lipsa orgasm

08-03-2009
anca_paula
Nu este medic/terapeut
anca_paula
vreau sa va intreb de ce nu am avut niciodata orgasm pana acuma?am 22 de ani si nu pot sa obtin un orgasm sunt disperata pentru ca in pat cu sotul meu trebuie sa mimez orgasmul.Astept raspuns.Multumesc.
12 comentarii
0
08-03-2009, ora 19:07
Alina18
Nu este medic/terapeut
Alina18
pai nu mai mica, ca sa stie si el ca ceva nu e bine si incearca sa te relaxezi, sa descoperi ce ti place, sa fie preludiu mai lung. etc.
0
08-03-2009, ora 22:02
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
In cazul in care nu ati avut orgasm niciodata, se poate sa fie ceva mai complicat decat lipsa preludiului, care explica un numar de cazuri de anorgasmie secunadara, adica de cazuri in care a existat orgasm macar odata, pe vremuri, dar nu exista acum.
Poate ca un tratament homepotic (singur sau in asociere cu acupunctura) ar fi util in cazul acesta.
0
21-03-2009, ora 16:18
geo26
Nu este medic/terapeut
geo26
eu am 26 de ani.nici eu nu am avut orgasm niciodata.poate sa fie din cauza faptului ca la 18 ani am fost violata?va rog sa ma ajutati
0
23-03-2009, ora 11:03
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Da, este foarte posibil. Psihoterapia este cea mai buna solutie in astfel de cazuri. Ideal ar fi fost sa fie facuta dupa acea intamplare care lasa urme, dar mai bine mai tarziu...
0
12-06-2009, ora 00:40
andreeya
Nu este medic/terapeut
andreeya
am 32 de ani de 1 an nu am avut orgasm numai o singura data nu stiu de ce poate ma ajutati dumneavoastra mentionez ca fc tratament de 3 ani pentru depresie poate fi una dintre cauze sa nu am orgasm
0
16-06-2009, ora 23:29
andreeya
Nu este medic/terapeut
andreeya
AICI DE GEABA TRIMIT PENTU CA NIMENI NUMI DA UN RASPUNS
0
21-08-2009, ora 14:35
eleni theutokopulis
Nu este medic/terapeut
eleni theutokopulis
draga Andreeya, poate fi din cauza depresiei sau din cauza medicamentelor psihotrope.
Important este sa te simti bine cu nervii. Partenerul tau ar trebui sa fie intelegator.
Numai bine
0
21-08-2009, ora 15:10
andreeya
Nu este medic/terapeut
andreeya
pentru miu anastasia Multumesc partenerul meu este intelegator ICA O DATA MULTUMESC
0
12-10-2017, ora 13:51
marciu
Nu este medic/terapeut
marciu
Pentru obtinerea orgasmelor se pot folosi si suplimente alimentare pentru imbunatatirea performantelor sexuale.
0
16-10-2017, ora 11:26
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
Legatura dintre orgasm si suplimentele alimentare e ca legatura dintre luna plina si cresterea incidentei afectiunilor psihice…..aproape inexistenta.
Dr Rares Ignat
Terapeut de cuplu - Psihosexolog
0
10-12-2019, ora 02:08
Cristi199
Nu este medic/terapeut
Cristi199
Ai nevoie de un consult la endoctinologie si psihiatrie. Dacă e pe baza hotmonala, endoctinologul te ajuta. Dacă în urmă consultului psihiatric afli ca e pe stres, iti va da excitante sexuale.
0
16-01-2020, ora 13:47
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
Nu are ce excitante sexuale sa prescrie medicul psihiatru
Consultul la endocrinolog/ginecolog e util si apoi sesiunile de psihosexologie.

Dr Rares Ignat
Terapeut de cuplu - Psihosexolog
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Absența plăcerii în timpul actului sexual
  • Tipuri de orgasme
  • Decalaje în orgasm pe parcursul vieții: explorarea impactului vârstei asupra ratelor de orgasm
  • Secretul orgasmului feminin: noi perspective dezvăluite de știință
  •