besicute si usturime la penetrare
Buna ziua,
Mi-am inceput viata sexuala alaturi de iubita mea in urma cu 2 luni, fiind primul pentru ea si ea prima pentru mine. De o luna de zile ea manifesta niste mancarimi insotite de o usturime la atingere si la penetrare. Mi-a zis ca in zona in care are aceste mancarimi si usturimi are niste besicute in zona vaginului, pe labiile mici. Tin sa mentionez ca are un ovar polichistic, nu stiu daca are vreo legatura. Ce ar putea avea, sa fie vorba de o iritatie, o alergie la latex sau de vreo boala venerica ?
Va multumesc!
Mi-am inceput viata sexuala alaturi de iubita mea in urma cu 2 luni, fiind primul pentru ea si ea prima pentru mine. De o luna de zile ea manifesta niste mancarimi insotite de o usturime la atingere si la penetrare. Mi-a zis ca in zona in care are aceste mancarimi si usturimi are niste besicute in zona vaginului, pe labiile mici. Tin sa mentionez ca are un ovar polichistic, nu stiu daca are vreo legatura. Ce ar putea avea, sa fie vorba de o iritatie, o alergie la latex sau de vreo boala venerica ?
Va multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2mancarime in zona genitala de vreo 2 zile
- 4Infectie, bubite rosii in zona genitala, menstruatie neregulata, chisturi
- 4mancarimi... pete rosii pe penis
- 3de vreo 2 zile, cand urinez ma ustura ingrozitor de abia pot face
- 10Usturime a capului penisului
- 3amandoi avem probleme in zona genitala...
- 14mincarimi acute in zona genitala la o fetita de 6 ani
- 15Mancarimi puternice!
- 9mi-au aparut in zona pubiana niste bubite rosii
- 8Clitoris rosu, mancarime, se usuca si i se exfoliaza pielea
- 4scurgere vaginala galbena
- 3Alergie la produsele de igiena intima?
- 4sarcina extrauterina: dureri abdominale, scurgeri maronii, mancarimi si durere in timpul sexului
- 0Usturime vaginala
- 11usturimi si mancarimi chiar in capul penisului + o secretie alba din penis
- 5pete rosii pe capul penisului
- 0Candidoza sau altceva?
- 1Mancarime Testicule
- 1Candida se tot repeta!
Mai multe informații despre: mancarimile in zona genitala usturimea in zona genitala