boala de inima
buna ziua!as avea o intrebare daca imi poate raspunde cineva:socrul meu a fost operat pe cord in iunie 2014 si ca diagnostic are angina de efort prin leziuni tricoronariene(stenoza 70% LAD 2, subocluzie ACx, ocluzie CD2).IMA inferior in 02.2014 complicat cu BAV tip 1si 2 tranzitor.hipertensiune arteriara, dislipidemie, IC clasa 2 NYHA si as vrea sa stiu daca poate beneficia de pensie de handicap.tin sa specific ca are deja o pensie anticipata pe caz de boala si are 65 de ani!multumesc anticipat!
3 comentarii
Acest raspuns puteti sa-l aflati daca mergeti cu documentatia medicala si va interesati la Comisia de expertiza. Ei sunt in masura sa va raspunda.
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan
@ karmencyta
Sunati la Primaria de care apartine socrul dv. si intrebati adresa Comisiei de expertiza pentru handicap.
Faceti un dosar cu toate documentele socrului pe care le detine si mergeti la Comisia de expertiza medicala a persoanelor cu handicap din zona unde apartine.
Veti gasi un cabinet unde se fac programari cu un medic inauntru.
Aratati medicului respectiv dosarul socrului cu toate actele, inclusiv cupon de pensie daca are pensie pe caz de boala si acel medic va decide, in functie de actele, dovezile pe care le veti aduce, daca sa il programeze sau nu pentru comisia de handicap.
Sa aveti si buletinul lui. Ar fi bine sa mearga si dansul daca se poate.
Sunati la Primaria de care apartine socrul dv. si intrebati adresa Comisiei de expertiza pentru handicap.
Faceti un dosar cu toate documentele socrului pe care le detine si mergeti la Comisia de expertiza medicala a persoanelor cu handicap din zona unde apartine.
Veti gasi un cabinet unde se fac programari cu un medic inauntru.
Aratati medicului respectiv dosarul socrului cu toate actele, inclusiv cupon de pensie daca are pensie pe caz de boala si acel medic va decide, in functie de actele, dovezile pe care le veti aduce, daca sa il programeze sau nu pentru comisia de handicap.
Sa aveti si buletinul lui. Ar fi bine sa mearga si dansul daca se poate.
Nu cred ca poate beneficia de pensie de handicap, dar totusi, pentru a fi sigura mai intereseaza-te.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5durere in zona inimii
- 3inima marita, copil 6 ani
- 4Boala de inima sau altceva???
- 10Atac de panica sau problema cu inima?
- 14Batai puternice de inima
- 6angina pultacee... trebuie neaparat sa fac tartamentul cu moldamin avand in vedere ca nu am streptoc
- 4aslo marit ma nelinisteste
- 3Cum reactioneaza inima mea la stres!
- 19Dupa ce maninc imi bate inima foarte tare.
- 6Dureri la inima! valva care nu isi face treaba corespunzator
- 7puls slab (intre 49 si 60 batai pe minut)
- 9labila psihic?
- 17Sucul de sfeclă, un medicament bun pentru inimă
- 2Angina mixta
- 0intepaturi la inima?
- 3Am 16 ani si o inima ciudata.
- 3Tremura inima si ma inteapa foarte slab
- 2suflu la inima
- 1Dureri in zona inimii
- 14bataile inimii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Amigdalita (angina)
- Angina pectorala stabila
- Insuficiența cardiacă
- Tahicardia
- Insuficienta tricuspidiana
- Insuficienta pulmonara (a valvelor pulmonare)
- Prolapsul valvei mitrale
- Boala cardiaca reumatismala
- Durerea precordiala
- Palpitatii
- Factori de risc în bolile cardiovasculare
- Transplantul cardiac
- Sfaturi pentru sănătatea inimii
- Inima (cordul)
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: