orgasm
Buna ziua, am o problema! Dupa ce prietenul meu ma excita isi pune prezervativul, si atunci cand intra tot ma doare (destul de rau), cu toate ca am facut-o de 5 6 ori...oare de ce?..nu ma excit destul?
2 comentarii
a face dragoste este o continua comunicare dintre parteneri, daca el dupa ce te-a excitat si si-a pus prezervativul nu continua un pic mai mult preludiul ca asta ar insemna excitarea banuiesc tu fara sa vrei iti pierzi interesul. Cere-i sa fie mai dulce, poate daca este nevoie folositi un gel gen durex care sa te ajute sa te umezesti suficient ca nu este o rusine sa te exciti mai greu, este un fapt dovedit ca femeia se incalzeste (excita) mai greu decat barbatul. incearca sa vorbesti cu el sa te mangaie si sa te sarute mai mult in zonele unde te exciti sau sa-ti vorbeasca in timp ce o faceti. Barbatii iarta-ma ca nu stiu cum este al tau sunt ca niste roboti ar fi in stare doar sa se satisfaca pe ei si atat. Sexul in doi nu inseamna doar el inseamna si tu iar daca vrei sa ajungi la orgasm cum scrie in titlu este mult maimult decat penetrare
Multumesc mult pt raspuns, am rezolvat problema, exact asta i-am spus sa faca:P..iti multumesc foarte multc raisuca:*
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7ajutati-ma
- 3Am o nelamurire in privinta orgasmului
- 9imi puteti spuneti si mie...
- 3faptul ca ajung la orgasm imi afecteza menstruatia?
- 6Nelamurita in ceea ce priveste orgasmul
- 3cate feluri de orgasme sunt, cum se manifesta fiecare?
- 5mimeaza orgasmul sau e inhibata?
- 4cum este orgasmul?
- 0Orgasm... 'o problema'
- 7Cum sa-mi sarisfac iubita?
- 0Cel mai tare orgasm posibil
- 4problema cu orgasmul... durerea de cap
- 16Viata sexuala - mai putina placere, mai multe griji
- 20Anorgasmie de mai bine de 11 ani... va rog sfaturi!
- 8orgasm fara placere
- 1Orgasm vaginal fara spasme, placere?
- 2Va rog frumos să ami răspundeţi - să fie vorbă de vreo problemă de sănătate ?
- 4Conditionare sexuala
- 4Orgasmul
- 6Este normal ca barbat sa aibe orgasm in fundulet???
Mai multe informații despre: Orgasmul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: