besicute si usturime la penetrare
![SnUk](/arata_img.php?img=cont_102130.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Buna ziua,
Mi-am inceput viata sexuala alaturi de iubita mea in urma cu 2 luni, fiind primul pentru ea si ea prima pentru mine. De o luna de zile ea manifesta niste mancarimi insotite de o usturime la atingere si la penetrare. Mi-a zis ca in zona in care are aceste mancarimi si usturimi are niste besicute in zona vaginului, pe labiile mici. Tin sa mentionez ca are un ovar polichistic, nu stiu daca are vreo legatura. Ce ar putea avea, sa fie vorba de o iritatie, o alergie la latex sau de vreo boala venerica ?
Va multumesc!
Mi-am inceput viata sexuala alaturi de iubita mea in urma cu 2 luni, fiind primul pentru ea si ea prima pentru mine. De o luna de zile ea manifesta niste mancarimi insotite de o usturime la atingere si la penetrare. Mi-a zis ca in zona in care are aceste mancarimi si usturimi are niste besicute in zona vaginului, pe labiile mici. Tin sa mentionez ca are un ovar polichistic, nu stiu daca are vreo legatura. Ce ar putea avea, sa fie vorba de o iritatie, o alergie la latex sau de vreo boala venerica ?
Va multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5e o infectie genitala?
- 5de vreo 2 luni am scurgeri foarte abundente si urat mirositoare
- 3mancarimi, usturimi si putina secretie albiceosa in zona genitala
- 2Mancarimi in zona pubiana
- 8tantum rosa...va rog sa-mi dati niste raspunsuri...
- 4de doua saptamani - mancarimi in zona intima si insarcinata in luna a IV-a
- 5O problema legata de hiv, o intrebare care ma macina..
- 4Usturimi si mancarimi in zona vaginala
- 7Inflamatie vaginala cu mancarime!
- 7Mancarime in vagin
- 1Mancarimi si usturimi in zona genitala
- 1Bubite rosii, mancarime si o rana..
- 10Mancarimi si usturimi genitale
- 4Bubite rosii si mancarimi vaginale
- 1Bubițe pe labiile mici
- 1Va rog sa ma ajutati!
- 0usturimi
- 0Mancarimi pubis
- 2Zona genitala sensibila
Mai multe informații despre: mancarimile in zona genitala usturimea in zona genitala