o problema cu inima sau altceva

28-01-2012
Liviu,
Nu este medic/terapeut
Liviu,
Salut am 19 ani, , , am temperatura de aproape o luna, , , ma tras curentul kam tot aproximativ cu o luna in urma, , simtzind ca ma amortzot, , , partea dreapta a avut mai mult de suferit, , ca acum la fiecare curent cit de slab imi amortzeshte obrazul drept, , , am facut mai multe investigatzii la doktor, , am facut 3 renghene la plamii din kare in unul mia scris bronsita, , am folosit sumamed antibiotika perskrisa de medici, , shi acum cind am fost la spital iarashi miau dat antibiotice augmentin, , la kardiograme miau skris aritmie, , , in prezent, , in urma cu 2 zile am simtzit un junghi in partea inimii, , foarte foarte puternik, , de parka a trecut tot prin mine, , am kemat ambulantza deoarece mam speriat foarte tare, , , a doua zi am plekat la spital deoarece ma durea cumplit, , shi nici nu puteam sa dorm delok, , , rezultatele la cardiograma au fost bunisoare, , , , akum la fel simt deskomfort, ma doare dar mai slab dupa 4 zile de tratament, , pe kare mi la dat medikul de familie shi neurologul, , am de asemenea shi dureri in spate lipsa parka de aier, , , casc foarte des, , , ma iau frigurile shi tremur tot, , am o frica foarte mare, , ce poate sa fie
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • BioSport Earbuds – căștile care îți monitorizează inima
  • 5 obiceiuri pentru o inimă sănătoasă
  • Dispozitivul electric pentru îmbunătățirea funcției cardiace
  • Valvele cardiace sintetice, invenția care ajută chirurgii să-și exerseze tehnica
  • Modificări cardiovasculare în timpul sarcinii
  • Exercițiile de anduranță, efecte protectoare pentru inimă
  • Aplicația pentru mobil utilă în cazul pacienților cu insuficiență cardiacă
  •