zvâcniri ale inimii

26-04-2011
Gabriela L
Nu este medic/terapeut
Gabriela L
Am 32 de ani şi ma simt obosită, mai mult psihic, de... aproape 2 ani...
Anul acesta am exprimentat din nou (am mai avut aceste senzaţii tot de vreo două ori în toamna anului 2009 ) niste... zvâcniri ale inimii, care cel puţin pentru mine au fost destul de ciudate... aproape o senzaţie ca inima s-a mişcat stânga - dreapta, brusc, asta se întâmpla seara în timp ce mă uitam la televizor întinsă, după această senzaţie a urmat senzaţia că inima şi-a crescut brusc bătăile... a durat aproximativ un minut... apoi s-a liniştit, după circa două săptămâni am avut aceeaşi senzaţie de zvâcnire a inimii, dar o singură zvâcnire...
În plus am avut şi senzaţie de înţepătură în zona inimii. din care s-a remarcat care s-a remarcat una sâcâitoare care a durat circa o oră, asta dupămasa, între orele 16 - 19, de intrensitate redusă dar continua...

Ideea este că nu prea ştiu cum să tratez aceste senzaţii... cu ignoranţă sau atenţie?

Vă mulţumesc anticipat pentru răspunsuri.
2 comentarii
0
26-04-2011, ora 19:01
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
HRISTOS A INVIAT !

..DESIGUR...cu mare ATENTIE !...

POATE nu-i inima...DAR..fa un consult la cardiologie...

Sanatate si NU MAI AMANA...

poate e ALTCEVA.e bine sa stii si ESTI F.TANARA...

O seara buna!
0
27-04-2011, ora 12:39
Gabriela L
Nu este medic/terapeut
Gabriela L
Adevărat a Înviat!

Vă mulţumesc pentru răspuns, azi am mers la medicul de familie care mi-a recomandat o cură cu Magne B6 şi apoi Calclu D3, cu recomandarea dacă senzaţiile mai apar să trec şi să îi spun el urmând a mă trimite la un cardiolog.
Oricum am să îm notez exact data şi ora la care se vor întâmpla, durata şi alte detalii, dacă o să mai apară, să pot descrie cu acurateţe ceea ce am simţit.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • BioSport Earbuds – căștile care îți monitorizează inima
  • 5 obiceiuri pentru o inimă sănătoasă
  • Dispozitivul electric pentru îmbunătățirea funcției cardiace
  • Valvele cardiace sintetice, invenția care ajută chirurgii să-și exerseze tehnica
  • Modificări cardiovasculare în timpul sarcinii
  • Exercițiile de anduranță, efecte protectoare pentru inimă
  • Aplicația pentru mobil utilă în cazul pacienților cu insuficiență cardiacă
  • E normal să-ți simți inima bătând?
  • Cauzele tahicardiei (bătăilor rapide ale inimii și pulsului crescut)
  •