lipsa orgasm

vreau sa va intreb de ce nu am avut niciodata orgasm pana acuma?am 22 de ani si nu pot sa obtin un orgasm sunt disperata pentru ca in pat cu sotul meu trebuie sa mimez orgasmul.Astept raspuns.Multumesc.
12 comentarii

pai nu mai mica, ca sa stie si el ca ceva nu e bine si incearca sa te relaxezi, sa descoperi ce ti place, sa fie preludiu mai lung. etc.

In cazul in care nu ati avut orgasm niciodata, se poate sa fie ceva mai complicat decat lipsa preludiului, care explica un numar de cazuri de anorgasmie secunadara, adica de cazuri in care a existat orgasm macar odata, pe vremuri, dar nu exista acum.
Poate ca un tratament homepotic (singur sau in asociere cu acupunctura) ar fi util in cazul acesta.
Poate ca un tratament homepotic (singur sau in asociere cu acupunctura) ar fi util in cazul acesta.

eu am 26 de ani.nici eu nu am avut orgasm niciodata.poate sa fie din cauza faptului ca la 18 ani am fost violata?va rog sa ma ajutati

Da, este foarte posibil. Psihoterapia este cea mai buna solutie in astfel de cazuri. Ideal ar fi fost sa fie facuta dupa acea intamplare care lasa urme, dar mai bine mai tarziu...

am 32 de ani de 1 an nu am avut orgasm numai o singura data nu stiu de ce poate ma ajutati dumneavoastra mentionez ca fc tratament de 3 ani pentru depresie poate fi una dintre cauze sa nu am orgasm

AICI DE GEABA TRIMIT PENTU CA NIMENI NUMI DA UN RASPUNS

draga Andreeya, poate fi din cauza depresiei sau din cauza medicamentelor psihotrope.
Important este sa te simti bine cu nervii. Partenerul tau ar trebui sa fie intelegator.
Numai bine
Important este sa te simti bine cu nervii. Partenerul tau ar trebui sa fie intelegator.
Numai bine

pentru miu anastasia Multumesc partenerul meu este intelegator ICA O DATA MULTUMESC

Pentru obtinerea orgasmelor se pot folosi si suplimente alimentare pentru imbunatatirea performantelor sexuale.

Legatura dintre orgasm si suplimentele alimentare e ca legatura dintre luna plina si cresterea incidentei afectiunilor psihice…..aproape inexistenta.
Dr Rares Ignat
Terapeut de cuplu - Psihosexolog
Dr Rares Ignat

Ai nevoie de un consult la endoctinologie si psihiatrie. Dacă e pe baza hotmonala, endoctinologul te ajuta. Dacă în urmă consultului psihiatric afli ca e pe stres, iti va da excitante sexuale.

Nu are ce excitante sexuale sa prescrie medicul psihiatru
Consultul la endocrinolog/ginecolog e util si apoi sesiunile de psihosexologie.
Dr Rares Ignat
Consultul la endocrinolog/ginecolog e util si apoi sesiunile de psihosexologie.
Dr Rares Ignat

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Masturbare - Orgasm?
- 14orgasm?
- 4nu am orgasm?
- 7si eu fara orgasm! :((
- 6probleme in timpul actului sexual; nu mai simt nimic
- 2Lipsa orgasmului poate fi cauzata de stres sau oboseala?
- 5mimeaza orgasmul sau e inhibata?
- 4daca o femeia care nu realizeaza orgasm dar doreste sexul
- 5cum pot sa o ajut sa ajunga la un orgasm total, ce trebuie sa fac?
- 1Orgasm, dar numai clitoridian
- 0orgasm fara ejaculare:-s ?
- 0Nu inteleg: orgasmul... cand exista?
- 2nu am orgasm
- 4problema cu orgasmul... durerea de cap
- 17Miros orgasm femei
- 8orgasm fara placere
- 4sindromul post -orgasmic(POIS)
- 3Despre orgasm si ejacularea feminina
- 6fara orgasm si fara placere
- 9Intrebare orgasm. N am avut unul in viata mea.
Mai multe informații despre: Orgasmul Lipsa orgasmului la femei
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: