zvâcniri ale inimii
Am 32 de ani şi ma simt obosită, mai mult psihic, de... aproape 2 ani...
Anul acesta am exprimentat din nou (am mai avut aceste senzaţii tot de vreo două ori în toamna anului 2009 ) niste... zvâcniri ale inimii, care cel puţin pentru mine au fost destul de ciudate... aproape o senzaţie ca inima s-a mişcat stânga - dreapta, brusc, asta se întâmpla seara în timp ce mă uitam la televizor întinsă, după această senzaţie a urmat senzaţia că inima şi-a crescut brusc bătăile... a durat aproximativ un minut... apoi s-a liniştit, după circa două săptămâni am avut aceeaşi senzaţie de zvâcnire a inimii, dar o singură zvâcnire...
În plus am avut şi senzaţie de înţepătură în zona inimii. din care s-a remarcat care s-a remarcat una sâcâitoare care a durat circa o oră, asta dupămasa, între orele 16 - 19, de intrensitate redusă dar continua...
Ideea este că nu prea ştiu cum să tratez aceste senzaţii... cu ignoranţă sau atenţie?
Vă mulţumesc anticipat pentru răspunsuri.
Anul acesta am exprimentat din nou (am mai avut aceste senzaţii tot de vreo două ori în toamna anului 2009 ) niste... zvâcniri ale inimii, care cel puţin pentru mine au fost destul de ciudate... aproape o senzaţie ca inima s-a mişcat stânga - dreapta, brusc, asta se întâmpla seara în timp ce mă uitam la televizor întinsă, după această senzaţie a urmat senzaţia că inima şi-a crescut brusc bătăile... a durat aproximativ un minut... apoi s-a liniştit, după circa două săptămâni am avut aceeaşi senzaţie de zvâcnire a inimii, dar o singură zvâcnire...
În plus am avut şi senzaţie de înţepătură în zona inimii. din care s-a remarcat care s-a remarcat una sâcâitoare care a durat circa o oră, asta dupămasa, între orele 16 - 19, de intrensitate redusă dar continua...
Ideea este că nu prea ştiu cum să tratez aceste senzaţii... cu ignoranţă sau atenţie?
Vă mulţumesc anticipat pentru răspunsuri.
2 comentarii
HRISTOS A INVIAT !
..DESIGUR...cu mare ATENTIE !...
POATE nu-i inima...DAR..fa un consult la cardiologie...
Sanatate si NU MAI AMANA...
poate e ALTCEVA.e bine sa stii si ESTI F.TANARA...
O seara buna!
..DESIGUR...cu mare ATENTIE !...
POATE nu-i inima...DAR..fa un consult la cardiologie...
Sanatate si NU MAI AMANA...
poate e ALTCEVA.e bine sa stii si ESTI F.TANARA...
O seara buna!
Adevărat a Înviat!
Vă mulţumesc pentru răspuns, azi am mers la medicul de familie care mi-a recomandat o cură cu Magne B6 şi apoi Calclu D3, cu recomandarea dacă senzaţiile mai apar să trec şi să îi spun el urmând a mă trimite la un cardiolog.
Oricum am să îm notez exact data şi ora la care se vor întâmpla, durata şi alte detalii, dacă o să mai apară, să pot descrie cu acurateţe ceea ce am simţit.
Vă mulţumesc pentru răspuns, azi am mers la medicul de familie care mi-a recomandat o cură cu Magne B6 şi apoi Calclu D3, cu recomandarea dacă senzaţiile mai apar să trec şi să îi spun el urmând a mă trimite la un cardiolog.
Oricum am să îm notez exact data şi ora la care se vor întâmpla, durata şi alte detalii, dacă o să mai apară, să pot descrie cu acurateţe ceea ce am simţit.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 26Probleme inima
- 3inima marita, copil 6 ani
- 20Dureri de inima
- 5cam o luna si jumatate simt batai puternice ale inimii
- 4Probleme cu inima, de stomac, alimentatie si sistem nervos
- 6Cum reactioneaza inima mea la stres!
- 4inima are o bataie in plus
- 6puls ridicat, transpiratie rece abundenta, ameteala pana la inconstienta, dinti inclestati
- 4am probleme cu inima
- 8Intepaturi la inima de 2 zile
- 6batai puternice ale inimii.. o simt si in gat
- 6tensiunea inimii marita, durerea de cap, ameteli, batai puternice ale inimii
- 1Batai rapide de inima
- 1zgomote ciudate la inima
- 3Am 16 ani si o inima ciudata.
- 4Coca cola
- 2suflu la inima
- 5Mama, 77 ani, necesita operatie de stenoza aortica valvulara
- 14bataile inimii
- 1Ce se intampla.totusi ?
Mai multe informații despre: Inima accelerarea batailor inimii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Angina pectorala stabila
- Insuficiența cardiacă
- Tahicardia
- Insuficienta tricuspidiana
- Insuficienta pulmonara (a valvelor pulmonare)
- Prolapsul valvei mitrale
- Boala cardiaca reumatismala
- Durerea precordiala
- Palpitatii
- Cardiopatia ischemică
- Factori de risc în bolile cardiovasculare
- Transplantul cardiac
- Sfaturi pentru sănătatea inimii
- Inima (cordul)
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: