a fost diagnosticata cu faringotraheita cu tratament ceclor 3.5ml12ore, sirop de patlagina 5ml3zi, nurofen 3ml, sterimar si vaporub pt frecti.ca simtome tuse productiva si o raguseala, si fara febra pt ca in gat nu are nimic.intrebarea mea este daca ar merge si fara antibiotic.va multumesc
Se plate si far a antibiotic sibfara nurofen.
Raguseala far a febra plate fi de la in reflux gastric, alimente reci, acre, sucuri, fructe citrice
Trebuie sa vada copilul in medic orl
Raguseala far a febra plate fi de la in reflux gastric, alimente reci, acre, sucuri, fructe citrice
Trebuie sa vada copilul in medic orl
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9metrol la o fetita de 7 luni
- 3Bebelusul de 11 luni? cate scaune pe zi?
- 6sugar 7 luni sub greutate
- 13disperat !!!
- 10Viroza la 11 luni???
- 6sarcina cu anticonceptionale?:(((
- 19bebe iritat pe obrajori
- 6scaunul micutului de 5 saptamani; este alaptat la san
- 7probleme cu masa - baietel de 3 luni
- 4bebe 3 sapt
- 4diaree bebelus 2 luni
- 12Efecte secundare Priorix - bronsiolite repetate
- 6nas infundat la bebelus de 2 luni
- 23nasul f.f.f. uscat, secretii clare dar care parca dor si usuca.
- 4Probleme cu nasucul pentru ca nu a fost aspirat bine la nastere!
- 9diversificarea la bebe
- 17Bebelus cu candidoza bucala
- 21imi refuza laptele praf...
- 1Bebeluș de 5 luni agitat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: