besicute si usturime la penetrare

Buna ziua,
Mi-am inceput viata sexuala alaturi de iubita mea in urma cu 2 luni, fiind primul pentru ea si ea prima pentru mine. De o luna de zile ea manifesta niste mancarimi insotite de o usturime la atingere si la penetrare. Mi-a zis ca in zona in care are aceste mancarimi si usturimi are niste besicute in zona vaginului, pe labiile mici. Tin sa mentionez ca are un ovar polichistic, nu stiu daca are vreo legatura. Ce ar putea avea, sa fie vorba de o iritatie, o alergie la latex sau de vreo boala venerica ?
Va multumesc!
Mi-am inceput viata sexuala alaturi de iubita mea in urma cu 2 luni, fiind primul pentru ea si ea prima pentru mine. De o luna de zile ea manifesta niste mancarimi insotite de o usturime la atingere si la penetrare. Mi-a zis ca in zona in care are aceste mancarimi si usturimi are niste besicute in zona vaginului, pe labiile mici. Tin sa mentionez ca are un ovar polichistic, nu stiu daca are vreo legatura. Ce ar putea avea, sa fie vorba de o iritatie, o alergie la latex sau de vreo boala venerica ?
Va multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 16mancarimi in zona genitala
- 6scurgeri vaginale (alb-galbuie) de cateva zile
- 5am mancarimi foarte mari in zona axiala si inghinala
- 9Ciuperca sau boala cu transmitere sexuala?
- 3crema vaginala
- 5Secretie alba penis + usturime mictiune
- 2Va rog un raspuns, bube si mancarimi zona genitala
- 0Am mancarimi si nu stiu de ce:(
- 6sensibilitate crescuta in zona genitala
- 4am si eu o problema...
- 0Disconfort - prurit in interiorul penisului la copil
- 6Oare sa fie o mica infectie de la sexul anal cu doamna?
- 3secretii vaginale urat mirositoare
- 1Usturime in timpul urinarii si usoara mancarime dupa
- 0Usturime fara mancarimi intre labii
- 1Va rog sa ma ajutati!
- 1Ajutați ma - zona genitală
- 0Mancarimi si brobinte pe capul penisului
- 2Mâncărimi în zona genială, usturime la penetrare
Mai multe informații despre: mancarimile in zona genitala usturimea in zona genitala